image_13950116192464

چای سیاه برای افرادی که مشکلات معده دارند مضر و خطرساز است و باعث آسیب زدن به سیستم گوارشی آن ها می شود افراد با معده های حساس نباید زیاد چای نوشند این نوشیدنی پر طرفدار گاهی اوقات خطرساز و مشکل ساز خواهد شد

یک متخصص تغذیه گفت: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.

 دکتر شراره حسینی، در گفت‌و‌گو با سینا گفت: چای در بین خانواده‌های ایرانی جایگاه بسیار ارزشمندی دارد و کمتر کسی در کشور از خوردن چای اجتناب می‌کند.

وی افزود: اما برخی‌ها با رعایت نکردن اصول مصرف نه فقط چای بلکه تمام مواد غذایی باعث آسیب رساندن به بدن خود می‌شوند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: خوردن چای پررنگ معمولاً برای بدن مناسب نیست و افرادی که دارای مشکلات قلبی یا معده‌ای حساس دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند، اما چای کم رنگ می‌تواند جای آب را برای بدن پر کند.

وی با بیان این مطلب که معمولاً افراد سعی می‌کنند بعد از غذا چای بخورند، گفت: افراد می‌توانند با رعایت کردن فاصله زمانی بین مصرف غذا و میوه جات چای را نیز در فواصل متفاوت استفاده کنند و آن را بلافاصله بعد از خوردن غذا میل کنند.

حسینی، تصریح کرد: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون چای ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.

این متخصص تغذیه گفت: هر شخصی باید بنا به شرایط جسمی خود تغذیه‌ای متعادل را انتخاب کند تا دچار عوارض‌های گونان چاقی، کم خونی، فشار خون بالا، دیابت و غیره نشود.

سینانیوز،

ارسال شده در 17 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • توصیه هایی برای استفاده از پروتز دندان
  • با مصرف این خوراکی ها به عمری دراز دست یابید
  • 3 ماهه دوم بارداری را چگونه بگذرانیم؟
  • اثرگذاری محیط خانواده بر رفتار فرزندان در جامعه
  • کمک به رفع مشکلات مفاصل دست
  • کودکانتان را به اودیولوژیست بسپارید
  • افزایش شانس فرزند دار شدن با این خوراکی ها
  • پرزهای زبان و تاثیرات مهم آن ها روی بدن
  • برای داشتن ارتباط خوب با بچه این نکات مهم را انجام دهید
  • لیموترش در زندگی چه استراتژی هایی دارد
  • حفظ سلامت و زیباتر شدن پوست در فصل تابستان
  • نمک،شکر و عوارض هایی که از آن ها بی خبرید
  • با بدترین مواد غذایی و رژیم های غذایی آشنا شوید
  • کرم دور چشم چه منفعتهایی دارد؟
  • چگونه و کجا، خروج مایع از چشم با اشکال مواجه می شود؟
  • محبوبترین ها

  • پیشگیری از ایجاد آب مروارید در چشم با این روش ها
  • آیا مزمن بودن بیماری به مفهوم بی علاج بودن آن است؟
  • کویری شدن بینایی
  • درمان افتادگی پلک چشم با روش های علمی
  • کنترل و تنظیم فشار چشم
  • کنده شدن شبکیه Retinal detachment
  • آیا بین نوع گلوکوم و زمان انجام عمل جراحی ارتباطی وجود دارد؟
  • نقطه های نورانی و آزمایش میدان بینایی
  • عینک جدید برای رفع تنبلی در بینایی
  • دوام بیشتر بینایی با این روش ها
  • خطر ابتلا به گلوکوم را کاهش دهید
  • درک خطرات ناشی از سندرم بینایی کامپیوتر
  • بررسی چشم با اولتراسونوگرافی
  • لنز از آرایشگاه نگیرید
  • بهترین عینک آفتابی کدام است؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است