نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی

xmentalhelp_istock-13746667_feature-image.jpg.pagespeed.ic.uQzapCR_cM

چرا برخی افراد علاقه مند به مصرف غذاهای شور هستند علت این امر چیست چرا مزه شوری برای این افراد اینقدر جذاب است با چه روش هایی می توانند این عادت را ترک کنند

غذاهای نمکی را دوست داریم، چون بیشتر آنها خیلی خوشمزه هستند ( مثلا پیتزا )؟ یا اینکه به صورت ژنتیکی نمک دوست هستید؟

،دانشمندان دانشگاه ادینبورگ متوجه شدند حذف یک ژن در موش های آزمایشگاهی ( ژنی که باعث فشار خون بالا در انسان ها می شود ) باعث می شود موش ها آب نمک بیشتری بنوشند و فشار خون افزایش پیدا کند.

وقتی موش ها دیگر آب نمک ننوشیدند، فشار خونشان به حالت طبیعی بازگشت. با اینکه در این تحقیق گفته نشد انسان هایی که میل به نمک داشتند فاقد این ژن بودند یا خیر، دانشمندان در حال دستیابی به دارویی هستند که به بیماران قلبی کمک کند روی هوس خود برای خوردن نمک کنترل پیدا کنند.

سدیم جزئی از نمک است که برای سلامت کلی بدن ضروری است، اما اگر بیش از مقدار توصیه شده، یعنی 2.300 میلی گرم روزانه ( یک قاشق چای خوری ) مصرف شود می تواند منجر به فشار خون بالا و بیماری های قلبی شود. شاید پایبند بودن به این مقدار کمی دشوار باشد، اما کاهش غذاهای نمکی و سالم و متناسب بودن بسیار مهم است.

نمی دانید چطور از پسش بربیایید؟ این هم چند توصیه:
• مواظب منابع مخفی سدیم باشید، از جمله لوبیاهای کنسرو شده، گوشت های فرآوری شده و سس سویا.
• طعم وعده های خود را با آب لیمو یا سرکه سیب بهبود ببخشید.
• هنگام خرید غذاهای بسته بندی شده نخرید و به جای آن میوه و سبزیجات تازه و غذاهایی خریداری کنید که چیزی به آنها اضافه نشده باشد.
• مصرف غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس را بسیار محدود کنید.
• غذاهایی که روی بسته بندی شان برچسب بدون نمک یا کم نمک خورده شده است را خریداری کنید.
• خودتان در خانه غذا درست کنید تا مقدار هر آنچه اضافه می کنید را داشته باشید، همچنین تعداد دفعاتی که غذای بیرون می خورید را کاهش دهید.

سایت دکتر کرمانی

 

5 1000
ارسال شده در 19 فروردین 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x