مصرف زیاد نمک مصرف بیش از حد نمک خوردن نمک زیاد استفاده زیاد از نمک

چرا برخی افراد علاقه مند به مصرف غذاهای شور هستند علت این امر چیست چرا مزه شوری برای این افراد اینقدر جذاب است با چه روش هایی می توانند این عادت را ترک کنند

غذاهای نمکی را دوست داریم، چون بیشتر آنها خیلی خوشمزه هستند ( مثلا پیتزا )؟ یا اینکه به صورت ژنتیکی نمک دوست هستید؟

،دانشمندان دانشگاه ادینبورگ متوجه شدند حذف یک ژن در موش های آزمایشگاهی ( ژنی که باعث فشار خون بالا در انسان ها می شود ) باعث می شود موش ها آب نمک بیشتری بنوشند و فشار خون افزایش پیدا کند.

وقتی موش ها دیگر آب نمک ننوشیدند، فشار خونشان به حالت طبیعی بازگشت. با اینکه در این تحقیق گفته نشد انسان هایی که میل به نمک داشتند فاقد این ژن بودند یا خیر، دانشمندان در حال دستیابی به دارویی هستند که به بیماران قلبی کمک کند روی هوس خود برای خوردن نمک کنترل پیدا کنند.

سدیم جزئی از نمک است که برای سلامت کلی بدن ضروری است، اما اگر بیش از مقدار توصیه شده، یعنی 2.300 میلی گرم روزانه ( یک قاشق چای خوری ) مصرف شود می تواند منجر به فشار خون بالا و بیماری های قلبی شود. شاید پایبند بودن به این مقدار کمی دشوار باشد، اما کاهش غذاهای نمکی و سالم و متناسب بودن بسیار مهم است.

نمی دانید چطور از پسش بربیایید؟ این هم چند توصیه:
• مواظب منابع مخفی سدیم باشید، از جمله لوبیاهای کنسرو شده، گوشت های فرآوری شده و سس سویا.
• طعم وعده های خود را با آب لیمو یا سرکه سیب بهبود ببخشید.
• هنگام خرید غذاهای بسته بندی شده نخرید و به جای آن میوه و سبزیجات تازه و غذاهایی خریداری کنید که چیزی به آنها اضافه نشده باشد.
• مصرف غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس را بسیار محدود کنید.
• غذاهایی که روی بسته بندی شان برچسب بدون نمک یا کم نمک خورده شده است را خریداری کنید.
• خودتان در خانه غذا درست کنید تا مقدار هر آنچه اضافه می کنید را داشته باشید، همچنین تعداد دفعاتی که غذای بیرون می خورید را کاهش دهید.

سایت دکتر کرمانی

 

ارسال شده در 19 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ۷راز ازدواج طولانی و شاد
  • آزمایش خون ویراسکن وتعیین سابقه ی ابتلا فرد به عفونت های ویروسی
  • سوپ سبزیجات دوپینگ
  • فکر کردن به نیمه گمشده زندگی
  • علت جالب دیر راه افتادن بچه
  • بیشترین تولید کنندگان روغن پالم در جهان
  • همه چیز درباره کم خونی و فقر آهن
  • هرگز وعده ی سحری را آخر شب میل نکنید!
  • تنهاتر شدن با این اشتباهات
  • رفتار در گروههای کوچک
  • تهیه صبحانه برای درمان لاغری
  • لاغر شدن با عدس،درست یا غلط؟
  • نارنگی را از قلم نیندازید
  • نحوه ی صحیح عطر زدن را بدانیم
  • جنبه های منفی مصرف الکل
  • محبوبترین ها

  • شیوه جدید برای پیشگیری از صدمه عصبی اندام در زمان عمل جراحی
  • فوت و فن پیامک دادن به همسر
  • اگر بخواهیم سیگاررا ترک کنیم چکار باید بکنیم
  • تطبیق عصا با کاربر جدیدترین تکنولوژی است
  • از آزمایش نیتروژن اوره خون چه میدانید؟
  • ۳ تاثیر باورنکردنی مادر، بر سلامت فرزند
  • آبمیوه خوردن و این تاثیرات مختلف
  • آلودگی ابزارهای جراحی قلب باز به نوعی باکتری
  • مراقب سرطان های شغلی باشید!
  • تهویه غیر تهاجمی و مراحل مختلف آن
  • سوالاتی در رابطه با میگرن کودکان و نوجوانان
  • ارتباط تعریق با وضعیت جسمی و روحی
  • روغن های مفید برای افزایش شفافیت پوست
  • سرطان سینه و ارتباط آن با مصرف ویتامین D
  • مخفی ترین نشانه های سرطان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است