818368_731

سالاد مرغ بسیار پرطرفدار است چون هم رژیمی و هم سرشار از پروتئین است این سالاد را می توانید به عنوان یک میان وعده خوشمزه مصرف کنید ، کسانی که سبزی خوار هستند هم می توانند با خیال راحت از آن میل کنند

 حتما تا حالا یکی دو مدل سالاد که توش مرغ داشته باشه رو امتحان کردین. استفاده از این نوع سالاد میتونه بعنوان یک شام سبک انتخاب خوبی باشه و برای افراد دیابتی و با افرادی که برای لاغری تلاش می کنند گزینه ی مناسبی هست. مصرف این سالاد در میان وعده های عصر به دلیل داشتن مقدار قابل ملاحظه ای مرغ و زنجبیل که طبع گرم دارد برای افزایش مقاومت بدن توصیه می شود.

مواد لازم:

  • سینه مرغ 1/2 سینه
  • کاهوی متوسط 1 عدد
  • هویج متوسط 1 عدد
  • خیار متوسط 2 عدد
  • پیاز (ترجیحا قرمز) 1 عدد
  • آبلیموی تازه (برای تهیه سس) 6 قاشق غذاخوری
  • سس سویا (برای تهیه سس) 2 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل (رنده شده ( برای تهیه سس)) یک قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز تند (بر ای تهیه سس) 1/2 قاشق چایخوری
  • کره بادام زمینی (برای تهیه سس) 1 پیمانه
  • جوانه گندم 1 پیمانه

طرز تهیه:

برای شروع سراغ مرغ بروید.برای آماده سازی مرغ به چند روش می توانید عمل کنید :

1- سینه مرغ را به تکه های کوچک برش بزنید و آن را برای مدت کوتاهی به اندازه 3 تا 4 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.

2-می توانید از روش دیگری برای آماده کردن مرغ استفاده کنید و آن این است که مرغ را آبپز کرده و آن را به رشته های کوچک برش بزنید

3-سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل کمی کوبیده و روی ماهیتابه یا گریل پن با کمی روغن گریل نمایید تا کاملا طلایی شود . سپس مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید و کنار بگذارید

کاهو را کمی درشت خرد نمایید و پیاز را نیز خلال کنید .

هویج ها را نیز بصورت خلالی کنید .

خیارها را نیز بصورت حلقه حلقه برش دهید.

ظرفی مناسب سالاد انتخب نمایید و کاهو را در ظرف بریزید، روی آن پیاز و هویج هم اضافه کنید. مرغ و جوانه گندم را نیز به مواد اضافه نمایید و در نهایت خیار حلقه شده را روی مواد قرار دهید.

برای تهیه سس:

برای تهیه سس این سالاد کره بادام زمینی را یا به مدت 20 ثانیه در ماکروفر قرار دهید یا روی حرارت بسیار ملایم نرم کنید. کلیه مواد سس( زنجبیل، سس سوبا، آبلیمووپودر فلفل) را به وسیله همزن دستی کامل با هم مخلوط نمایید تا سس شما آماده سرو گردد .

این سس را یا در کنار سالاد در ظرفی جدا یا روی سالاد ریخته و سرو نمایید.

مورد نیاز بدن، میزان فیبر دریافتی بدن را نیز افزایش دهد.

5- اگر مقدار مرغ را بیشتر کرده یا از حبوبات پخته، جوانه گندم یا نودل در این سالاد استفاده کنید، آن را به یک غذای سریع و خوشمزه تبدیل می کنید.

وب سایت آکا ایران:

ارسال شده در 20 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • عوارض مصرف زیاد تخم کتان
  • بيماران توان خريد داروي بسيار گران IVIG را ندارند
  • کمک به درمان انواع بیماری ها با ویتامین سی
  • با خوردن این مواد غذایی چاق می شوید
  • کدام میوه عمرتان را طولانی تر می کند؟
  • در زیبا سازی صورت ابرو چقدر موثر است؟
  • عوامل روان شناختی که به اضطراب کودک منجرمی شود
  • بررسی تغییرات جنین در هشت ماهگی
  • فراموشی را با این ها درمان کنید
  • چه ساعتی از روز مولتی ویتامین بخوریم
  • تاثیرات منفی سریال های ماهواره ای بر شخصیت خردسالان
  • توضیحاتی جالب در مورد سبک غذایی گیاهی
  • برای خرید وسایل آرایش زیاد پول خرج کنیم یا کم
  • یادگیری اصول و قوانین هنر مذاکره
  • تصاویری از دستگاه عصب یاب
  • محبوبترین ها

  • گزارش تصویری از کاخ ورسای اسپانیا
  • عکس های دستگاه هیومدی فایر گرمایی
  • تصاویر میکروتوم بدون یخچال سورتمه ای
  • تصاویری از دستگاه فلیم فتومتر
  • عکس های زیبا و دیدنی از گل داوودی
  • اینفوگرافی پیشگیری از سرطان را ببینید
  • عکس های دستگاه گاما کانتر
  • تصاویر دستگاه ای سی متر
  • تصاویری از لیزر یاگ- اربیوم
  • تصاویر دستگاه ارگو اسپیرومتر
  • عکس های میوه زغال اخته
  • تصاویری از سواب یا گوش پاک کن
  • عکس هایی از توت فرنگی و خواص آن
  • عکس هایی از صندلی خونگیری
  • تصاویری از تخته متقارن فیزیوتراپی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است