روش تهیه پودینگ پرتقالی دسر برنج پرتقالی پودینگ پرتقالی پودینگ آموزش تهیه پودینگ
 این پودینگ بسیار  خوش عطر است ترکیب کارامل و برنج پرتقالی باعث خوش طعم تر شدن آن شده است در ادامه با روش تهیه این دسر زیبا آشنایتان خواهیم کرد

 این دسر برنج پرتقالی خوش طعم در طرز تهیه آن از زنجبیل و پرتقال تازه استفاده می گردد و در نتیجه عطر و بوی خوش و بسیار عالی دارد.

مواد لازم :

  •  برنج مخصوص پودینگ : 160 گرم
  •  آب پرتقال تازه : 225 میلی لیتر
  •  نمک : مقداری
  • شیر : 500 میلی لیتر
  •  غلاف وانیل به دو نیم شده : 1 عدد
  •  ریشه زنجبیل تازه پوست کنده و کمی کوبیده شده : 5 سانتیمتر
  •  شکر : 200 گرم
  • خامه پر چرب : 50 میلی لیتر
  •  کره : 2 قاشق غذاخوری
  • پرتقال هسته گرفته : 6 عدد
  •  مربای زنجبیل باریک خلال شده : 2 قطعه
  •  شربت مربا زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری
  •  زنجبیل آسیاب شده برای پاشیدن روی برنج : مقداری

طرز تهیه :

1. برنج را همراه آب پرتقال و نمک در قابلمه ای بزرگ و چدنی بریزید و حرارت دهید تا به جوش آید , کف روی آن را بگیرید . حرارت را کم نمایید تا برنج حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و گاهی هم بزنید تا آب پرتقال جذب شود .

2. به تدریج شیر را به آن اضافه نموده , غلاف وانیل و زنجبیل تازه را افزوده و 30 دقیقه دیگر آهسته مواد را بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شیر جذب شده و برنج نرم شود . قابلمه را از روی حرارت بردارید , زنجبیل و غلاف وانیل را از آن خارج نمایید .

3. نیمی از شکر , نیمی از خامه و کره را با برنج مخلوط نموده و تا زمانی که شکر حل شده و کره آب شود , به هم زدن ادامه دهید . اجازه دهید برنج خنک شود . سپس باقی مانده خامه را اضافه نموده هم بزنید . مخلوط را به کاسه ی مخصوص سرو انتقال داده و روی کاسه را بپوشانید و در دمای اتاق , کنار بگذارید .

4. پوست پرتقال ها را جدا نمایید و نگه دارید . هنگام کار با پرتقال ها دست خود را روی یک کاسه بگیرید تا آب پرتقال ها داخل آن بریزد . هسته ی آنها را خارج نمایید . پره های پرتقال را از پوستشان بیرون آورده , داخل کاسه بریزید و با شربت و مربای زنجبیل مخلوط نمایید . مخلوط را برای سرد شدن داخل یخچال قرار دهید .

5. در همین فاصله , پوست پرتقال ها را باریک رشته نموده و حدود 1 دقیقه در آب خیس نمایید . آن ها را آبکش نموده و بشویید . 225 میلی لیتر آب را با باقی شکر بجوشانید . رشته های پوست پرتقال را اضافه نموده و با حرارت کم بجوشانید تا حجم شربت به نصف کاهش یابد , سپس اجازه دهید خنک شود .

6. پودینگ را در ظرفی زینتی یا فنجان های بلور جداگانه برای هر نفر سرو نمایید . با پرتقال سرد شده تزیین نموده , سپس کارامل پوست پرتقال را روی پودینگ ها قرار داده و زنجبیل آسیاب شده را روی آن بپاشید

وب سایت آشپز باشی

ارسال شده در 27 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • سر عمربالای این مردم در چیست؟
  • کاهش اشتها با چای بعد از غذا
  • همه عوارض تهدید کننده اسپری مو برای نوزاد
  • راهکار های طب سنتی برای درمان بیماری پوستی
  • روزه داری متناوب باعث بهبود پارامترهای سلامتی می شود
  • استفاده از چای سبب تشدید زخم معده میشود
  • از بین بردن درد مفاصل با این معجون
  • انتخاب لباس مناسب برای بارداری
  • محبوبترین ها

  • امکان استفاده از زایمان طبیعی پس از زایمان سزارین
  • نکاتی درباره سوزاندن چربی های ناشی از بارداری
  • سقط جنین به چه دلایلی ایجاد می شود
  • نگرانی خانم های باردار برای روزه
  • درمان ناباروری با IVF
  • پیشنهادات درمانی برای پیشگیری از نازایی
  • سلامت بدنی نوزاد با زایمان طبیعی
  • درد کمر حین حاملگی
  • رپورتاژ

  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • لیفتینگ با نخ
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است (New Loc)