4364383_889

به تازگی این برند معروف که طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است متهم به استفاده از نوعی سویای بیماری زا شده است و می تواند سلامت افراد مصرف کننده را تهدید کند

مطالعات جدید محققان صنایع غذایی نشان می دهد عمده مواد تشکیل دهنده شکلات نوتلا را این سویا ، شکر ، خامه و وانیل تشکیل می دهد.
سویا موجود در این نوع شکلات شامل لستین سویا و امولسیفایر است که اثرات مخربی بر بدن می گذارد.تحقیقات اخیر محققان نشان می دهد که مصرف این نوع سویا باعث اختلال در غده تیروئید ، افزایش وزن ، بلوغ زودرس و سرطان سینه می شود.
گفتنی است؛ قند مصرف شده در این ماده غذایی از چغندر قند گرفته شده است که ارزان ترین نوع قند در بازار است و بیشتر در آفت کش ها استفاده می شود. در بین قند های موجود ، این نوع قند را محققان نوعی سم قلمداد می کنند و از عوارض این نوع قند به افسردگی, اوتیسم, میگرن و اضطراب می توان اشاره کرد.
اگر چه روی تبلیغات این محصول گاو هایی که در چمنزار وسیع زندگی می کنند به تصویر کشیده شده است در صورتی که از واقعیت خیلی به دور است. شیری که در این محصول استفاده شده است را از گاوهایی گرفته اند که از مکمل های تغذیه ای نامناسب تغذیه می کند و در درمانشان از آنتی بیوتیک استفاده می شود در نتیجه کیفیت این نوع شیر به شدت کاهش می یابد.
برچسب هایی که بر روی این نوع شکلات زده شده است به این نکته اشاره می کند که هیچ رنگ مصنوعی در آن وجود ندارد اما وانیل مورد استفاده در نوتلا در کارخانه های کشور چین تولید می شود که این نوع وانیل با برانگیختن گیرنده های مغز و ترشح سروتوئین و هورمون های شادی آور در مغز ختم می شود.
منبع خبر: science of eating
انتهای پیام/

ارسال شده در 22 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • فواید گیاهخواری در حفظ سلامت قلب
  • هشدارهایی برای فریزکردن
  • عدم احساس مسئولیت به خاطر اعتیاد
  • چرت بهاری و این روش های درمانی
  • تپش قلب به علت اضطراب چگونه می تواند خطرناک باشد؟
  • با مصرف روزانه آجیل از بروز بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنید
  • بهتر است این کفش ها را برای کودک نخرید
  • نگهداری گیاهان آپارتمانی در محیط های منزل
  • این بیماری های ویروسی در مردان شایع تر است
  • روش هایی برای تقویت کردن روحیه
  • حمایت مادی و معنوی از بیماران افسرده
  • تحلیل بافت لثه چیست و چگونه درمان می شود
  • بیماری های مختلف با بزرگی شکم
  • عوارض گیاهان دارویی
  • پلته توت فرنگی -دسر ترکیه
  • محبوبترین ها

  • تیرامیسوی پرتقال لیوانی
  • نوشیدنی تابستانی مفید مخصوص کشور هند
  • خوراک کلم بروکسل با هویج و سیب زمینی
  • سیب زمینی سرخ کردن مردم فرانسه
  • شیر برگر با آموزش تصویری
  • کوفته سبزیجات به روشی متفاوت
  • آشنایی با انواع پنیرهای مخصوص پخت و پز
  • غذای مورد علاقه مردم مکزیک
  • گاندول کدو
  • کوفته لوبیا سفید به شیوه ترکیه
  • سوپ سالم: سوپ نخود و ریحان
  • شیوه تهیه نخود ماسالا
  • بقچه گوشت و گردو
  • بیندی ماهی نوعی غذای ترکیه
  • غذای رژیمی با مرغ و هویج
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است