دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
نوتلا نوتل ميگرن و اضطراب مصرف نوتلا فسردگي اوتيسم

به تازگی این برند معروف که طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است متهم به استفاده از نوعی سویای بیماری زا شده است و می تواند سلامت افراد مصرف کننده را تهدید کند

مطالعات جدید محققان صنایع غذایی نشان می دهد عمده مواد تشکیل دهنده شکلات نوتلا را این سویا ، شکر ، خامه و وانیل تشکیل می دهد.
سویا موجود در این نوع شکلات شامل لستین سویا و امولسیفایر است که اثرات مخربی بر بدن می گذارد.تحقیقات اخیر محققان نشان می دهد که مصرف این نوع سویا باعث اختلال در غده تیروئید ، افزایش وزن ، بلوغ زودرس و سرطان سینه می شود.
گفتنی است؛ قند مصرف شده در این ماده غذایی از چغندر قند گرفته شده است که ارزان ترین نوع قند در بازار است و بیشتر در آفت کش ها استفاده می شود. در بین قند های موجود ، این نوع قند را محققان نوعی سم قلمداد می کنند و از عوارض این نوع قند به افسردگی, اوتیسم, میگرن و اضطراب می توان اشاره کرد.
اگر چه روی تبلیغات این محصول گاو هایی که در چمنزار وسیع زندگی می کنند به تصویر کشیده شده است در صورتی که از واقعیت خیلی به دور است. شیری که در این محصول استفاده شده است را از گاوهایی گرفته اند که از مکمل های تغذیه ای نامناسب تغذیه می کند و در درمانشان از آنتی بیوتیک استفاده می شود در نتیجه کیفیت این نوع شیر به شدت کاهش می یابد.
برچسب هایی که بر روی این نوع شکلات زده شده است به این نکته اشاره می کند که هیچ رنگ مصنوعی در آن وجود ندارد اما وانیل مورد استفاده در نوتلا در کارخانه های کشور چین تولید می شود که این نوع وانیل با برانگیختن گیرنده های مغز و ترشح سروتوئین و هورمون های شادی آور در مغز ختم می شود.
منبع خبر: science of eating
انتهای پیام/
5 1000
ارسال شده در 22 فروردین 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ترس هایی که موفقیت را مهار می کنند
  • هشدار برای بیماری
  • اخلاق پزشک با بیمار
  • آیا خانمهای باردار باید زیاد ماهی بخورند؟
  • پیشنهاد شرکت های هواپیمایی به زائران اربعین حسینی
  • درمان اختلال در خواب ناشی از آلودگی صوتی
  • این رژیم های غذایی امتحان خود را پس داده اند
  • با خوردن روزانه 15 عدد بادام همیشه سلامت باشید
  • محبوبترین ها

  • کاغذ استفاده شده در کیسه های چای سرطان زاست
  • آیا زیره می تواند عامل لاغری شما باشد؟
  • میزان کالری صبحانه سالم چقدر باید باشد؟
  • خورد و خوراک در روزهای گرم سال
  • رژیم بدون گلوتن به چه افرادی توصیه می شود
  • تجربه لاغری به کمک راهنمایی های دکتر اوز
  • خانم های باردار در بهار از این میوه ها بخورند
  • ارتباط خواب خوب و خورد و خوراک سالم
  • رپورتاژ

  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • پیشگیری از چین و چروک صورت با لیفت نخی
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • کلینیک پیشرفته دندانپزشکی دیبا
  • کلینیک پوست و زیبایی دکتر فاطمه بامداد
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x