534865
با استفاده از برخی سبزیجات ترش مزه می توانید چربی خونتان را کاهش دهید و وزن خود را تنظیم کنید و از شر چاقی خلاص شوید و اندام خود را زیباتر کنید

کلم ترش یا سبزیجات ترش خواص سلامتی فراوانی همچون تقویت گوارش، پیشگیری از سرطان, حمله مغزی, حمله قلبی و مشکلات قلبی عروقی دارند که به طور علمی اثبات شده است.
کلم ترش یا همان سبزیجات ترش خواص پروبیوتیک دارد و علت آن فرآیندی است که مزه آن ترش می‌شود و تخمیر طبیعی آن باعث می‌شود باکتری‌های مفیدی در دستگاه گوارش بوجود آید به همین علت توصیه می‌شود به منظور بازیابی باکتری‌های مفید و سالم در روده‌ها، آن را بعد از فرآیند‌های درمانی آنتی‌بیوتیکی مصرف کنید.
این سبزی سرشار از ویتامین ث است و از بیماری‌هایی که بر اثر کمبود ویتامین ث در بدن به وجود می‌آید به شدت جلوگیری می‌کند. گفته می‌شود که مصرف غذاهای تخمیرشده همچون سبزیجات ترش در فرآیند کاهش وزن به خصوص در ناحیه شکم و باسن و ران بسیار موثر است.
غذاهای تخمیرشده متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد و از تورم و التهاب اندام‌های داخلی و خارجی بدن جلوگیری می‌کند و به همین دلیل حتی از چاقی‌های ظاهری نیز جلوگیری می‌کند.
سبزیجات ترش محتویاتی دارد که از باریک شدن رگ‌ها و تنگ شدن شریان‌های بدن جلوگیری می‌کند و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی را فعال می‌کند، به همین علت خطر حمله‌های قلبی و عروقی را به شدت کاهش می‌دهد.
علاوه بر این سبزیجات ترش حاوی موادی با خواص ضد سرطان است و به همین دلیل می‌تواند از سرطان جلوگیری کند و در صورت ابتلا آن را مهار یا متوقف کند. این نوع سبزی به علت داشتن مواد معدنی و ویتامین K در استحکام و تقویت استخوان‌ها نیز نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند.
برای تهیه آن در خانه می‌توانید 2 عدد کلم سبز را با دو قاشق نمک دریایی تصفیه‌شده را ترکیب کنید و سپس همه موارد را ظرفی بزرگ بریزید و با دست آن‌ها را هم بزنید تا یکدست شود و ساختار سلولی‌اش شکسته شود. به محض شکسته شدن ساختار سلولی کلم سبز، مایعی از آن خارج می‌شود که می‌توانید از کلم و مایع آن استفاده کنید.
منبع: Family Life Goals
Healthy Food House
Super Tasty recipes

ارسال شده در 26 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • اطلاعاتی جالب در زمینه سبوس برنج
  • نحوه درست کردن نان مغزدار ترکیه
  • پر کردن خلاءهای زندگی با فرزند دار شدن
  • شیر بادام پایین آوردنده طبیعی کلسترول خون
  • مراقبت از عفونت دندان ها
  • دنیای مدرن و درمان‌هایی باستانی آن
  • آموزش درمان افتادگی پلک با کمک تمرینات ساده
  • اطلاعاتی درباره روشهای صحیح لاغر شدن
  • خوراک لذیذ کم کالری با سبزیجات زیاد
  • عارضه اسکولیوز را بیشتر بشناسید
  • خمیر پیتزا را در خانه آماده کنید
  • بررسی سبک زندگی مضر برای سلامتی
  • پاسخ چند سوال درباره قاشق و چنگال استیل
  • دیابتی ها مراقب از بین رفتن تدریجی استخوانهایشان باشند
  • انار بخورید تا محافظ قلبتان باشد
  • محبوبترین ها

  • با این مواد غذایی قند خون خود را کنترل کنید
  • خوراکی های مفیدی که افراط در خوردن آنها، بسیار زیان دارد
  • بستنی جالبی که تاکنون نچشیده اید
  • میزان مجاز امگا 3 برای بدن
  • محافظت بیشتر از بدن با استفاده از رژیم های متعادل
  • این نوع بادام را بیشتر بشناسید
  • برای کاهش وزن ،زمان غذا خوردن بسیار مهم است
  • مواردی که اصلا نبایستی روی بسته غذاها وجود داشته باشد
  • چند نوع سیب داریم و کار برد هرکدام؟
  • با این رژیم غذایی از سرطان دوری کنید
  • میزان انرژی که انسان مصرف میکند چقدر است؟
  • اصول و مفاهیم رژیم غذایی سالم
  • خوراکیهای مهم برای تقویت ذهن در فصل امتحانات
  • مواد غذایی فوق العاده مفید دررژیم غذایی تابستان
  • مقوی ترین سالادهای دنیا را با این مواد تهیه کنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است