کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
index
این نوع چیپس می تواند تاثیرات مضری روی سلامتی افراد مصرف کننده بگذارد و با طعم های مختلف و تنوعی که دارد افراد زیادی را به خود جلب میکند پزشکان محصولات این برند را سمی و فاقد کیفیت میدانند نام آن را به خاطر بسپارید

پرینگلز نوعی برند چیپس و گندم است که به وسیله شرکت پرکتل و گمبل تولید می‌شود. این برند در غرب بسیار محبوب و معروف است و با ترکیب با شرکتی دیگر برای غلات صبحانه و کورن فلکس در حال حاضر در بیش از 140 کشور به فروش می‌رسد.
محصولات این برند معروف اغلب غذاهایی فرآوری‌شده هستند که حاوی سم‌های کشنده و خطرناک هستند. این حقیقت زمانی مشخص شد که از این سازمان درخواست مالیات افزوده به علت مواد غذایی گزارش شد و این شرک تولیدکننده ادعا کرد که چیپس‌های او متفاوت از ترکیبات موجود در چیپس‌های شرکت‌های دیگر است.
معلوم شد که تنها 42 درصد از چیپس‌های این برند حاوی سیب زمینی است و بقیه از موادی چون آرد سیب زمینی، ذرت و برنج تشکیل شده است که با روغن نباتی و امولسیفایر ترکیب شده است. همین موضوع باعث شده است که بقیه تولید کنندگان چیپس سیب زمینی پرینگلز را محکوم کنند که اصلا چیپس درست نمی‌کند.
چیپس‌های این برند کم چرب‌تر، خشک‌تر و لذیذتر هستند اما قیمت لذیذی آن وجود ماده سرطان‌زا و سمی به نام آکریل آمید است. این ماده به مغز آسیب‌های جدی وارد می‌کند. این ماده در سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده و چیپس‌ها وجود دارد و در حرارت 100 درجه بوجود می‌آید. این ماده زرد رنگ و مایل به قهوه‌ای است که در سطح خشک ماده بوجود می‌آید و آن را تردتر و خشک‌تر می‌کند.
این چیپس در مزه‌‌های متعددی به بازار عرضه می شود که مزه‌های اصلی آن شامل کلاسیک, نمک و سرکه,خامه ترش و پیاز, پنیر چدار,خردل ژاپنی,مزه پنیر ماتزارلا, سس مارینرا, کوکتل میگو, پنیری تند و ادویه‌ای سس باربکیو است.
منبع: Healthy World Recipes
انتهای پیام/

5 1000
ارسال شده در 28 فروردین 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ناشنوایی پنهان و آسیب دیدگی سیناپس ها در نوجوانان
  • شناختن فرق بین خوب و بد توسط اطفال
  • با پوست خشک چگونه رفتار کنیم؟
  • تعیین تکلیف قبل از ازدواج
  • درمان های مختلف برای نازایی مردان
  • اعتیاد به خوردن با استرس
  • فشارخون بالا و مرگ هموطنانمان
  • تصادفات جاده‌ای روزانه جان ۴۵ نفر می گیرد
  • محبوبترین ها

  • نمایشگاه عکس خدمات امدادی هلال احمر
  • فهرست سالم ترین کشورهای جهان
  • غول جهانی نوشابه، پپسی‌کولا و کاهش مواد قندی در نوشابه‌ها
  • تشویق به اضطراب با این خوراکی ها
  • اسامی برخی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز
  • از بین بردن میخچه کف پا با ضماد سیر
  • سوراخ کردن گوش بدون درد و خونریزی در مترو!
  • کودکان را با چه روغنی ماساژ بدهیم
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر
  • ليزر موهای زائد با الکس کوترا
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x