مواد غذایی کنسروی مواد غذایی کنسرو شده مواد غذایی آماده مصرف غذاهاي آماده و كنسروها کنسروها غذاهاي مدت‌دار
استفاده از مواد غذایی کنسرو شده تاثیرات نامطلوبی روی سلامتی ما میگذارد مواد نگهدارنده موجود در این قبیل غذاها سلامتی مان را تهدید می کنند

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: مواد غذایی کنسروی حتما باید قبل از مصرف به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده شود زیرا سم حاصل از باکتری موجود در این مواد، بسیار کشنده است.

دکتر محمدرضا ناظر گفت: «بوتولیسم» یک بیماری فلج کننده جدی است که توسط سم حاصل از باکتری «کلستریدیوم بوتولینوم» ایجاد می‌شود، این باکتری در مواد غذایی حتی در خوراکی‌های کنسروی که به اندازه کافی حرارت ندیده‌اند و همچنین در خاک و رسوبات دریایی یافت می‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی افزود: به طور کلی باکتری‌ها معمولاً در کنسروها زنده نمی‌مانند اما اسپور “کلستریدیوم بوتولینوم” می‌تواند در دماهای بسیار زیاد نیز مقاوم بماند؛ در واقع “اسپور” حالت غیرفعال باکتری است که مقاوم به حرارت است و در شرایطی می‌تواند فعال شده و تولید توکسین کند.

وی “توکسین کلستریدیوم بوتولینوم” را بسیار کشنده برشمرد و گفت: چند گرم از این توکسین می‌تواند جمعیت کثیری از مردم دنیا را از بین ببرد؛ اگر ماده غذایی کنسرو شده را حداقل به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانیم، توکسین خنثی می‌شود و باکتری که به حالت فعال باقی مانده نیز از بین می‌رود؛ اما نکته‌ای وجود دارد و آن این است که اگر بعد از مصرف مقداری از غذا باقی بماند، اسپورهایی که هنوز فعال نشده‌اند همچنان باقی می‌مانند و بعد از استفاده مجدد امکان تولید باکتری وجود دارد، بنابراین باید دوباره غذا پخته و حرارت داده شده تا توکسین احتمالی کشته شود.

این عضو بسیج جامعه پزشکی در پایان توصیه کرد: حتماً تمام غذاهای کنسرو شده حداقل به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده شود حتی اگر تحت بهترین استانداردهای جهانی تولید شده باشد.

سینا،

ارسال شده در 31 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • درباره انحراف چشم (استرابيسم) بیشتر بدانیم
  • چگونه عمرم را زیاد کنم؟
  • چطوری برای کمک به زیبا شدن غذا انتخاب کنیم
  • بالاخره نان سنتی بخوریم یا خیر؟
  • صدمات قلبی در مبتلایان به دیابت بسیار زیاد است
  • چند تغییر کوچک و داشتن سالی پر از سلامتی
  • ابتلا به سرطان دیستال معده با این خوردنی
  • طبقه بندی دستگاه استخوانی (اسکلتی)
  • محبوبترین ها

  • در مورد عملکرد کبد
  • هیپوکسی در آزمایشگاه نورموباریک
  • ارتباط چاقی با مشکلات روحی و روانی
  • ویژگیهای بدنی افراد لاغر
  • تقسیم بندی انواع استخوان بر اساس جنس
  • نشانه های این بیماری نخاعی را بشناسید
  • به سلامت کلیه هایتان بیشتر از قبل اهمیت دهید
  • طبقه بندی دستگاه استخوانی (اسکلتی)
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • الو دکتر

    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است