5715e19018017

در هنگا خوردن صبحانه بایید دقت کنید مواد غذایی پر انرژی و مقوی مانند کره بادام زمینی و کاکائو صبحانه انتخاب کنید و سعی کنید از کالری و تاثیرات آن ها روی سلامتی تان اطلاع پیدا کنید پیشنهاداتی جالب در این زمینه برایتان داریم

 بارها به فواید خوردن صبحانه و اهمیت مصرف آن اشاره شده است و اینکه نباید این وعده غذایی حذف شود. ضمن اینکه یکی از تاکیدات متخصصان تغذیه بر این است که برای شروع روز و دریافت انرژی کافی بهتر است موادخوراکی باارزش غذایی مناسب در وعده صبحانه گنجانده شود.

برخی از افراد عادت دارند که حتما برای صبحانه نان و پنیر و چای بخورند و برخی هم عادت به مصرف کورن‌فلکس یا انواع کیک و بیسکوییت و چای دارند و… البته این روزها کره بادام زمینی و شکلات صبحانه هم طرفداران خاص خود را دارد به خصوص در میان کودکان. اما اینکه کره بادام زمینی یا شکلات صبحانه کدام‌یک برای صبحانه بهتر است؟!، سوالی است که دکتر محمدحسن انتظاری، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی و عضو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به آن پاسخ می‌دهد.

در تولید موادغذایی با رنگ تیره، احتمال تقلب بیشتر است 
شکلات صبحانه و کره بادام زمینی هر دو از مواد غذایی نوپدید در زندگی ما ایرانی‌ها هستند. نکته مشترک بین هر دو ماده غذایی، خوشمزگی و جذاب بودن آنها مخصوصا برای کودکان و همچنین کالری بالای آنها و یا به تعبیری چاق‌کننده بودن هر دو است. البته اگرچه اکثر بچه‌ها تمایل بیشتری به خوردن شکلات‌های صبحانه دارند و احتمال آلرژی به آن هم در مقایسه با بادام‌زمینی، کمتر است ولی این خوراکی در مقایسه با کره بادام زمینی ارزش غذایی کمتری دارد و در تولید آن بیشتر از مواد جانبی استفاده می‌شود.

به طور کلی، با توجه به اینکه در فرایند تولید موادغذایی با رنگ تیره، احتمال تقلب هم بیشتر است، به همین دلیل در مقایسه شکلات صبحانه و کره بادام‌زمینی، می‌توان ارزش غذایی کره بادام‌زمینی را بیش از شکلات صبحانه قلمداد کرد.

بادام زمینی، ماده‌ای کاملا مغذی و غنی از پروتئین، مواد معدنی، ویتامین‌ها و اسیدهای چرب مفید است و اگرچه در طی مراحل تولید کره بادام‌زمینی، ممکن است از مواد دیگر از جمله شکر و مواد طعم‌دهنده استفاده شود ولی تقریبا اکثر خواص بادام زمینی در آن وجود دارد. بنابراین برای کودکان بدغذا به‌خصوص آنهایی که صبحانه نمی‌خورند، کره بادام زمینی می‌تواند انتخاب خوبی باشد تا به خوردن صبحانه تشویق شوند.

با این حال، فقط یادمان باشد که بادام‌زمینی و بالطبع کره آن، علاوه بر اینکه کالری بالایی دارد، جزء غذاهای آلرژی‌زاست، بنابراین خانم‌های باردار باید با احتیاط آن را مصرف کنند و در کودکان (بالای دو سال) هم اگر مصرف این خوراکی منجر به بروز علایم حساسیت شد، بهتر است موقتا مصرف نشود.

ارسال شده در 1 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • برای دور کردن سرطان پستان از خودتان بخوانید
  • عوارض و پیامدهای پوشش کفش های پاشنه دار
  • کرم های ضد چین و چروک معتبر و مفید
  • مهارت های اطفال در این رنج سنی
  • برخورد با سیاتیک
  • بررسی گردو و خواص آن
  • فواید تولید کلاژن در بدن
  • دلایل منجر به پوکی استخوان
  • توضیحات کامل در مورد سرطان معده
  • با استفاده از میوه و سبزیجات قلبی سالم داشته باشید
  • روش هایی برای پیشگیری از بروز حساسیت در دندان ها
  • مصرف داروهاي مسكن فشار خون را افزايش مي‌دهد
  • خطرات پاییز برای سلامتی
  • عسل و دارچین این دو باهم معجزه میکنند باور کنید
  • رفع مشکلات کلیوی به کمک طب سنتی
  • محبوبترین ها

  • صدف پوستی و توصیه های مهم در مورد این بیماری
  • تب یونجه – زکام به دلیل حساسیت
  • ملتهب شدن مغز با اسکیزوفرنی
  • باکتری کمپیلو مهلک ترین باکتری آشپزخانه
  • با این نشانه ها شما مبتلا به آلزایمر هستید
  • پیشگیری از سرطان ریه با مصرف ویتامین E
  • هشدار برای کمبود ویتامین و پروتئین در بدن
  • پایین آوردن فشار خون با متدهای آسان
  • دانشجویان و دختران زیبا در خطر”ام اس”
  • پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا
  • سرطان سینه در آقایان با این روش ها
  • آسیب های آلودگی هوا روی فشار خون
  • اطلاعاتی کامل در مورد آلودگی به بیماری کرمک (اکسیور)
  • منیزیم بدن تان با این نشانه ها کم است
  • پیشگیری از پیدایش بیماری های قلبی- عروقی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است