مواد لازم برای خوراک بادمجان و گوجه فرنگی طرز تهیه خوراک بادمجان و گوجه فرنگی خوراک بادمجان و گوجه فرنگی آموزش تهیه خوراک بادمجان و گوجه فرنگی

خوراک بادمجان و گوجه برای کسانی که علاقه زیادی به خوردن بادمجان دارند انتخاب مناسبی است توصیه می کنیم آن را برای نهار یا شام امروزتان تهیه کنید

مواد لازم:

بادمجان: 6- 5 عدد

روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری

کمی  برگ رزماری

گوجه فرنگی: 800 گرم

سیر (ساطوری شده): 1 حبه

پنیر پارمزان (رنده شده): 450 گرم

مقداری برگ ریحان خرد شده

نمک و فلفل سیاه نیمکوب

طرز تهیه:

فر را روی 220 درجه سانتیگراد روشن کنید.

بادمجان ها را (با پوست و از طول) به ورقه هایی با  ضخامت 1 سانتیمتر برش دهید و دو طرفشان را به روغن زیتون آغشته کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. بادمجان ها را روی سینی فر بچینید. سینی را در طبقه ی دوم (از بالا) قرار داده و بادمجان ها را 20- 15 دقیقه بپزید. در این فاصله برگهای رزماری را ریز کنید.

گوجه فرنگی ها را  *پوست گرفته، خرد کنید و در قابلمه ای با سیر و رزماری روی حرارت متوسط 15 دقیقه بپزید.

بادمجان ها را با کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب مزه دار کنید.

یک ورقه بادمجان، مقداری سس گوجه فرنگی، کمی ریحان و مقداری پنیر رویش بریزید. یک ورقه بادمجان دیگر و به همین ترتیب با 4- 3 ورقه بادمجان تهیه کنید. به نسبت تعداد ورقه های بادمجان، به همین شکل چند کاناپه تهیه کنید تا مواد تمام شود. سپس سینی را 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

همراه با این غذا نان باگت نوش جان کنید.

* روش گرفتن پوست گوجه فرنگی

با نوک یک چاقوی تیز روی پوست گوجه فرنگی یک ضربدر بزنید. گوجه فرنگی را در کاسه ای گذاشته و برای چند لحظه آب جوش رویش بریزید. سپس آب سرد رویش ریخته و با استفاده از کارد پوست گوجه فرنگی را بگیرید.

 

5 1000
ارسال شده در 3 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • چه فوایدی در صابون زغال سنگ نهفته است؟
  • اهمیت گفت و شنود در میان زوجین
  • IQ پایین در بزرگسالی بچه های در معرض سرب
  • طب سنتی برای کبد چرب چه توصیه ای دارد؟
  • هرآنچه باید درباره گرسنگی احساسی‌ بدانیم
  • آمار نگران کننده سکته مغزی در ایران
  • برای یافتن عشق ماندگار روشهای شگفت انگیز را بخوانید
  • افراد دیابتی این سوپ مخصوص را بخورند
  • محبوبترین ها

  • انسولین طبیعی ثابت
  • نقشه آمار مبتلایان به بیماری دیابت در جهان
  • قارچ ؛ دوای مرض قند
  • کاهش اختلالات دیابتیک
  • ارزش غذایی پسته برای مبتلایان به قندخون
  • سوال و جوابهایی درباره بیماری دیابت
  • تاثیر آسپرین برای درمان زخم های مزمن
  • برای درمان زخم پای دیابتی ابزاری جدید ابداع شد
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • کلینیک دندانپزشکی تخصصی دکتر حاجی زاده
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما