817488_219
کباب کوبیده امرزو ما با گوشت مرغ تهیه می شود توصیه می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید و برای طرفداران گوشت سفید تهیه کنید

کباب کوبیده حتما نباید گوشت قرمز باشد، گاهی با گوشت مرغ هم می توان کباب کوبیده درست کرد. حتی میتوان آن را به سیخ نکشید و به صورت تابه ای درستش کرد. حتما این روش را امتحان کنید. احتمالا عاشقش می شوید.

مواد اولیه :

  • نمک به میزان لازم
  • سیر 1تا2حبه
  • پیاز 1عدد رنده شده و 2عدد حلقه شده
  • سماق (قرمز) 1قاشق سوپخوری
  • کره 3قاشق سوپخوری
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • زعفران (آبکرده و غلیظ) به میزان لازم
  • زیره (آسیاب شده) به میزان لازم
  • تخم گشنیز (آسیاب شده) به میزان لازم
  • مرغ (بدون استخوان و پوست) مرغ نیم کیلو
  • گوجه فرنگی به میزان لازم
  • سبزی (اختیاری(معطر)) به میزان لازم

طرز تهیه:

1.ابتدا مرغ را 2بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید، پیاز رنده شده را با سیر رتده شده شده، سماق، کره‌ی نرم‌شده، ادویه‌ها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایه‌ی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.

2.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند. اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایه‌ی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یک‌دست پخش کنید،‌ در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آورده‌اید روی سطح کباب‌ها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود.

3. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه‌فرنگی‌های کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آن‌ها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و … بریزید و نمک بپاشید سپس سینی را در فر 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی‌گراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید.

4.کباب‌های آماده شده را که از رنگ و طعم بی‌نظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجه‌فرنگی‌های آماده شده و چلوی دورنگ (سفید و زعفرانی) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.

ماهنامه هنر آشپزی – فاطمه شیرازیان:

ارسال شده در 3 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • از خطرات پستانک بیشتر بدانید
  • معمول ترین سوالات در زمینه زناشویی
  • رانندگی کردن یک زن باردار
  • چند میلیون نوزاد در خطر مرگ در جهان وجود دارد؟
  • منوی غذایی مناسب برای ناهار مدرسه
  • توصیه های روانشناسان برای جبران شکست عشقی
  • سلامت خود را با رعایت این نکات تضمین کنید
  • سنگ پا ازچه موادی تشکیل شده است؟
  • درمان های مختلف به وسیله چغندر
  • تست جالب درباره روابط جنسی
  • کیک موز هرمی شکل
  • شرحی کامل برای داروی فنتولامین
  • اهمیت کاهش و کنترل مصرف گوشت قرمز
  • مقابله با لوس شدن فرزند
  • رسپی خورشت خوشمزه تابستانی – خورشت هلو
  • محبوبترین ها

  • آشپزی با سبزی
  • به سبک ترکیه شیرینی پسته ای درست کنید
  • نوعی خوراک از بلغور ریز
  • پیده مرغ و پنیر
  • رژیم کدو حلوایی- در دو هفته 12-16 کیلو لاغر شوید
  • در یک هفته دو کیلو لاغر شوید
  • سالاد تابستانی دیابت دوست
  • دلمه فلفل قرمز و گردو
  • چیپس متفاوت و سالم برای خردسالان
  • فوت و فن های مهم برای تهیه آش رشته
  • ماست هفت رنگ خورده اید؟
  • چگونه در خانه بدون دستگاه کاپوچینو درست کنیم
  • کوفته رژیمی در ساندویج ساز
  • هوموس بهترین انتخاب سرآشپز
  • سالاد ماست و شنبلیله – مناسب رژیم ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است