689

 با استفاده از چه راه و روش های طبیعی می توانیم آنزیم های کبدمان را تنظیم کنیم ؟چه درمان های طبیعی در این زمینه به ما کمک می کنند افزایش آنزیم های کبد برای بدنمان بسیار مضر است!

افزایش آنزیم های کبد یکی از مهمترین دلایل التهاب کبد و کاهش عملکرد آن است، بنابراین آگاهی از نحوه کاهش آنزیم ها اهمیت ویژه ای دارد.

، آنزیم نوعی پروتئین است که در هر نقطه بدن وظیفه مشخصی به عهده دارد. ولی عمده مسئولیت آنزیم، افزایش سرعت واکنش های شیمیایی بدن است.

آنزیم های کبد در حالت طبیعی درون سلول های کبد قرار دارند، ولی اگر به هر دلیل کبد آسیب ببیند، این آنزیم ها وارد جریان خون می شوند و میزان آنها به بیش از حد نرمال می رسد. تشخیص میزان آنزیم های کبد با یک آزمایش ساده خون انجام می شود. دو آنزیم مهم کبد AST و ALT هستند. میزان نرمال AST ، 5 تا 40 و ALT، 7 تا 56 واحد در هر لیتر سرم است.

***چند روش طبیعی برای کاهش آنزیم های کبد
-مصرف رژیم غذایی کم پروتئین
زمانی که کبد به هر دلیل آسیب می بیند، توانایی آن در فرآوری پروتئین کاهش می یابد، بنابراین توصیه می شود که از غذاهای کم پروتئین استفاده شود. پروتئین گیاهی نسبت به پروتئین های حیوانی قابل هضم تر هستند.
-استامینوفن مصرف نکنید
استامینوفن به کبد آسیب می زند، بنابراین به محض مشاهده علایم کاهش عملکرد کبد، از مصرف استامینوفن اجتناب کنید.
-از سموم محیطی دوری کنید
پاک کننده های شیمیایی، انواع ضد آفتاب، محصولات بهداشتی آرایشی، انواع عطر و افشانه، ضد عفونی کننده ها و انواع آفت کش، به کبد آسیب جدی وارد می کنند.
-از مصرف الکل و سیگار اجتناب کنید
-در معرض دود سیگار قرار نگیرید
-از مصرف غذاهای فراوری شده اجتناب کنید
-مصرف سبزی و میوه را افزایش دهید
-مصرف انواع کلم مفید است
-روزانه 6 تا 8 لیوان آب بنوشید
– مصرف سیر، گریپ فروت، سبزیجاتی با برگ پهن، چای سبز، هویج، چغندر، روغن زیتون، سیب و آووکادو را افزایش دهید.

ایرنا از ساینس

 

ارسال شده در 4 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • پی بردن به عزت نفس کودک با این علایم
  • آسیب های مصرف بیش از حد نمک
  • برشهایی از نان و پنیر برای صبحانه
  • درباره برونشکتازی بیشتر بدانیم
  • بیداد سوءتغذیه کودکان در این استان های کشور
  • خوراک بادمجان و گوجه و روش تهیه آن
  • درايام روزه داري، خودسرانه نوبت داروي خود را قطع نكنيد
  • پیشگیری از جدا شدن و از هم پاشیده شدن زندگی مشترک
  • دانسته هایی در مورد کلسیم
  • رایج ترین ریسکهای خانم ها
  • در سال 94، مسمومیت داروئی جان 732 ایرانی را گرفت
  • بارداری و مصرف داروهای تقویتی
  • آموزش و عادت دادن از بچگی به مطالعه
  • برنج و جایگاه آن در طب سنتی
  • عکس هایی از گیاه چغندر و خواص این گیاه
  • محبوبترین ها

  • کیوی ماده غذایی عالی برای خواب
  • ترب سیاه دوست دستگاه گوارش
  • برای چی شلغم می خوریم؟
  • فواید گلابی برای سلامت
  • علت اینکه بدن انسان به هویج نیاز دارد
  • بخاطر چشمانتان کدو سبز بخورید
  • با خوردن انجیر وزن خود را کم کنید!
  • تقویت سیستم ایمنی بدن با آب زرشک
  • کدام خوراکی را برای کدام عضو بدن آفریده شده است
  • تا میتوانید انجیر بخورید،به این دلایل
  • اهمیت استفاده از آب سبزیجات
  • آلبالو و تاثیرات مفید آن بر سنگ کلیه
  • عکس هایی از میوه پرتقال و خواص این میوه
  • تا جایی که میتوانید زیتون میل کنید
  • نکاتی جالب و خواندنی در مورد خاصیت های شلغم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است