88+
سیب زمینی سرخ شده چه ارزش غذایی دارد و چه مضرات و آسیب هایی برای سلامتی بدنمان به همراه دارد وقتی سیب زمینی میل می کنید بهتر است از خطرات ناشی از مصرف آن نیز اطلاع پیدا کنید

 مصرف فست فود یا غذاهای فرآوری شده برای سلامت بدن بسیار مضر است، به تازگی در فرآیند سرخ کردن غذا در مک دونالد فرانسه موادی مشاهده شده است که باعث آسیب جدی  به  مغز و اختلالات خود ایمنی در بدن می شود.
گرانت ایماهارا  که به تازگی از کارخانه مک دونالد و فرآیند سرخ کردن مواد غذایی در این کارخانه بازدید کرده است، گفت: در بازدید و مهندسی معکوس از فرآیند تولید سیب زمینی سرخ کرده مشخص شد که در این ماده غذایی  15 ماده مضر استفاده می شود.
ترکیبات این ماده غذایی عبارتند از:
روغن سویا
روغن کانولا
روغن هیدروژنه
دکستروز
اسید سیتریک
سیب زمینی
نمک
گندم هیدرولیزشده
سدیم اسید پیرو فسفات
طعم دهنده گوشت گاو
پلی‌دی‌متیل‌سیلوکسان
شیر هیدرولیز شده
روغن سویا هیدروژنه
بوتیل هیدروکوینون
روغن سویا هیدروژنه
در صورتی که فردی به طور مداوم از این ماده مصرف کند با بسیاری از مضرات این ماده رو به می شود و سالانه 100 هزار نفر در آمریکا در اثر مصرف این روغن جان خود را از دست می دهند. نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی در صورت جایگزینی اسیدهای چربی ترانس با روغن های اشباع نشده و یا اشباع نشده هیدروژنه کاهش می یابد.
پلی‌دی‌متیل‌سیلوکسان یک ماده شیمیایی است که اغلب در ترکیب حالت دهنده های مو و در برخی موارد در تانک آکواریوم استفاده می شود.همچنین سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد حاوی فرمالدئید است که به عنوان یک ماده شیمیایی سمی و سرطانزا شناخته شده است.

ارسال شده در 6 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • اگر با لبنیات مشکل دارید این مطلب را بخوانید!!
  • 11 خاصیت جدید روغن ماهی که اطمینان دارم در باره اش چیزی نمی دانید
  • چرا مریضی سراغ این افراد نمی رود؟
  • علائم خطرناک بیماری در اثر اختلال هرمونی
  • پیامدهای مصرف داروهای استروئیدی
  • امیدوار و خوش بین باشید!
  • در خطر قرار گرفتن شنوایی با این رفتارها
  • شیوه هایی برای نگهداری و زیبایی موهای رنگ شده
  • جایگزین شامپو به بازار آمد
  • ورزشکاران چرا دچار سردرد ورزشی می شوند؟
  • تقویت موهای نازک با نرم کننده
  • چه کسانی مجبورند از محافظ دندان استفاده کنند؟
  • ارگاسم خانم ها و نقش مردان در این زمینه
  • اهمیت ویتامین C (اسید اسکوربیک)
  • پوستهای مختلط از چه نوع مرطوب کننده هایی استفاده کنند
  • محبوبترین ها

  • استفاده از عسل روی پوست و مو
  • تهدید بوتاکس برای چشم ها
  • از زردچوبه چه ماسکهایی می توان درست کرد
  • در استفاده از مداد ابرو این ۵ اشتباه را مرتکب نشوید
  • فواید ماساژ سر
  • درمان ریزش مو در جوانی
  • برای دوام آرایش بر روی پوست چرب این توصیه ها را بخوانید
  • ۶ شیوه سریع و آسان برای رها شدن از دست جوش ها
  • رهایی از چروک های مزاحم روی پوست
  • دست و ناخن و شیوه مراقبت از آن
  • خانمها مدل مو را بر اساس مدل صورت باید انتخاب کنند
  • لوسیون های خانگی برای از بین بردن موهای سفید
  • چطوری مو خوره را فوری ترمیم دهیم
  • مراقبت بیشتر از ریشه و ساقه مو
  • راز و رمز یک اپیلاسیون حرفه ای در منزل
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است