مواد لازم برای سالاد فلفل و قارچ طرز تهیه سالاد فلفل و قارچ سالاد فلفل و قارچ روش تهیه سالاد فلفل و قارچ

این سالاد خوشمزه در کنار غذاهای گوشتی بهترین انتخاب است توصیه می کنیم با روش تهیه و سرو آن آشنا شوید و برای وعده نهار یا شام آن را آماده کنید

سالاد فلفل و قارچ یک ترکیب خوب در کنار گوشت قرمز کبابی شده بوده که به دلیل سبک بودن برای وعده شام نیز بسیار مناسب است.

مواد لازم:

  • فلفل دلمه ای قرمز تخمه گرفته شده : 1 عدد
  • فلفل دلمه ای سبز تخمه گرفته شده : 1 عدد
  • قارچ : 450 گرم
  • پیاز قرمز خرد شده : 1 عدد
  • برگ جعفری یا ریحان جهت تزیین : مقداری
  • سیر : 1 حبه
  • زیتون سیاه : 100 گرم
  • جعفری تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  • پونه کوهی تازه : 2 قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی تازه : نصف لیوان
  • فلفل سیاه : مقداری

طرز تهیه :

1. فلفل دلمه ای ها را به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و در گریل یا فر قرار دهید تا روی پوست آن ها کبابی شود .

2. سپس پوست آن ها را بگیرید و خرد نمایید . آن ها را در یک ظرف بریزید و با قارچ و پیاز خرد شده و زیتون ها مخلوط نمایید .

3. سپس سس تهیه شده از گوجه فرنگی تازه که خنک شده است را به همراه سیر خرد یا رنده و سبزیجات ذکر شده و فلفل سیاه مخلوط نمایید .

4. سس نهایی را روی سبزیجات بریزید و روی ظرف را به مدت 30 دقیقه سلفون بکشید و در یخچال نگهداری نمایید تا کاملا مواد به خورد هم بروند . در نهایت سالاد فلفل و قارچ را با سبزیجات تازه تزیین نموده و میل نمایید .

توصیه سرآشپز :

افرادی که محدودیت یا ممنوعیت مصرف گوشت قرمز دارند به جای آن از فیله های گوشت سفید استفاده نمایند . این غذا به دلیل حضور سبزیجات و روغن زیتون منبع خوب ویتامین C و E است . سالاد فلفل و قارچ را می توانید به صورت داغ بر روی نان های تست یا ساندویچی قرار دهید و برای نهار یا شام روز کاری خود استفاده نمایید . برای تهیه سس حتی الامکان از رب استفاده ننمایید و از گوجه فرنگی های خوش آب و رنگ بهاری بهره بگیرید .

وب‌سایت آوای سلامتی

ارسال شده در 7 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • کاهش اسپرم با یکجانشینی
  • رفع خمیدگی ستون فقرات با تن پوش سه بعدی
  • اختلاف گذاشتن بین فرزندان
  • فناوری نانو و پیشرفت های علمی جدید ایرانیان
  • کاهش قند خونتان را با این گیاهان تجربه کنید
  • از موانع موفقیت فاصله بگیرید
  • آشنایی با انواع روش های رفع چربی موضعی
  • تغذیه مناسب برای داشتن احساسی بهتر
  • سیر تا پیاز عشق و عاشقی
  • مدل موی مناسب برای کم موها
  • گوجه کباب خورها حتما بخوانند!
  • انتقال صرع از مادر به جنین
  • با خوردن سیر از انواع مسمویت ها جلوگیری کنید
  • اختلال فوتونوبی
  • عوارض جانبی مصرف سویا
  • محبوبترین ها

  • چگونه در طی یک سال آبلیمو تازه بماند؟
  • برای هضم بهتر مواد غذایی در بدن این توصیه ها را بخوانید
  • کالری دریافتی شیرینی ها را چگونه بسوزانیم
  • خوردن بال مرغ و این توصیه های مهم
  • ماست هفت رنگ خورده اید؟
  • چرا باید سیب بخوریم ؟ + فواید
  • نوشیدنی پرطرفدار دشمن کلسیم
  • ماهی مناسب مصرف آقایان
  • از کدام سبزیجات می توان بجای شیر استفاده کرد
  • خوب بخورید تا به لاغری برسید
  • تغییر رفتار مردان با گردو
  • مراقبت های تغذیه ای لازم برای بیماران مغزی
  • نکات مهم و جالب درباره ی غذاهای بی خاصیت
  • رژیم کاهش وزن خستگی می آورد
  • با خوردن کلم بروکلی از سرطان پیشگیری کنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است