565665
غذاهای شور و نمک دار چه تاثیراتی روی مرگ زودرس افراد دارند استفاده طولانی مدت از غذاهای شور چه تاثیراتی روی سلامتی ما میگذارد

رییس جامعه متخصصان داخلی، ضمن هشدار نسبت به خطر افزایش سرطان در کشور، بالارفتن نرخ سالمندی را عامل موثری در ابتلا به این بیماری عنوان کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل ازایسنا،دکتر ایرج خسرونیا با بیان اینکه نرخ سرطان در کشور رو به افزایش است، اظهار کرد: سرطان در ایران روز به روز افزایش پیدا می‌کند ولی نرخ آن به دلیل جوان بودن جمعیت کشور هنوز نسبت به کشورهای دیگر پایین است.

وی افزود: در حال حاضر 8.6 جمعیت ایران را افراد مسن تشکیل می‌دهند که نسبت به سایر کشورها پایین‌تر است، اما درآینده‌ای نه چندان دور اگر این رقم به 11 تا 12 برسد باید منتظر سرطان‌های بیشتری باشیم.

رییس جامعه متخصصان داخلی استفاده از روغن‌های غیرعلمی اشباع، موادشور، کنسرو، استعمال دخانیات، الکل، غذاهای پرچرب، آب نیترات‌دار و همچنین سبزی و میوه‌جاتی که از کودشیمیایی در آنها استفاده می‌شود را از عوامل بروز سرطان عنوان کرد.

وی در ادامه، با تاکید براینکه سیگار مهم‌ترین عامل ایجاد سرطان است و باعث ابتلا به سرطان ریه، مثانه و پانکراس می‌شود، اظهار کرد: بسیاری از دانش آموزان از سن 15 سالگی استعمال دخانیات به خصوص قلیان را امتحان می‌کنند، حتی برخی از آنها از سن شش یا هفت سالگی از قلیان استفاده می‌کنند؛ چون خانواده آنها فکر می‌کنند که مضر نیست.

رییس جامعه متخصصان داخلی تاکید کرد: باتوجه به اینکه سن استفاده از دخانیات پایین آمده است، احتمال سرطان‌زایی هم بیشتر می‌شود. ما باید مثل سایر کشورها استفاده از روغن‌های غیرمعمولی را کاهش دهیم، به میزان زیاد کنسرو مصرف نکنیم و از مصرف ماهی دودی نیز خودداری کنیم.

خسرونیا همچنین توصیه کرد مردم از مصرف آب چاه خودداری کنند و بیشتر از آب‌های شیشه‌ای استفاده کنند.

14 اردیبهشت ماه و برگزاری بیست و هفتمین کنگره جامعه متخصصان داخلی

وی در ادامه صحبت‌هایش درباره بیست و هفتمین کنگره جامعه متخصصین داخلی که 14 تا 17 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، گفت: هدف از این کنگره به منظور بالابردن سطح دانش پزشکان و همچنین ارائه آخرین تحقیقات دنیا و ایران است. ارائه 45 مقاله به صورت سخنرانی، چهار سخنرانی توسط اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور، برگزاری سه کارگاه گوارشی و ریوی در خصوص کولونوسکوپی و آندوسکوپی وهمچنین ارائه آخرین دستاوردهای پزشکی از جمله برنامه‌های این کنگره خواهد بود.

وی همچنین رویکرد امسال کنگره متخصصان داخلی را بررسی مساله اخلاق پزشکی، رابطه پزشکی قانونی و پزشکان و همچنین سرطان عنوان کرد.

سلامت نیوز: خطر غذاهای شور و نیترات‌دار

#
ارسال شده در 12 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • شیرینی بلیک
  • سرطان های خطرناک با احساسات منفی
  • علتها و معالجات نورو ویروس
  • خوراکی های وابسته کننده
  • پیداشدن نوعی سندروم وحشتناک روده
  • فواید ورزش بدنسازی با تکرار بالا
  • اوج زیبایی دندان ها با لامینیت
  • اهمیت رسیدگی به مشکلات روحی افراد مبتلا به صرع
  • حواستان به پرخوری در حاملگی تان باشد
  • علل سرگیجه در مسافرت
  • بانوان باردار مسافر هواپیما بخوانند
  • از کجا بدانیم کودک به شیر حساسیت دارد؟
  • الفبای یک رژیم غذایی سالم پوست
  • دستگاهی برای رفع ناهمواری‌ های پوست بدن و لیفت شکم
  • نوشیدنی خاص با شکلات با قهوه
  • محبوبترین ها

  • پوره کدو حلوایی با کرم شانتی
  • مرغ پخته شده در سس زنجبیل
  • با روغن کانولا سوپ قارچ درست کنید
  • سوپ تره فرنگی و زنجبیل
  • شیرینی قنادی با عطر و طعم لیمو
  • تابه مرغ ادویه دار در فر
  • درست کردن تخم مرغ های زیبا و خوشمزه به سبک خاور شرقی
  • کوکوی کدو با رویه کنجدی
  • سالاد اتم- سالاد سیر کننده
  • برای کاهش وزن باید تلاش کنیم یا نه؟
  • رژیم سه روزه کدو حلوایی
  • شیرینی کرم شانتی و دارچین
  • نحوه پخت شنیسل مرغ در فر( مدل ترکیه ای)
  • معرفی برخی از غذاهای کم کالری و سالم
  • نان آلمانی مارمالادی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است