مواد آلرژی زا کره بادام زمینی شانس ابتلا به آلرژی سوی رژیم غذایی کودکان حساسیت‌های غذایی تخم مرغ

چه نوع مواد غذایی برای افرادی که به آلرژی غذایی دچار هستند مضر و قابل استفاده نیستند افرادی که به حساسیت خوراکی دچارند نسبت به دیگران آسیب پذیرتر هستند

فرحزاد جباری آزاد فوق تخصص‌ آلرژی گفت: شیوع حساسیت های غذایی در کودکان بیشتر مشاهده می‌شود و بین چهار تا شش درصد گزارش شده است که این رقم در بزرگسالان بین یک تا چهار درصد است.

وی با بیان اینکه 85 درصدحساسیت های غذایی در افراد به مصرف چند گروه مواد خوراکی و غذایی محدود می شود، گفت:  شیر و گوشت گاو، تخم مرغ، گندم و جو، غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو، برخی از مغزها چون بادام زمینی و گردو بخش عمده حساسیت‌های غذایی را موجب می‌شوند.

رئیس مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: هر ماده غذایی می‌تواند برای فردی که زمینه ژنتیکی داشته، باعث ایجاد حساسیت و آلرژی شود و برخی افراد نیز به میوه ها و مواد خوراکی مانند خربزه، گوجه فرنگی، بادمجان و فلفل آلرژی دارند.

جباری آزاد تاکید کرد: بهترین توصیه برای درمان تمام حساسیت ها شامل تنفسی، گوارشی، دارویی و غذایی اجتناب از عامل ایجاد آن است و وقتی فرد بداند که نسبت به چه ماده غذایی حساسیت دارد، باید از مصرف آن خودداری کند.

وی استفاده از داروها برای کنترل علائم و در نهایت استفاده از واکسن مربوطه را از دیگر مراحل درمان و کنترل حساسیت های غذایی عنوان کرد.

 

ارسال شده در 14 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • معرفی برخی منابع پروتئینی سالم
  • ازهویج و تره چطوری سوپ درست کنیم؟
  • چرا بعد از خواب شبانه هنوز خسته هستیم؟
  • کسانیکه بیماری قند خون بالایی دارند آیا داروی گیاهی استفاده کنند یا نه؟
  • اختلال های مرتبط با اضطراب
  • ماری جوانا (حشیش) ممکن است باعث کاهش تراکم استخوان شود
  • سلامت جسمی افراد در فصل های مختلف!
  • كيفيت داروهاي داخلي ايده آل نيست
  • مشکلات ناشی از دیابت و کنترل آن ها
  • جدایی و مدیریت میل جنسی
  • برگزاری کنگره ی پیشگیری بزرگترین و اولین بیماری شایع جهان
  • مصرف خود سرانه گياهان دارويي خطرناك است
  • اگر می خواهید طول عمر خود را زیاد کنید این نکات را بخوانید
  • املاح مهم و ضروری برای بانوان حامله
  • آیا بدن با نشستن تخریب می شود؟
  • محبوبترین ها

  • شناسایی رگهای دست با این اسکنر
  • 10 ماده غذایی فوق العاده برای سم زدایی در تابستان
  • ورود گلایفوسیت های خطرناک به سفره ایرانیان!
  • مطالب باورنکردنی در مورد سلامتی
  • تومورهای بدخیم سرطانی با استعمال دخانیات
  • سوزش تبخال را اینگونه فرو بنشانید
  • تازه ترین راههای درمانی برای انواع سردرد
  • مسمومیت خون: بیماری کشنده
  • چاله در کمر و علل بروز آن
  • بر زندگی خانوادگی کار زیاد چه زیانهایی دارد؟
  • پیراشکی اسفناج با خمیر خانگی
  • تنه استخوان بازوی شکسته را چگونه در منزل درمان کنیم؟
  • دچار تردید در انتخاب رنگ عینک آفتابی هستید ؟
  • نکات مهم پزشکی در مورد سلامت آقایان
  • هر آنچه باید درباره آناتومی نخاع بدانیم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است