یبوست های طولانی یا مزمن یبوست انسدادی یبوست اسپاستیک یبوست عوامل ایجاد یبوست علل یبوست علت بروز یبوست انواع یبوست

 برخی خوراکی های طبیعی می توانند مزمن ترین یبوست ها را برطرف کنند بهتر است به درمان های سالم و طبیعی برای رفع یبوست خود روی بیاورید

ابتلا به یبوست برای همه افراد کمابیش یا حداقل یک بار در زندگی اتفاق افتاده است. این اختلال که گاه با درد شدید و خونریزی همراه است، گاه می تواند نشان دهنده مشکل جدی تر در دستگاه گوارش باشد اما در بسیاری از افراد نیز حاکی از آن است که باید فیبر بیشتری از طریق مواد غذایی به دست آورد.

اینطور توصیه شده که بزرگسالان به طور متوسط روزانه 25 تا 30 گرم فیبر از طریق مواد غذایی و برای رفع یبوست دریافت کنند. برای جلوگیری از نفخ و دل پیچه ناشی از مصرف فیبر، شما می توانید آن را به تدریج به رژیم غذایی تان اضافه کنید. این کار را انجام دهید ضمن این که فراموش نکنید، نوشیدن آب زیاد برای کمک به جریان فیبر از طریق دستگاه گوارش ضروری است.

انواع توت ها: برای درمان یبوست می توانید سراغ این دسته میوه ها بروید. این را بدانید که نصف فنجان توت فرنگی حاوی 2 گرم فیبر است، تمشک نیز در نصف فنجان، 3.8 گرم فیبر دارد. توت ها کم کالری هستند و به راحتی می توان در کنار غلات کامل و یا خامه کم چرب آنها را برای وعده صبحانه استفاده کرد.

پاپ کورن: یک راه عالی و کم کالری برای دریافت فیبر از رژیم غذایی است.

لوبیا: یک فنجان لوبیا می تواند دو برابر سبزیجات دیگر فیبر به بدن شما برساند. نصف فنجان از این خوراکی حاوی 9.5 گرم فیبر است و می تواند آن را همراه با سالاد، سوپ، گوشت و پاستا به راحتی مصرف کرد.

میوه خشک شده: میوه های خشک مانند خرما، انجیر، آلو، کشمش و زردآلو یکی از منابع بزرگ فیبر در رژیم غذایی محسوب می شوند و به عنوان تسکین دهنده یبوست عمل می کنند. این میوه ها بصورت خشک سرشار از سوربیتول هستند. سوربیتول یک ملین طبیعی است.

غلات کامل: برای برطرف کردن یبوست شما می توانید از نان سبوس دار یا غلات کامل استفاده کنید. این محصولات حاوی کربوهیدرات های پیچیده کم چرب و با فیبر بالا هستند. قبل از خرید آنها به برچسب مواد غذایی شان دقت کنید که عنوان آرد کامل گندم روی آنها ذکر شده باشد.

بروکلی: مانند لوبیا، سرشار از فیبر بوده و یک منبع کم کالری محسوب می شود.

آلو، گلابی و سیب: این میوه ها در پوست شان حاوی بیشترین میزان فیبر هستند ضمن این که منبع پکتین نیز محسوب می شوند. پکتین یک نوع فیبر است. یک گلابی خام کوچک همراه با پوست، حاوی 4.4 گرم فیبر است در حالی که یک سیب متوسط با پوست 3.3 گرم فیبر به بدن شما می رساند.

آجیل: نیروگاه فیبر محسوب می شود و در این میان بادام زمینی و گردو بهترین منابع از این نظر هستند. یک اونس بادام زمینی 3.3 گرم فیر دارد و همین میزان از طریق گردو، 2.7 گرم فیبر به بدن می رساند. با این حال در مصرف آجیل احتیاط کرده و نوع کم کالری و کم نمک آن را انتخاب کنید.

سیب زمینی پخته شده: یک عدد سیب زمینی پخته شده همراه با پوست، 3.8 گرم فیبر دارد و یک راه بسیار عالی برای درمان یبوست به شمار می آید.

منبع:

آوای سلامت www.medicinenet.com

ارسال شده در 21 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • راه حل های درمانی مختلف برای کنترل کمردرد
  • برخی نکات آموزشی برای تناسب اندام
  • رابطه زناشویی و نزدیکی از نظر طب سنتی
  • پیشنهاداتی برای صحبت با اطفال
  • تقدم و تاخر مسواک و نخ دندان
  • عدم موفقیت افراد در رژیم گرفتن
  • عوامل خطر سرطان مثانه
  • نمونه رژیم غذایی در پیوند کلیه
  • محبوبترین ها

  • خوراکی های حاوی ویتامین دی و کمک به رفع افسردگی
  • افزایش خطر مبتلا شدن به سرطان ریه با مصرف نان و برنج
  • برنامه استفاده از چای سبز برای کم کردن وزن
  • عدم موفقیت افراد در رژیم گرفتن
  • کدام سالاد باعث کاهش وزن میشود؟
  • عوارض خطرناک زیاده روی در مصرف پروتئین حیوانی
  • 5 فایده بی نظیر کاکائوی داغ
  • اگر صبحانه کامل نمی خورید ، بخوانید
  • رپورتاژ

  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • الو دکتر

    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است