مشاوره زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
 مقابله با پیری پوست مصرف ماهی ماهی ضدافسردگی خوردن ماهی جلوگیری از زوال عقل تقویت حافظه تقویت استخوان‌ها انرژی‌زا

 

 آیا میدانستید مصرف غذاهای دریایی باعث پیشگیری از زوال عقل خواهد شد بهتر است به خاطر حافظه تان هم که شده از منابع غذایی دریایی سرشار از امگا 3 کمک بگیرید

غذاهای دریایی غنی از اسیدهای چرب اُمگا-3 به تقویت حافظه و احیای مجدد سلول های مغزی کمک می کنند.

به گفته محققان مرکز پزشکی دانشگاه راش شیکاگو، مصرف حداقل یک بار در هفته غذاهای دریایی یا سایر غذاهای حاوی اسیدهای چرب اُمگا-۳ از مغز در برابر مشکلات فکری و از بین رفتن حافظه مرتبط با افزایش سن محافظت می کند.

از بین رفتن حافظه و مشکلات فکری ناشی از افزایش سن در شرکت کنندگان تحت مطالعه که کمتر از یک بار در هفته غذای دریایی خورد بودند در مقایسه با افرادی که حداقل یکبار در هفته غذای دریایی مصرف کرده بودند با سرعت بیشتری کاهش یافته بود.

مارتا کلر موریس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این مطالعه به ما نشان می دهد در حالیکه توانایی های شناختی به طور طبیعی در پی فرایند افزایش سن کاهش می یابند، اما می توان با انجام اقداماتی روند این فرایند را آهسته کرد.»

محققان این مطالعه به طور میانگین به مدت ۵ سال، ۹۱۵ فرد با میانگین سنی ۸۱.۴ سال را مورد مطالعه قرار دادند. در زمان ثبت نام این مطالعه، هیچ یک از افراد دارای علائم زوال عقل نبودند. در طول این مدت، هر فرد هر ساله از لحاظ توانایی های شناختی در پنج ناحیه حافظه ضمنی، حافظه کار، حافظه معنایی، توانایی دیداری-مکانی و سرعت ادراک تحت تست های استاندارد قرار می گرفتند.

گروه تحت مطالعه هر سال پرسشنامه مربوط به تنوع مصرف غذا را پر می کردند. بدین ترتیب محققان می توانستند میزان مصرف غذاهای دریایی گزارش شده توسط هر شرکت کننده را با توجه به تغییر در توانایی های شناختی شان که با تست ها اندازه گیری می شد مقایسه نمایند.

این پرسشنامه شامل چهار نوع غذای دریایی بود: ساندویچ ماهی تن؛ استیک ماهی، کیک ماهی و ساندویچ ماهی؛ ماهی تازه به عنوان وعده اصلی غذایی؛ و میگو، لابستر و خرچنگ.

شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شدند: گروهی که حداقل هر هفته یکی از غذاهای دریایی مذکور را می خوردند و گروهی که هر هفته کمتر از یکی از غذاهای فوق را می خوردند.

افرادی که غذاهای دریایی بیشتری می خوردند میزان کاهش در حافظه معنایی شان که مربوط به حافظه اطلاعات کلامی است، بسیار کمتر بود. همچنین یافته ها نشان داد روند کاهش در تست سرعت ادراکی شان، یا توانایی مقایسه سریع حروف، اشیاء و الگوها نیز آهسته تر بود.

غذاهای دریایی منبع غذایی مستقیم اسیدچرب اُمگا-۳ هستند که مولفه ساختاری اصلی مغز محسوب می شوند.
مهر،

5 1000
ارسال شده در 24 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x