مقابله با پیری پوست مصرف ماهی ماهی ضدافسردگی خوردن ماهی جلوگیری از زوال عقل تقویت حافظه تقویت استخوان‌ها انرژی‌زا

 

 آیا میدانستید مصرف غذاهای دریایی باعث پیشگیری از زوال عقل خواهد شد بهتر است به خاطر حافظه تان هم که شده از منابع غذایی دریایی سرشار از امگا 3 کمک بگیرید

غذاهای دریایی غنی از اسیدهای چرب اُمگا-3 به تقویت حافظه و احیای مجدد سلول های مغزی کمک می کنند.

به گفته محققان مرکز پزشکی دانشگاه راش شیکاگو، مصرف حداقل یک بار در هفته غذاهای دریایی یا سایر غذاهای حاوی اسیدهای چرب اُمگا-۳ از مغز در برابر مشکلات فکری و از بین رفتن حافظه مرتبط با افزایش سن محافظت می کند.

از بین رفتن حافظه و مشکلات فکری ناشی از افزایش سن در شرکت کنندگان تحت مطالعه که کمتر از یک بار در هفته غذای دریایی خورد بودند در مقایسه با افرادی که حداقل یکبار در هفته غذای دریایی مصرف کرده بودند با سرعت بیشتری کاهش یافته بود.

مارتا کلر موریس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این مطالعه به ما نشان می دهد در حالیکه توانایی های شناختی به طور طبیعی در پی فرایند افزایش سن کاهش می یابند، اما می توان با انجام اقداماتی روند این فرایند را آهسته کرد.»

محققان این مطالعه به طور میانگین به مدت ۵ سال، ۹۱۵ فرد با میانگین سنی ۸۱.۴ سال را مورد مطالعه قرار دادند. در زمان ثبت نام این مطالعه، هیچ یک از افراد دارای علائم زوال عقل نبودند. در طول این مدت، هر فرد هر ساله از لحاظ توانایی های شناختی در پنج ناحیه حافظه ضمنی، حافظه کار، حافظه معنایی، توانایی دیداری-مکانی و سرعت ادراک تحت تست های استاندارد قرار می گرفتند.

گروه تحت مطالعه هر سال پرسشنامه مربوط به تنوع مصرف غذا را پر می کردند. بدین ترتیب محققان می توانستند میزان مصرف غذاهای دریایی گزارش شده توسط هر شرکت کننده را با توجه به تغییر در توانایی های شناختی شان که با تست ها اندازه گیری می شد مقایسه نمایند.

این پرسشنامه شامل چهار نوع غذای دریایی بود: ساندویچ ماهی تن؛ استیک ماهی، کیک ماهی و ساندویچ ماهی؛ ماهی تازه به عنوان وعده اصلی غذایی؛ و میگو، لابستر و خرچنگ.

شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شدند: گروهی که حداقل هر هفته یکی از غذاهای دریایی مذکور را می خوردند و گروهی که هر هفته کمتر از یکی از غذاهای فوق را می خوردند.

افرادی که غذاهای دریایی بیشتری می خوردند میزان کاهش در حافظه معنایی شان که مربوط به حافظه اطلاعات کلامی است، بسیار کمتر بود. همچنین یافته ها نشان داد روند کاهش در تست سرعت ادراکی شان، یا توانایی مقایسه سریع حروف، اشیاء و الگوها نیز آهسته تر بود.

غذاهای دریایی منبع غذایی مستقیم اسیدچرب اُمگا-۳ هستند که مولفه ساختاری اصلی مغز محسوب می شوند.
مهر،

5 1000
ارسال شده در 25 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • توصیه های تغذیه برای خانم های جوان
  • خال سرطانی چه شکلی است؟
  • اسکراب پا برای فصل موسمی
  • مصرف بیش از حد ویتامین D و ابتلا به این بیماری ها
  • توقف عذر و بهانه ها: صبحانه خوردن
  • این غذا ها سبب افسردگی شما می شوند
  • با شناخت بیماری شیزوفرنی باورهای غلط خود را کنار بگذارید
  • همه نشانه های پایان خوش در زندگی
  • محبوبترین ها

  • همه چیز درمورد از خودبیگانگی
  • کلید هایی طلایی برای مقابله و درمان حسادت
  • اساس داشتن یک رابطه پایدار در زندگی
  • رفتار هیجانی
  • از افسردگی پس از زايمان خانمها تا افسردگی آقایان
  • تاثیر درمان های دارویی برای اختلالات روانی
  • آسیب به مغز با افسردگی مزمن
  • چطوری از کسی معذرت بخواهیم
  • رپورتاژ

  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • بهترین کلینیک تخصصی کاشت مو کدام است ؟
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما