ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
 21654645
 طی یک تحقیق پژوهشگران متوجه شدند مصرف میوه در رده سنی نوجوانی باعث پیشگیری از مبتلاشدن افراد به سرطان سینه می شود

طبق یک مطالعه جدید، دختران جوان و نوجوانی که مقادیر زیاد میوه مصرف می کنند کمتر در معرض خطر سرطان سینه قرار دارند.

در مطالعه محققان دانشگاه هاروارد مشخص شد مصرف سیب، موز و انگور در طول نوجوانی ارتباط قوی ای با کاهش ریسک سرطان سینه دارد. مصرف روزانه سه وعده از این نوع میوه ها در مقایسه با مصرف نیم وعده در روز موجب کاهش ۲۵ درصدی ابتلا به سرطان در میانسالی می شود.

این پژوهشگران اذعان می کنند زنانی که پرتقال یا کلم پیچ هم مصرف می کنند به نظر می رسد در دوران میانسالی در مقابل سرطان سینه مصون هستند. البته ظاهراً نوشیدن آبمیوه چنین فوایدی به همراه ندارد.

مریم فروید، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این اولین مطالعه است که به طور خاص نشان می دهد مصرف بالای میوه در طول نوجوانی با کاهش ریسک سرطان سینه مرتبط است.»

در این مطالعه، محققان پرسشنامه های غذایی تکمیل شده در سال ۱۹۹۱ توسط بیش از ۹۰ هزار زن با رده سنی ۲۷ تا ۴۴ سال که در مطالعه سلامت پرستاران ثبت نام کرده بودند را مورد آنالیز قرار دادند. این نظرسنجی مبتنی بر رژیم غذایی افراد در طول اوایل نوجوانی بود.

در سال ۱۹۹۸، بیش از ۴۴ هزار زن دومین نظرسنجی غذایی را تکمیل کردند. در این مطالعه از شرکت کنندگان خواسته شده بود تا مواد خوراکی ای که در دوره نوجوانی مصرف کرده بودند را اعلام کنند.

مصرف مواد خوراکی و نوشیدنی هر چهار سال یکبار از سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۱۳ گزارش شده بود. وضعیت سرطان سینه هم هر دو سال یکبار پیگیری می شد.

در طول بیش از دو دهه، بیش از ۳۲۰۰ زن مبتلا به سرطان پیشرونده سینه شده بودند. اطلاعات رژیم غذایی دوره نوجوانی حدود ۱۳۵۰ نفر از این زنان موجود بود.

در پایان محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف بیشتر میوه در طول دوره نوجوانی با کاهش ریسک سرطان سینه مرتبط است.

مهر

 

5 1000
ارسال شده در 25 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • واکنش ذهن در صورت به اندازه نخوابیدن چیست؟
  • خوابیدن با آرایش چه بلایی بر سر پوست شما می آورد
  • مصرف مولتي ويتامين در دوران بارداري ضروري است
  • تومور سرطان تیروئید با این دارو کنترل خواهد شد
  • مغز شما به چه مواد غذایی نیاز دارد؟
  • ترفندهای مفید برای رفع افسردگی
  • تحقیق جدید درباره تاثیر آنتی بیوتیک بر مغز
  • علائم، علل، پیشگیری، عواقب و عوارض سوزاک
  • محبوبترین ها

  • یادآوری برخی نکات پر اهمیت زنانه
  • در پریود چه عواملی غیر طبیعی است
  • چگونه از یک رابطه جنسی سالم لذت ببریم
  • شناسایی مشکلات روابط جنسی
  • زنان در زمینه HIV آسیب پذیرترند
  • در انواع رابطه جنسی انتقال ایدز تا چه حد ریسک پذیر است ؟
  • 11 راهکار مناسب برای اینکه بتوانید خودارضایی را ترک کنید
  • رسیدن به اوج لذت جنسی عمر را طولانی تر میکند
  • رپورتاژ

  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • کلینیک دندانپزشکی تخصصی دکتر حاجی زاده
  • کلینیک مولتی مديكال شارلوت
  • کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی رویال
  • معرفی جدیدترین فناوری جوانسازی صورت
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x