کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
 میوه‌ها مصرف میوه و سبزی مصرف سبزی‌ها و میوه‌ها سیب، انار و انگور سیب درمان لاغری بیماری‌های مزمن X
 طی یک تحقیق پژوهشگران متوجه شدند مصرف میوه در رده سنی نوجوانی باعث پیشگیری از مبتلاشدن افراد به سرطان سینه می شود

طبق یک مطالعه جدید، دختران جوان و نوجوانی که مقادیر زیاد میوه مصرف می کنند کمتر در معرض خطر سرطان سینه قرار دارند.

در مطالعه محققان دانشگاه هاروارد مشخص شد مصرف سیب، موز و انگور در طول نوجوانی ارتباط قوی ای با کاهش ریسک سرطان سینه دارد. مصرف روزانه سه وعده از این نوع میوه ها در مقایسه با مصرف نیم وعده در روز موجب کاهش ۲۵ درصدی ابتلا به سرطان در میانسالی می شود.

این پژوهشگران اذعان می کنند زنانی که پرتقال یا کلم پیچ هم مصرف می کنند به نظر می رسد در دوران میانسالی در مقابل سرطان سینه مصون هستند. البته ظاهراً نوشیدن آبمیوه چنین فوایدی به همراه ندارد.

مریم فروید، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این اولین مطالعه است که به طور خاص نشان می دهد مصرف بالای میوه در طول نوجوانی با کاهش ریسک سرطان سینه مرتبط است.»

در این مطالعه، محققان پرسشنامه های غذایی تکمیل شده در سال ۱۹۹۱ توسط بیش از ۹۰ هزار زن با رده سنی ۲۷ تا ۴۴ سال که در مطالعه سلامت پرستاران ثبت نام کرده بودند را مورد آنالیز قرار دادند. این نظرسنجی مبتنی بر رژیم غذایی افراد در طول اوایل نوجوانی بود.

در سال ۱۹۹۸، بیش از ۴۴ هزار زن دومین نظرسنجی غذایی را تکمیل کردند. در این مطالعه از شرکت کنندگان خواسته شده بود تا مواد خوراکی ای که در دوره نوجوانی مصرف کرده بودند را اعلام کنند.

مصرف مواد خوراکی و نوشیدنی هر چهار سال یکبار از سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۱۳ گزارش شده بود. وضعیت سرطان سینه هم هر دو سال یکبار پیگیری می شد.

در طول بیش از دو دهه، بیش از ۳۲۰۰ زن مبتلا به سرطان پیشرونده سینه شده بودند. اطلاعات رژیم غذایی دوره نوجوانی حدود ۱۳۵۰ نفر از این زنان موجود بود.

در پایان محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف بیشتر میوه در طول دوره نوجوانی با کاهش ریسک سرطان سینه مرتبط است.

مهر

 

5 1000
ارسال شده در 25 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • اصول تغذیه ای ماه چهارم بارداری
  • علل ایجاد خشکی چشم
  • این نکات را برای بهبودی بعد از سزارین در نظر بگیرید
  • مقابله با شیوع اختلالات روان با گسترش خدمات آنلاین
  • آرایش برای پلک های پف کرده
  • اصول صحیح رسیدگی به دندان
  • 7موردی که نشان میدهد ازدواج ناپایداری دارید
  • مصرف الکل چه تاثیری بر سلامت قلب می گذارد
  • محبوبترین ها

  • کاهش کمر درد با ماساژ درمانی
  • فرهنگ رایج نه گفتن در تایلند
  • الو دکتر سلام می خواهم سوال پزشکی بپرسم از شما
  • اجرای طرح سحاب توسط جوانان هلال احمری در روز طبیعت
  • اگر سرما خورده اید از این نوع ماست بخورید
  • یافتن کودکان گمشده با فناوری تشخیص چهره
  • برخی روانگردان‌ها باب میل دختران دانشجو
  • شوکه شدن دنیای هنر از مرگ نیما طباطبایی
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • آیا شیر گاو کلسیم مورد نیاز مادران در دوره شیردهی را تأمین می‌کند؟
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • شامپوهای ضد ریزش و رویش مجدد مو حاوی کافئین
  • کلینیک زیبایی شارلوت
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x