image_13950229957312

بهتر است برخی میوه ها را با پوستشان مصرف کنید و از تاثیرات و خاصیت های مفید پوست آن ها بهره مند شوید در ادامه لیستی از ان ها را در اختیارتان قرار میدهیم

 شاید درباره مصرف پوست میوه‌ها زیاد شنیده باشید. «لی باخ»، کارشناس ارشد تغذیه و مواد غذایی از «کلرادو» آمریکا می‌گوید، واقعیت دو سویه ماجرا این است که پوست میوه‌ها با توجه به اینکه دارای «فیتوکمیکال»‌های گیاهی، فیبر و دیگر مواد مغذی هستند، می‌توانند آلودگی هایی را نیز به میز غذای ما بیاورند. در صورت تمایل به استفاده از پوست میوه‌ها و سبزی‌ها باید توجه داشته باشیم که از محصولات ارگانیک استفاده کنیم.

توصیه‌های این کارشناس ارشد تغذیه را در مطلب زیر بخوانید.

مرکبات
پوست مرکباتی نظیر پرتقال، گریپ فروت و لیمو، اگرچه تلخ و دیرهضم هستند، اما مقادیر فراوانی ویتامین C، ریبو فلاوین، ویتامین B6، کلسیم، منیزیم، پتاسیم به همراه «فلانوئید»های ضد التهاب دارند. لایه سفیدی که بین پوست و میوه قراردارد نیز دارای فیبر فوق العاده بالایی است. سعی کنید به هنگام مصرف پرتقال این لایه را زیاد برندارید. پوست مرکبات می‌توانند به صورت خلالی و رنده شده در سس سالاد و یا در ترکیب با مقداری شکر، روغن یا سرکه مصرف شوند.

پیاز
هرچند خوردن پوست پیاز ایده زیاد جالبی نیست، اما کارشناسان مصرف مقادیر زیادی از این ماده را توصیه می‌کنند. پوست پیاز قرمز منبعی غنی از «کوئرستین» است که مانع تشکیل رادیکال‌های آزاد شده می‌شود و به بهبود جریان خون سالم در عروق کمک می‌کند. کوئرستین همچنین سبب اتساع عروق خونی و افزایش پمپاژ خون در عضلات می‌شود. افزون بر این، پوست پیاز قرمز سرشار از ترکیبات شیمیایی است که می‌توانند از بدن در برابر سرطان‌ها محافظت کنند. پوست پیاز را همچنین می‌توان یک منبع آنتی‌باکتریال به شمار آورد.

موز
پوست موز اگرچه طعم تلخ و بافت زمختی دارد، اما دارای مقادیر زیادی پتاسیم، لوتئین (آنتی اکسیدانی قوی برای چشم) و تریپتوفان (که موجب افزایش تولید سروتونین –هورمون شادی- در بدن می‌شود) است. استفاده از پوست این میوه در نوشیدنی‌ها یا جوشانیدن و پختن آن، به مصرف آسان‌تر این ماده کمک می‌کند.

خیار
خیارهای پوست کنده کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K کمتری نسبت به یک خیار کامل دارند و تقریباً همه فیبر خیار در پوست آن است. حجم عمده میوه داخل پوست را آب تشکیل می‌دهد.

کدو سبز
پوست کدو سبز دارای مقادیر زیادی ویتامین C، فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌هایی نظیر کاروتنوئید، لوتئین و زیگزانتین است. پوست کدو مسما اگرچه کمی تلخ مزه است، اما می‌تواند به صورت پخته و در ترکیب با دیگر طعم‌ها مورد استفاده قراربگیرد.

سیب
با پوست گرفتن سیب مقادیر زیادی «پکتین»- فیبر محلول و تنظیم کننده LDL یا کلسترول بد و قند خون – را از دست خواهید داد. پکتین همچنین هضم را کند کرده و سبب می‌شود کمتر احساس گرسنگی کنید.

سیب زمینی
تحقیقات نشان داده اند، هر گرم پوست سیب زمینی دارای مقادیر بیشتری فیبر، آهن، پتاسیم، ویتامین B، ویتامین C و فولیک اسید نسبت به ماده اصلی است.

کیوی
پوست کیوی فلانوئید، آنتی اکسیدان و ویتامین C بیشتری نسبت به میوه داخل آن دارد. می‌توانید پرزهای ناخوشایند پوست کیوی را بتراشید.

بادمجان
پوست بادمجان غنی از آنتی اکسیدانی به نام «ناسونین» است که مانع از آسیب سلول‌های مغزی می‌شود و همچنین دارای مقادیری پتاسیم، منیزیم و فیبر مؤثر در لاغری شکم می‌باشد. رنگ ارغوانی پوست بادمجان به خاطر آنتی اکسیدانی از خانواده «آنتوسیانین» هاست که در خود بادمجان به مقدار بسیار کم وجوددارد.

هویج
هویج غنی از ترکیباتی هستند که «پلی استیلن» نامیده می‌شوند و در از بین بردن سرطان تأثیر داشته و خواص ضد قارچ، ضد باکتری و ضد التهاب دارند. هویج ها همچنین غنی از کاروتن و آنتی اکسیدان‌های مختلف هستند، اما همه این مواد مغذی در زیر پوست هویج متمرکز شده اند.

منبع: livestrong.com

قدس آنلاین

 

ارسال شده در 29 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • هر آنچه در مورد طب سوزنی باید بدانید
  • خوراک کلم بروکسل با مرغ
  • خانم های حامله و روش بستن کمربند ایمنی
  • سیب میوه ای برای بیماران دیابتی
  • تعیین زمان برای داشتن رابطه جنسی
  • چطوری محکمترین و سالمترین دندانهارا داشته باشیم
  • اتفاقات پس از ورزش
  • با خوردن ماهی از مبتلا شدن به دیابت جلوگیری کنید
  • رژیم غذایی 350 کالری
  • آسیب قرنیه – پارگی، سوراخ، و ترومای غیر نافذ به قرنیه
  • شیرینی بیسکویتی با سس شکلاتی
  • حالتان را با این کارها تحول دهید
  • خطرات جانبی سل در خردسالان
  • اگر به طول عمر فکر می کنید ؛موز بخورید
  • تأثیر وزن بدن بر فرآیند Alternative Splicingوافزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع 2
  • محبوبترین ها

  • نشانه تغییر رنگها در فصل پاییز
  • تاثیرات مثبت کاشت گل و گیاه برای سالمندان
  • کلاه مولد صدای مغز
  • مایکروویو می تواند سلامتی شما را به خطر بیندازد
  • از اهمیت دریافت ویتامین “ث” بیشتر بدانید!
  • سکسکه هشدار دهنده سلامتی است؟
  • تشخیص صدا توسط مغز
  • با بیماری کرون بیشتر آشنا شوید
  • درمان سرطان با کمک لیزر
  • روش های از بین بردن کک ها
  • مغز شما عامل اصلی چاقی
  • تاثیرات مفید قهوه سبز در لاغری
  • عوامل مهم در بروز تیروئید کشنده
  • تولید یک لباسشویی که از حساسیت پوستی در کودکان می کاهد
  • دانستنی‌هایی درباره ویتامین B12
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است