ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
مصرف غداهای آماده و فست‌فود مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب چاقی پیشگیری از اضافه وزن بیماری‌های قلبی عروقی
متاسفانه سبک غذایی ما ایرانی ها سبک غذایی چرب است و خوراکی هایی مصرف می کنیم که حاوی مقادیر زیادی چربی هستند توصیه می کنیم به خاطر سلامتی تان در این عادات غذایی تغییراتی بدهید
کارشناس تغذیه گفت: مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و برخی سرطان‌ها مثل سینه و پروستات را افزایش می‌دهد.

سعید دارابی گفت: مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب، خصوصاً چربی‌های حیوانی (گوشت، شیر و لبنیات پرچرب)، خطر بروز سرطان سینه و سرطان پروستات را افزایش می‌دهد. بنابراین بهتر است مصرف آنها محدود شود.

وی افزود: برای پیشگیری از اضافه وزن, چاقی, بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌‌ها مصرف انواع روغن و چربی باید کاهش یابد.

این کارشناس تغذیه گفت: توصیه می شود که از شیر و ماست پاستوریزه و کم چرب (کمتر از 1.5 درصد چربی) و پنیر کم چرب به جای پنیرهای خامه‌ای استفاده شود.

دارابی ادامه داد: مصرف غداهای آماده و فست‌فودها از جمله سوسیس، کالباس پیتزا را که چربی زیادی دارند باید کم شده و هنگام طبخ غذا، روغن را به طور مستقیم از داخل بطری به درون ظرف غذا ریخته نشود بلکه با قاشق اندازه‌گیری شود.

وی تصریح کرد: به جای غذاهای سرخ‌شده که مقدار زیادی روغن دارند از غذاهای آب‌پز، بخارپز و کبابی استفاده شود. در صورت تمایل به سرخ کردن غذا به مدت کم و حداقل روغن مخصوص سرخ‌کردنی فقط تفت داده شود.

این کارشناس تغذیه گفت: درتهیه انواع کیک و شیرینی علاوه بر قند زیاد مقدار زیاد روغن به کار می‌رود پس بهتر است مصرف آنها محدود شود و از شیرینی‌های ساده و بدون کرم یا خامه که چربی کمتری دارد به مقدار کم استفاده شود.

دارابی با اشاره به اینکه مصرف روغن جامد و نیمه جامد باید حذف شود گفت: به جای آن انواع روغن مایع با اسید چرب ترانس کمتر از 2درصد مصرف شود.
فارس،

5 1000
ارسال شده در 7 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • همه چیز را در مورد نفخ شکم بدانید
  • مصرف خودسرانه مسکن و عوارض آن در این مرد
  • درد در جلوی کشکک زانو را اینگونه درمان کنید
  • ترس افراد در طول شب
  • رنج سنی ابتلا به مشکل آپاندیسیت
  • درمان های ساده برای تخمدان های تنبل
  • خطرات جانبی مصرف فویل آلومینیوم
  • خطر مرگ بر اثر عوارض قلبی دیابت و تفاوت های جنسیتی
  • محبوبترین ها

  • بر شیوه کار سلولهای بتا پانکراس, درشت مغذی ها چه تاثیری دارند؟
  • درمان دیابت نوع 1 با ایمن درمانی
  • آیا ورزشهای اختصاصی برای افراد مبتلا به دیابت وجود دارد
  • برای درمان دیابت نوع1 پروتئین ضد التهابی کشف شد
  • آیا دیابت سکته قلبی را به دنبال خودش دارد؟
  • گردو و کمک به امراض قندی
  • مراقبت از چشم ها در برابر دیابتی ها
  • اطلاعات مفید بدن با تست قند خون
  • رپورتاژ

  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دیبا
  • هایفو تراپی لیفت بدون نیاز به جراحی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x