t6z5sz500
موهای ذرت را معمولا دور می اندازیم غافل از فواید بی نظیری که با خود به همراه دارند و می توانند در بسیاری از مشکلات بدن به ما کمک کنند

همه افراد با کلاله ذرت یا همان قسمت مو مانند و رشته‌های زیر پوست سبز بلال آشنایی دارند. احتمالاً شما هم در زمان بچگی آن را همانند موهای سر یک عروسک تصور می‌کردید. مردم عمدتاً از فواید و خواص دارویی آن بی‌خبرند و هنگام مصرف بلال، کلاله (کاکل) آن را دور می‌اندازند.
موارد زیر شامل برخی از فواید بی‌نظیر کلاله ذرت است:
پیشگیری از سنگ کلیه
در دوران باستان از کلاله ذرت به منظور جلوگیری از سنگ کلیه استفاده می‌شد. سنگ کلیه در نتیجه انباشته شدن کریستال‌های کوچکی در کلیه ظاهر می‌شود. مواد موجود در کلاله ذرت باعث به جریان در آمدن کارآمد ادرار و در نتیجه جلوگیری از انباشت این کریستال‌ها در بدن می‌شود.
توجه کنید از این ماده تنها جهت “پیشگیری” از سنگ کلیه استفاده می‌شود و درمان سنگ کلیه مستلزم مراقبت‌های پزشکی است.
کمک به انعقاد خون
کلاله ذرت دارای ویتامین K است که در انعقاد خون نقش موثری داشته و با کمک به فرآیندهای انعقادی هنگام جراحت برداشتن بدن باعث خروج خون کمتری از بدن می‌شود.
کنترل قند خون
بر اساس تحقیقات بسیاری، کلاله ذرت را می‌توان عاملی موثر برای کنترل قند خون در نظر گرفت.
به طور دقیق‌تر، مواد موجود در این قسمت از بلال سطح انسولین را افزایش داده و به ترمیم سلول‌های آسیب دیده در پانکراس (یعنی همان محل تولید انسولین) کمک می‌کند.
کنترل کلسترول
کاکل ذرت نقش بسزایی در کنترل کلسترول بدن دارد و با تعدیل مقدار کلسترول باعث جلوگیری از بیماری‌های قلبی می‌شود.
خواص پیشاب‌آوری یا دفع آب
این بخش نادیده‌گرفته شده بلال در دفع مایعات و سموم بدن، جلوگیری از خطرات قلبی و عروقی و عفونت دستگاه ادراری بسیار مفید است.
نحوه مصرف آن:
کلاله ذرت در حالت اولیه‌اش قابل خوردن نیست و برای این‌که قابل مصرف شود نیاز به یکی از موارد زیر است:
آن را با آب جوش طبخ کنید و از آبلیمو برای طعم دادن به این غذا استفاده کنید. اکنون می‌توانید آن را در حالت گرم یا سرد میل کنید.
کلاله ذرت را درون شیشه پر از آب ذخیره کنید. سپس آن را به مدت یک روز در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید تا آماده خوردن شود. این ترکیب را هنگام عصر با افزودن عسل به آب میل کنید.
توصیه‌های لازم:
فقط از ذرت‌های ارگانیک استفاده کنید و مطمئن شوید بر روی آن‌ها سمپاشی صورت نگرفته باشد.
مصرف بیش از اندازه کلاله ذرت برای بدن مضر است. همچنین مصرف آن به خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود.

ارسال شده در 12 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • برای یافتن عشق ماندگار روشهای شگفت انگیز را بخوانید
  • اختلالات هضم خبر از این بیماری ها می دهند!
  • راه هایی برای تقویت توانایی باروری
  • در زمینه کبد خود چه میزان اطلاع دارید
  • برونگرایی را در خود چگونه تقویت کنیم؟
  • کره و مضرات و فواید مصرف آن
  • از انجام سونوگرافی های غیر ضروری خودداری کنید
  • از خستگی روانی بیشتر بدانید
  • در زنان با تغذیه پرمویی قابل کنترل است
  • آمار نگران کننده مصرف آنتی بیوتیک در کشور
  • مشاجره و دعوای خانگی با نوجوان ممنوع!
  • با چند حرکت، پشت آلزایمر را به خاک بمالید
  • غربالگری برای بیماری عروق محیطی
  • دیابتی ها چگونه باید تغذیه مناسبی داشته باشند؟
  • فرد مبتلا به مواد مخدر چگونه درمان می شود
  • محبوبترین ها

  • تازه ترین فناوری برای تشخیص اعتیاد
  • دخانیات عامل این سرطان های مهلک
  • چگونه مصرف کننده مواد مخدر را بشناسیم؟
  • سرفه های مزمن افراد سیگاری
  • اعتیاد در افراد منشاء ژنتیکی دارد
  • حتی برای تفریح هم سیگار نکشید!
  • مصرف شیشه و ابتلا به اختلالات روانی
  • تنباکوی دوسیب کشنده است!
  • رواج اعتیاد به این مخدرقوی دارویی
  • دشواری های ترک سیگار
  • باز شدن اشتها پس از ترک سیگار
  • آسیب های خطرناک و مهم سیگار
  • همه دگرگونی های بدن پس از ترک سیگار
  • مقابله با مشکل بزهکاری
  • عواقب جبران ناپذیر دود سیگار
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است