874968_900

این کیک با طعم توت فرنگی بسیار خوشمزه و بی نظیر است و می تواند انتخاب مناسبی برای عصرانه فرزندانتان باشد روش تهیه آن را در ادامه برایتان شرح خواهیم داد

 تهیه این کیک کلاسیک بسیار آسان است؛ تنها لازم است که چند نکته را به یاد داشته باشید. تا جایی که امکان دارد هوا وارد خمیر شود تا کیک پف کند و همچنین از آنجایی که این کیک به گرما حساس است دمای فر را تحت کنترل داشته باشید.

مواد لازم:

  •     کره ۲۲۵ گرم
  •     شکر  ۲۲۵ گرم
  •     وانیل  ۱ قاشق چای خوری
  •     تخم مرغ  ۴ عدد
  •     آرد  ۲۲۵ گرم
  •     نمک  ۳/۴ قاشق چای خوری
  •     بیکینگ پودر  ۳ قاشق چای خوری
  •     شیر  قدری
  •     خامه  ۲۰۰ میلی لیتر
  •     پودر قند  یک و نیم قاشق غذاخوری
  •     توت فرنگی ۲۵۰ گرم

مواد لازم:

1-فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. ته 2 عدد قالب گرد 20 سانتی متری را با کره چرب کرده و در آن ها کاغذ روغنی پهن کنید.

2-کره (به دمای محیط) را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا بیرنگ و پفدار شوند. یک دوم قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید.

3-تخم مرغ ها را بزنید. آن ها را به تدریج به ترکیب کره و شکر اضافه کنید.

4-آرد الک شده را با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید. ترکیب آرد را به سایر مواد اضافه کرده و با کمک یک قاشق آهنی مواد را با هم ترکیب کنید. (مواد را بیش از حد با هم ترکیب نکنید).

5-قدری شیر به خمیر اضافه کنید تا شل شود.

6-از خمیر به طور مساوی در قالب ها بریزید. آن ها را برای 22 تا 25 دقیقه تا طلایی شوند و یا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید. بعد از پخت، قالب ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا برای 5 دقیقه خنک شوند. سپس کیک ها را از قالب خارج کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

7- زمانیکه کیک ها کاملا خنک شدند، خامه را در ظرفی بریزید. یک دوم قاشق چایخوری وانیل باقیمانده را به آن اضافه کنید و آن ها را تا خامه فرم بگیرد، بزنید.

8-پودر قند را به خامه اضافه کنید و به آرامی آن ها را با هم مخلوط کنید.

9-یکی از کیک ها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و از خامه ی وانیلی روی آن بمالید (خامه را از کناره ها فاصله دهید). توت فرنگی ها را روی خامه بچینید. کیک دوم را روی آن قرار دهید. بر روی آن کمی پودر قند بپاشید و در صورت تمایل با توت فرنگی تزیین کنید.

نکات:

1-به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

2-آرد را الک کنید.

3- به پودر قند اضافی برای تزیین کیک نیاز دارید.

4- سر توت فرنگی را جدا کنید و توت فرنگی ها ورقه ورقه برش دهید.

وب‌سایت آشپزباشی

ارسال شده در 16 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تقویت ایمنی بدن با ویتامین سی
  • آنتی بیوتیک برای عفونت در گوش میانی اطفال
  • علم و ویژگیهای آن
  • 10 نکته برای سالم نگه داشتن دندان ها
  • برخی اعتقادات اشتباه رایج در مورد سرطان
  • پیش از ورزش کافئین میل کنید
  • عوارض مواد آرایشی برای خانم های حامله
  • ویروس زیکا تهدید جدی برای مردان است،احتمال ناباروری
  • توصیه های مهم برای پیاده روی زنان باردار
  • حواستان به این عارضه روحی پس از زایمان باشد
  • راه چاره برای اختلال در خوابیدن بچه
  • کاهش ریسک ابتلا به دیابت و بیماری قلبی با کودکی قوی
  • همه چیز در مورد تکامل نگرش افراد
  • چگونه چیپس سیب زمینی به شما کمک میکند لاغر شوید
  • فواید خشمگین شدن
  • محبوبترین ها

  • روسیه موفق به ساخت دارویی منحصر به فرد برای سرطان شد
  • مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک ها باعث مرگ می شود
  • فناوری جدید برای شمارش کامل خون
  • راهنمایی هایی برای درمان ترس‌های اطفال
  • آیا واکسن آنفولانزا خطرناک است؟
  • عوارض مصرف بستنی قیفی آلوده
  • تصمیم جدید در زمینه صدور پروانه کسب مراکز پزشکی
  • پیشرفت در درمان و بهبود سلامتی افراد مبتلا به تومور استرومال
  • 70 بیمار بستری در عراق به ایران منتقل شدند
  • تازه ترین روش درمان سوختگی
  • مضرترین عادات دنیا برای سلامتی
  • تنبل ها از این میز فراری اند
  • لیست 155 نفره حادثه رمی جمرات
  • در روز چه میزان آب بنوشیم
  • کمک به طولانی شدن عمر مردان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است