دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

مواد لازم برای کیک توت فرنگی کیک توت فرنگی کیک با طعم توت فرنگی

این کیک با طعم توت فرنگی بسیار خوشمزه و بی نظیر است و می تواند انتخاب مناسبی برای عصرانه فرزندانتان باشد روش تهیه آن را در ادامه برایتان شرح خواهیم داد

 تهیه این کیک کلاسیک بسیار آسان است؛ تنها لازم است که چند نکته را به یاد داشته باشید. تا جایی که امکان دارد هوا وارد خمیر شود تا کیک پف کند و همچنین از آنجایی که این کیک به گرما حساس است دمای فر را تحت کنترل داشته باشید.

مواد لازم:

  •     کره ۲۲۵ گرم
  •     شکر  ۲۲۵ گرم
  •     وانیل  ۱ قاشق چای خوری
  •     تخم مرغ  ۴ عدد
  •     آرد  ۲۲۵ گرم
  •     نمک  ۳/۴ قاشق چای خوری
  •     بیکینگ پودر  ۳ قاشق چای خوری
  •     شیر  قدری
  •     خامه  ۲۰۰ میلی لیتر
  •     پودر قند  یک و نیم قاشق غذاخوری
  •     توت فرنگی ۲۵۰ گرم

مواد لازم:

1-فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. ته 2 عدد قالب گرد 20 سانتی متری را با کره چرب کرده و در آن ها کاغذ روغنی پهن کنید.

2-کره (به دمای محیط) را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا بیرنگ و پفدار شوند. یک دوم قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید.

3-تخم مرغ ها را بزنید. آن ها را به تدریج به ترکیب کره و شکر اضافه کنید.

4-آرد الک شده را با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید. ترکیب آرد را به سایر مواد اضافه کرده و با کمک یک قاشق آهنی مواد را با هم ترکیب کنید. (مواد را بیش از حد با هم ترکیب نکنید).

5-قدری شیر به خمیر اضافه کنید تا شل شود.

6-از خمیر به طور مساوی در قالب ها بریزید. آن ها را برای 22 تا 25 دقیقه تا طلایی شوند و یا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید. بعد از پخت، قالب ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا برای 5 دقیقه خنک شوند. سپس کیک ها را از قالب خارج کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

7- زمانیکه کیک ها کاملا خنک شدند، خامه را در ظرفی بریزید. یک دوم قاشق چایخوری وانیل باقیمانده را به آن اضافه کنید و آن ها را تا خامه فرم بگیرد، بزنید.

8-پودر قند را به خامه اضافه کنید و به آرامی آن ها را با هم مخلوط کنید.

9-یکی از کیک ها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و از خامه ی وانیلی روی آن بمالید (خامه را از کناره ها فاصله دهید). توت فرنگی ها را روی خامه بچینید. کیک دوم را روی آن قرار دهید. بر روی آن کمی پودر قند بپاشید و در صورت تمایل با توت فرنگی تزیین کنید.

نکات:

1-به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

2-آرد را الک کنید.

3- به پودر قند اضافی برای تزیین کیک نیاز دارید.

4- سر توت فرنگی را جدا کنید و توت فرنگی ها ورقه ورقه برش دهید.

وب‌سایت آشپزباشی

5 1000
ارسال شده در 16 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ترفندهای آرایشی با وجود عینک روی چهره
  • روش‌هایی دقیق برای بررسی رگ‌‌های اصلي قلب
  • علل اصلی تکرر ادرار و پیامد های خطرناک آن
  • مصرف این رژیم غذایی سبب جذب ویتامین E می شود
  • گیاهانی که برای برخی بیماران خطرناک است
  • رفتار والدینی که وابستگی ناایمن دارند چگونه است
  • بررسی و درمان اختلالات چشم و بینایی
  • خانم های یائسه بدانند!
  • محبوبترین ها

  • آن قورباغه را قورت دهید! بررسی چالش های رانندگی بانوان
  • زیبا به‌ نظر آمدن در هر سنی ترفندهای خاصی دارد!
  • ترفندهای موثر برای زیبا کردن آشپزخانه
  • آراییدن سفره با دستمال
  • مشکلات ایسکمی در سنین جوانی
  • درمان های مختلف با شیرالاغ
  • رسیدن به هدف مورد نظر با این تغییرات
  • ناهنجاری ای بی با ازدواج فامیلی
  • رپورتاژ

  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • کلینیک پوست و لیزر سیندخت
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دیبا
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x