مواد لازم برای کیک توت فرنگی کیک توت فرنگی کیک با طعم توت فرنگی

این کیک با طعم توت فرنگی بسیار خوشمزه و بی نظیر است و می تواند انتخاب مناسبی برای عصرانه فرزندانتان باشد روش تهیه آن را در ادامه برایتان شرح خواهیم داد

 تهیه این کیک کلاسیک بسیار آسان است؛ تنها لازم است که چند نکته را به یاد داشته باشید. تا جایی که امکان دارد هوا وارد خمیر شود تا کیک پف کند و همچنین از آنجایی که این کیک به گرما حساس است دمای فر را تحت کنترل داشته باشید.

مواد لازم:

  •     کره ۲۲۵ گرم
  •     شکر  ۲۲۵ گرم
  •     وانیل  ۱ قاشق چای خوری
  •     تخم مرغ  ۴ عدد
  •     آرد  ۲۲۵ گرم
  •     نمک  ۳/۴ قاشق چای خوری
  •     بیکینگ پودر  ۳ قاشق چای خوری
  •     شیر  قدری
  •     خامه  ۲۰۰ میلی لیتر
  •     پودر قند  یک و نیم قاشق غذاخوری
  •     توت فرنگی ۲۵۰ گرم

مواد لازم:

1-فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. ته 2 عدد قالب گرد 20 سانتی متری را با کره چرب کرده و در آن ها کاغذ روغنی پهن کنید.

2-کره (به دمای محیط) را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا بیرنگ و پفدار شوند. یک دوم قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید.

3-تخم مرغ ها را بزنید. آن ها را به تدریج به ترکیب کره و شکر اضافه کنید.

4-آرد الک شده را با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید. ترکیب آرد را به سایر مواد اضافه کرده و با کمک یک قاشق آهنی مواد را با هم ترکیب کنید. (مواد را بیش از حد با هم ترکیب نکنید).

5-قدری شیر به خمیر اضافه کنید تا شل شود.

6-از خمیر به طور مساوی در قالب ها بریزید. آن ها را برای 22 تا 25 دقیقه تا طلایی شوند و یا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید. بعد از پخت، قالب ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا برای 5 دقیقه خنک شوند. سپس کیک ها را از قالب خارج کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

7- زمانیکه کیک ها کاملا خنک شدند، خامه را در ظرفی بریزید. یک دوم قاشق چایخوری وانیل باقیمانده را به آن اضافه کنید و آن ها را تا خامه فرم بگیرد، بزنید.

8-پودر قند را به خامه اضافه کنید و به آرامی آن ها را با هم مخلوط کنید.

9-یکی از کیک ها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و از خامه ی وانیلی روی آن بمالید (خامه را از کناره ها فاصله دهید). توت فرنگی ها را روی خامه بچینید. کیک دوم را روی آن قرار دهید. بر روی آن کمی پودر قند بپاشید و در صورت تمایل با توت فرنگی تزیین کنید.

نکات:

1-به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

2-آرد را الک کنید.

3- به پودر قند اضافی برای تزیین کیک نیاز دارید.

4- سر توت فرنگی را جدا کنید و توت فرنگی ها ورقه ورقه برش دهید.

وب‌سایت آشپزباشی

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 16 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بهترین راهکارها برای به ارگاسم رساندن زنان
  • درمان کاتاراکت با جراحی
  • هرچیزی که لازم است درباره درد وسط پشت بدانید
  • عکس های کاهو و کلم چینی
  • کالری بامیه
  • زنگ تلفن همراه دشمن جنین است!
  • آغوز و این فایده ها
  • انتخاب هدف در زندگی و فواید روحی و روانی آن
  • محبوبترین ها

  • آرامش می خواهید؛ پس بخوانید
  • حضور خانواده ها در زندگی زوجین
  • خودتان را روانشناسی کنید
  • تاثیرات مهم اعتقاد داشتن به خدا
  • زندگی با استرس های روزمره
  • هشدارهای رفتاری مهم در نوجوانان
  • علاقه مندان به دابسمش
  • توصیه های رفتاری برای خانم ها در زندگی
  • رپورتاژ

  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است