مرکز تخصصی موسادا گپ

مواد لازم برای کیک وارونه هلو و آرد ذرت کیک وارونه هلو و آرد ذرت روش تهیه کیک وارونه هلو و آرد ذرت

کیک وارونه هلو و ذرت یکی از موارد  انتخابی آشپزهای ماهر است که با استفاده از هلو که در این فصل به وفور یافت می شود سرو میشود

 کیک وارونه هلو و آرد ذرت از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم. روزهای خیال انگیز و پر از آرامش تابستان بهار در این دسر نسبتا آسان و زیبا مجسم می شوند. عطر بسیار خوب اسطوخودوس به درون کیک (آرد ذرت کم شیرین) نفوذ می کند، و هلوهای گوشتالو حتی طعم و عطر بیشتری را به آن می بخشند.

مواد لازم:

  •     کره ۱۶۰ گرم
  •     شکر ۱ فنجان
  •     هلو  ۳ عدد بزرگ
  •     آرد ذرت  ۱ فنجان
  •     آرد  ۳/۴ فنجان
  •     بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  •     اسطوخودوس ۲ قاشق چای خوری
  •     نمک دانه درشت  ۱ قاشق چای خوری
  •     تخم مرغ  ۳ عدد بزرگ
  •     اسانس وانیل  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     خامه پرچرب    ۱/۲ فنجان

طرز تهیه:

1-  فر را تا دمای 176 درجه سانتی گراد گرم کنید. 3 قاشق غذاخوری کره را در یک ماهی تابه چدنی به ابعاد 25 سانتیمتر در حرارت متوسط ذوب نمائید، با استفاده از برس کره را (در حالیکه در حال ذوب شدن است) به کناره های ظرف بمالید.

2- 1/4 فنجان شکر را به طور یکنواخت به کف ظرف بپاشید، و بگذارید تا بپزد تا زمانیکه شکر شروع به جوشیدن کند و رنگ آن قهوه ای طلایی گردد(در حدود 3 دقیقه). برروی شکر، هلوها را به شکل یک دایره دورتادور لبه ظرف بچینید.

3- مابقی هلوها را در وسط ظرف بچینید تا پر شود.حرارت را کم کنید، و بگذارید تا زمانیکه آب هلوها به جوش بیایند و هلوها شروع به نرم شدن کنند (بین 10 تا 12 دقیقه) بپزند. حرارت را قطع کنید.

4- آرد ذرت، آرد، بیکینگ پودر، اسطوخودوس و نمک را در یک کاسه به اندازه متوسط با هم مخلوط کنید. مابقی کره و 3/4 فنجان شکر را با هم مخلوط نموده و با همزن در سرعت بالا هم بزنید تا جائیکه ترکیب شما کمرنگ و پفکی گردد (در حدود 3 دقیقه).

5- سرعت همزن را به متوسط کاهش دهید.تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه نموده و بعد از هر بار به خوبی هم بزنید و مواد چسبیده به دیواره های کاسه را بتراشید وانیل و خامه را نیز به آن افزوده و هم بزنید. سرعت همزن را به کم کاهش دهید، و ترکیب آرد ذرت را در 2 مرحله به آن اضافه نموده و هم بزنید..

6- یک قاشق پر (بزرگ) از مایع کیک را برروی هلوها بریزید، و با استفاده از کاردک فلزی آن را به طور یکنواخت پخش کنید. بگذارید تا بپزد تا زمانیکه رنگ آن قهوه ای طلایی شود و تستری را که در وسط کیک فروکرده اید به راحتی و تمیز از آن خارج شود (بین 20 تا 22 دقیقه). ماهی تابه را به توری خنک کننده کیک منتقل کنید، و به مدت 10 دقیقه در آنجا قرار دهید تا خنک شود.

7- یک چاقو یا کاردک را دورتا دور لبه کیک بچرخانید. به سرعت کیک را برروی تخته آشپزی برگردانید. به ته ظرف ضربه بزنید تا هلوها از آن جدا شوند، و با دقت ظرف را جدا کنید. کیک را به گونه ای قرار دهید که بررشهای هلو بر روی (سطح بالایی کیک) آن قرار گیرند. قبل از پذیرایی، بگذارید تا اندکی خنک شود.

نکات:

1- در این دسر به ۳ عدد هلوی رسیده در اندازه متوسط نیاز است. در ابتدا پوست آنها باید کنده شده و هسته آنها خارج گردد. سپس آنها را به برشهای گوه ای شکل در اندازه ۲ سانتی متر تقسیم نمائید.

2- از کره ی نرم شده ( در دمای اتاق ) استفاده نمائید.

3- آرد ذرت مورد استفاده در این کیک باید زرد رنگ و دانه درشت باشد. البته از پوره ذرت نیز به جای آن می توان استفاده نمود.

4- از اسطوخودوس تازه خرد شده، نمک دانه درشت و خامه پرچرب استفاده نمائید.

5- هلوهای کاملا رسیده ای که از ماه می تا اکتبر موجود هستند، گوشتالو بوده و عطر شیرین و مست کننده ای را در هوا پخش خواهند کرد. هلوهای سبز کمرنگ را نچینید، به خاطر اینکه هنوز کال هستند.

6- هلوهای رسیده را می توان بین ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کرد؛ هلوهای سفت تر را در صورتیکه در یک پاکت میوه تا ۳ روز برروی پیشخوان آشپزخانه بگذارید، نرم خواهند شد.

وب‌سایت آشپز باش

ارسال شده در 16 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تست ارزیابی و شناخت رفتار همسر آینده
  • مقابله با شلوغ کاری و بی ادبی کودک
  • کودکان با جثه های کوچک و نحیف
  • درمان با دانه میوه
  • سوپ مخصوص این فصل؛ ازوگلین
  • عامل اصلی سکوت همسران
  • مواد اعتياد آور جديد واقعي نيستند
  • چطور مشکلات گوارشی مان را حل کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • رسپی دمنوش گیاهی برای سحری
  • عصاره برگ این گیاه که با اضافه وزن مقابله میکند
  • گیاهان دارویی معجزه کننده برای سلامتی
  • هلیکوباکتری را اینگونه از بین ببرید
  • یکبار و برای همیشه از شر جوشهای سرسیاه رها شوید
  • انواع دمنوش های گیاهی مخصوص فصل بهار
  • دلیل زیان داشتن هندوانه در شب چله و زمستان
  • دمنوش چای سرخ یا همان ترش
  • رپورتاژ

  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است