مشاوره زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت

849833_713

کیک وارونه هلو و ذرت یکی از موارد  انتخابی آشپزهای ماهر است که با استفاده از هلو که در این فصل به وفور یافت می شود سرو میشود

 کیک وارونه هلو و آرد ذرت از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم. روزهای خیال انگیز و پر از آرامش تابستان بهار در این دسر نسبتا آسان و زیبا مجسم می شوند. عطر بسیار خوب اسطوخودوس به درون کیک (آرد ذرت کم شیرین) نفوذ می کند، و هلوهای گوشتالو حتی طعم و عطر بیشتری را به آن می بخشند.

مواد لازم:

  •     کره ۱۶۰ گرم
  •     شکر ۱ فنجان
  •     هلو  ۳ عدد بزرگ
  •     آرد ذرت  ۱ فنجان
  •     آرد  ۳/۴ فنجان
  •     بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  •     اسطوخودوس ۲ قاشق چای خوری
  •     نمک دانه درشت  ۱ قاشق چای خوری
  •     تخم مرغ  ۳ عدد بزرگ
  •     اسانس وانیل  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     خامه پرچرب    ۱/۲ فنجان

طرز تهیه:

1-  فر را تا دمای 176 درجه سانتی گراد گرم کنید. 3 قاشق غذاخوری کره را در یک ماهی تابه چدنی به ابعاد 25 سانتیمتر در حرارت متوسط ذوب نمائید، با استفاده از برس کره را (در حالیکه در حال ذوب شدن است) به کناره های ظرف بمالید.

2- 1/4 فنجان شکر را به طور یکنواخت به کف ظرف بپاشید، و بگذارید تا بپزد تا زمانیکه شکر شروع به جوشیدن کند و رنگ آن قهوه ای طلایی گردد(در حدود 3 دقیقه). برروی شکر، هلوها را به شکل یک دایره دورتادور لبه ظرف بچینید.

3- مابقی هلوها را در وسط ظرف بچینید تا پر شود.حرارت را کم کنید، و بگذارید تا زمانیکه آب هلوها به جوش بیایند و هلوها شروع به نرم شدن کنند (بین 10 تا 12 دقیقه) بپزند. حرارت را قطع کنید.

4- آرد ذرت، آرد، بیکینگ پودر، اسطوخودوس و نمک را در یک کاسه به اندازه متوسط با هم مخلوط کنید. مابقی کره و 3/4 فنجان شکر را با هم مخلوط نموده و با همزن در سرعت بالا هم بزنید تا جائیکه ترکیب شما کمرنگ و پفکی گردد (در حدود 3 دقیقه).

5- سرعت همزن را به متوسط کاهش دهید.تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه نموده و بعد از هر بار به خوبی هم بزنید و مواد چسبیده به دیواره های کاسه را بتراشید وانیل و خامه را نیز به آن افزوده و هم بزنید. سرعت همزن را به کم کاهش دهید، و ترکیب آرد ذرت را در 2 مرحله به آن اضافه نموده و هم بزنید..

6- یک قاشق پر (بزرگ) از مایع کیک را برروی هلوها بریزید، و با استفاده از کاردک فلزی آن را به طور یکنواخت پخش کنید. بگذارید تا بپزد تا زمانیکه رنگ آن قهوه ای طلایی شود و تستری را که در وسط کیک فروکرده اید به راحتی و تمیز از آن خارج شود (بین 20 تا 22 دقیقه). ماهی تابه را به توری خنک کننده کیک منتقل کنید، و به مدت 10 دقیقه در آنجا قرار دهید تا خنک شود.

7- یک چاقو یا کاردک را دورتا دور لبه کیک بچرخانید. به سرعت کیک را برروی تخته آشپزی برگردانید. به ته ظرف ضربه بزنید تا هلوها از آن جدا شوند، و با دقت ظرف را جدا کنید. کیک را به گونه ای قرار دهید که بررشهای هلو بر روی (سطح بالایی کیک) آن قرار گیرند. قبل از پذیرایی، بگذارید تا اندکی خنک شود.

نکات:

1- در این دسر به ۳ عدد هلوی رسیده در اندازه متوسط نیاز است. در ابتدا پوست آنها باید کنده شده و هسته آنها خارج گردد. سپس آنها را به برشهای گوه ای شکل در اندازه ۲ سانتی متر تقسیم نمائید.

2- از کره ی نرم شده ( در دمای اتاق ) استفاده نمائید.

3- آرد ذرت مورد استفاده در این کیک باید زرد رنگ و دانه درشت باشد. البته از پوره ذرت نیز به جای آن می توان استفاده نمود.

4- از اسطوخودوس تازه خرد شده، نمک دانه درشت و خامه پرچرب استفاده نمائید.

5- هلوهای کاملا رسیده ای که از ماه می تا اکتبر موجود هستند، گوشتالو بوده و عطر شیرین و مست کننده ای را در هوا پخش خواهند کرد. هلوهای سبز کمرنگ را نچینید، به خاطر اینکه هنوز کال هستند.

6- هلوهای رسیده را می توان بین ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کرد؛ هلوهای سفت تر را در صورتیکه در یک پاکت میوه تا ۳ روز برروی پیشخوان آشپزخانه بگذارید، نرم خواهند شد.

وب‌سایت آشپز باش

5 1000
ارسال شده در 15 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x