مرغ پخته اضافه ی باقیمانده سوپ مرغ و سبزیجات سوپ با مرغ پخته اضافه ی باقیمانده ا روش تهیه سوپ مرغ و سبزیجات
وقتی در میهمانی هایتان چلو مرغ تهیه می کنید مقداری مرغ اضافه میماند که می توانید از آن ها در تهیه سوپ استفاده کنید

سوپ مرغ و سبزیجات از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این پیش غذای آسان و انرژی زا، راهی مناسب برای استفاده از مرغ پخته اضافه ی باقیمانده از سایر غذاهاست.

مواد لازم:

  •     هویج  ۶ عدد
  •     کرفس  ۶ شاخه
  •     پیاز  ۲ عدد
  •     برگ بو  ۲ عدد
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     مرغ  به میزان لازم
  •     کره  قدری
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     سیر  ۲ حبه
  •     موسیر  ۴ عدد
  •     جعفری  ۵ شاخه
  •     اسفناج  ۲۰۰ گرم
  •    لیمو  ۱ عدد

طرز تهیه:

1- برای تهیه آب مرغ، 2 عدد از هویج و 2 عدد از کرفس ها را بشویید و خرد کنید. آن ها را به همراه پیاز، برگ بو ها، دانه های فلفل، یک نوک انگشت نمک و تکه های مرغ در قابلمه ای بریزید. قابلمه را پر از آب کنید تا روی همه مواد را بپوشاند. آن را بجوشانید. حرارت را کم کرده و بگذارید مواد برای 1 ساعت قل بزند. در میان پخت چندین بار، مواد سفید جمع شده روی سطح آب را بردارید و دور بریزید.

20-2 دقیقه قبل از اینکه آب مرغ آماده شود، مواد سوپ را آماده کنید. هویج های باقیمانده رابشویید و پوست بگیرید، کرفس ها را هم بشویید. هر دوی مواد را به ابعاد نیم سانتی متری خرد کنید.

3-در قابلمه ای روی حرارت متوسط، در مقداری روغن زیتون، کره را آب کنید. سیر، موسیر و ساقه های خرد شده ی جعفری را برای 5 تا 10 دقیقه تفت دهید، تا نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند. کرفس و هویج را به آن ها اضافه کنید و برای 5 دقیقه دیگر بپزید.

4-هنگامیکه آب مرغ آماده شد، مرغ (استخوان ها و تمامی تکه های مرغ ) را از آن خارج کنید و کنار بگذارید. آب مرغ را از صافی رد کنید و به ترکیب سبزیجات اضافه کنید. آن را بجوشانید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای 20 دقیقه قل بزند. در این مرحله می توانید سبزی های فصل و دلخواهتان را هم به سوپ اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه دیگر بپزند. در دقایق آخر اسفناج را اضافه کنید.

5- برای پایان کار آب لیمو را در سوپ بچکانید، سوپ را بچشید و در صورت لزوم به آن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

6- برای سرو، سوپ را در ظرف های مورد نظرتان بریزید، از تکه های مرغ روی آن ها قرار دهید، بر رویشان جعفری خرد شده و مقداری فلفل سیاه بپاشید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ مرغ و سبزیجات:

1- پیازها را خرد کنید.

2- به ۴ عدد دانه فلفل سیاه هم نیاز دارید.

3- از باقیمانده یک عدد مرغ پخته، استخوان به همراه گوشت، استفاده کنید.

4- پوست سیر و موسیر ها را جدا کنید و آن ها را ریز خرد کنید.

5- برگ های جعفری را جدا کنید. ساقه های جعفری را ریز خرد کنید.

 وب‌سایت آشپزباشی:

 

5 1000
ارسال شده در 15 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • برای افزایش رشد جنین بخوانید
  • برنج قهوه ای چیست و چگونه تولید می شود
  • کدام ماهی بهتر است؟ دریایی در مقابل پرورشی
  • همه خطرات قند بارداری برای مادر و جنین
  • تحریک جنسی در سنین پایین
  • افزایش احتمال ناتوانی پس از 60 سالگی بعلت نشتن طولانی مدت است
  • مقایسه پسوریازیس با اگزما
  • 80 درصد از مردم انگلیس بخاطر سبک زندگی غلط بیمار هستند
  • محبوبترین ها

  • بواسیر و راه و روش های درمانی برای برطرف کردن آن
  • تهدید خطر ایست قلبی و مغزی بچه ها با سرماخوردگی
  • بررسی انواع شقاق مقعد و راههای درمانی خانگی و پزشکی
  • میگرن و سردرد را با سیاه دانه درمان کنید
  • درمان تکرر ادرار با روش های ساده
  • بررسی تاثیرات مصرف ویتامین D بر درمان آسم
  • هر آنچه لازم است درباره ویروس کرونا بدانیم
  • لنفادنوپاتی چیست؟
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • کلینیک پوست و لیزر سیندخت
  • کلینیک فوق تخصصی مو و زیبایی چهره نو
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما