875092_911
وقتی در میهمانی هایتان چلو مرغ تهیه می کنید مقداری مرغ اضافه میماند که می توانید از آن ها در تهیه سوپ استفاده کنید

سوپ مرغ و سبزیجات از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این پیش غذای آسان و انرژی زا، راهی مناسب برای استفاده از مرغ پخته اضافه ی باقیمانده از سایر غذاهاست.

مواد لازم:

  •     هویج  ۶ عدد
  •     کرفس  ۶ شاخه
  •     پیاز  ۲ عدد
  •     برگ بو  ۲ عدد
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     مرغ  به میزان لازم
  •     کره  قدری
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     سیر  ۲ حبه
  •     موسیر  ۴ عدد
  •     جعفری  ۵ شاخه
  •     اسفناج  ۲۰۰ گرم
  •    لیمو  ۱ عدد

طرز تهیه:

1- برای تهیه آب مرغ، 2 عدد از هویج و 2 عدد از کرفس ها را بشویید و خرد کنید. آن ها را به همراه پیاز، برگ بو ها، دانه های فلفل، یک نوک انگشت نمک و تکه های مرغ در قابلمه ای بریزید. قابلمه را پر از آب کنید تا روی همه مواد را بپوشاند. آن را بجوشانید. حرارت را کم کرده و بگذارید مواد برای 1 ساعت قل بزند. در میان پخت چندین بار، مواد سفید جمع شده روی سطح آب را بردارید و دور بریزید.

20-2 دقیقه قبل از اینکه آب مرغ آماده شود، مواد سوپ را آماده کنید. هویج های باقیمانده رابشویید و پوست بگیرید، کرفس ها را هم بشویید. هر دوی مواد را به ابعاد نیم سانتی متری خرد کنید.

3-در قابلمه ای روی حرارت متوسط، در مقداری روغن زیتون، کره را آب کنید. سیر، موسیر و ساقه های خرد شده ی جعفری را برای 5 تا 10 دقیقه تفت دهید، تا نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند. کرفس و هویج را به آن ها اضافه کنید و برای 5 دقیقه دیگر بپزید.

4-هنگامیکه آب مرغ آماده شد، مرغ (استخوان ها و تمامی تکه های مرغ ) را از آن خارج کنید و کنار بگذارید. آب مرغ را از صافی رد کنید و به ترکیب سبزیجات اضافه کنید. آن را بجوشانید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای 20 دقیقه قل بزند. در این مرحله می توانید سبزی های فصل و دلخواهتان را هم به سوپ اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه دیگر بپزند. در دقایق آخر اسفناج را اضافه کنید.

5- برای پایان کار آب لیمو را در سوپ بچکانید، سوپ را بچشید و در صورت لزوم به آن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

6- برای سرو، سوپ را در ظرف های مورد نظرتان بریزید، از تکه های مرغ روی آن ها قرار دهید، بر رویشان جعفری خرد شده و مقداری فلفل سیاه بپاشید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ مرغ و سبزیجات:

1- پیازها را خرد کنید.

2- به ۴ عدد دانه فلفل سیاه هم نیاز دارید.

3- از باقیمانده یک عدد مرغ پخته، استخوان به همراه گوشت، استفاده کنید.

4- پوست سیر و موسیر ها را جدا کنید و آن ها را ریز خرد کنید.

5- برگ های جعفری را جدا کنید. ساقه های جعفری را ریز خرد کنید.

 وب‌سایت آشپزباشی:

 

ارسال شده در 15 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ساعت در محل کار و خلاقیت
  • همه چیز درمورد شیاتسو ماساژ درمانی
  • رفع مشکلات مربوط به آسم با این ورزش
  • چه موانع روانی سر راه کاهش وزن قرار دارند؟
  • هشدار درباره يك داروي زيبايي پوست
  • قبل از انجام تاتو به این مطلب نگاهی بیندازید
  • تاثیر رفتار دیگران در شخص افسرده
  • پیشگیری از مرگ با این میوه طلایی
  • محک زدن موفقیت در زندگی قبل از ازدواج
  • همه علتهای وزوز گوش
  • 8 ماده غذایی فوق العاده برای افراد ورزشکار
  • روش تهیه آنتی بیوتیک در خانه
  • از خوردن این فست فود برشته پرهیز کنید!
  • عوارض داروهای مصرفی و اختلال در ترشحات داخلی
  • تاریکی زمستان، فصل افسردگی
  • محبوبترین ها

  • 7 ترفند ساده برای به دست آوردن آنچه می خواهید
  • نکات مهم طراوت ذهنی
  • تغییر و تحول و ایجاد تازگی در زندگی مشترک
  • راه چاره برای این نوع از وابستگی
  • در امراض قلبی-ریوی چهره خوانی چقدر مهم است
  • بهترین وسایل بازی برای کودکان زیر دو ماه
  • شادی و نشاط بیشتر با این کارها
  • اصول برخورد با روحیه مردانه
  • علت بهتر بودن وضعیت خوش‌بین‌ها چیست؟
  • افزایش قوه یادگیری با این روش ها
  • ابتلا به بیماریهای روانی در اثر شب بیداری
  • تعریف کلی از عکس العمل های بهنجار و نابهنجار در افراد
  • علائم ،پیشگیری و درمان اختلال افسردگی در کودکان
  • رفتار بانوان بالغ در زمینه احساسی
  • منظور از پدیده پورکینجه چیست
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است