طر تهیه دسر تمشک دسر تمشک آموزش تهیه دسر تمشک

اگر علاقه مند به مزه های ترش هستید پیشنهاد می کنیم این دسر تابستانی با طعم تمشک را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید

 درست نمودن دسر تمشک بسیار آسان است. می توانید آن را از قبل آماده نمایید و تا زمان دلخواه جهت سرو, در یخچال نگه دارید.

مواد لازم:

  • تمشک تازه : 300 گرم
  •  پودر قند : 50 گرم
  • خامه کم چرب بعلاوه مقداری جهت تزیین : 300 میلی لیتر
  •  اسانس وانیل : نصف قاشق چای خوری
  •  سفیده تخم مرغ : 2 عدد
  •  تمشک و برگ نعناع جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه:

1. تمشک و پودر قند را داخل مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا یکنواخت شوند. سپس آن را داخل یک آبکش یا صافی بریزید و با فشار پشت قاشق مخلوط را از صافی عبور داده و صاف نمایید.

2. یک قاشق غذاخوری از خامه کم چرب را جهت تزیین نگه دارید.

3. اسانس وانیل و باقی مانده خامه کم چرب را داخل کاسه بریزید. مخلوط تمشک را هم به آن ها اضافه نمایید و خوب هم بزنید.

4. سفیده تخم مرغ ها را داخل یک کاسه ای جداگانه بریزید و آنقدر بزنید تا کاملا سفت شوند و از ظرف نریزند. سفیده ها را کم کم و به آرامی به مخلوط تمشک اضافه نمایید و با استفاده از یک قاشق فلزی, مواد را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

5. مخلوط آماده شده را درون ظروف مخصوص سرو بریزید و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال سرد شوند. دسر تمشک را با یک قاشق خامه کم چربی که از قبل کنار گذاشته بودید به همراه برگ نعناع و خود تمشک تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز:

هر چند تهیه این دسر با تمشک تازه بهتر است اما اگر از تمشک های منجمد موجود در سوپر مارکت ها هم جهت تهیه دسر تمشک استفاده نمایید, نتیجه مطلوبی به دست خواهید آورد.

وب‌سایت آوای سلامتی

5 1000
ارسال شده در 15 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • سهل‌انگاری و تعلل در تشخیص، جان کودک 4 ساله اهوازی را گرفت
  • با موز ۳ روزه لاغر شوید
  • قرص آترونون یا قرص گوجه اختراع شد!
  • چطوری در زمان بیکاری بچه ها را سرگرم کنیم
  • آنچه درباره پرتقال خونی نمیدانستید
  • نمک را ترک کنید
  • مقابله با علائم تحریک کننده آلرژی در بدن
  • 16راه ناسالم برای از دست دادن وزن
  • محبوبترین ها

  • خوردنی های کم کالری برای کاهش گرمای بدن
  • خطرات ناشی از کمبود ویتامین دی
  • اختلال سیستم ایمنی بدن با مصرف نمک
  • چه غذاهایی بخوریم که سرطان سینه نگیریم
  • فواید پنهان هندوانه،این میوه شب یلد را بشناسیم(قسمت اول)
  • سرکه، دوست یا دشمن سلامتی؟
  • افراد لاغر مراقب افزایش صفرا در ماه رمضان باشند
  • چربی سبب بوجود آمدن سرطان پستان میشود
  • رپورتاژ

  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما