دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

طر تهیه دسر تمشک دسر تمشک آموزش تهیه دسر تمشک

اگر علاقه مند به مزه های ترش هستید پیشنهاد می کنیم این دسر تابستانی با طعم تمشک را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید

 درست نمودن دسر تمشک بسیار آسان است. می توانید آن را از قبل آماده نمایید و تا زمان دلخواه جهت سرو, در یخچال نگه دارید.

مواد لازم:

  • تمشک تازه : 300 گرم
  •  پودر قند : 50 گرم
  • خامه کم چرب بعلاوه مقداری جهت تزیین : 300 میلی لیتر
  •  اسانس وانیل : نصف قاشق چای خوری
  •  سفیده تخم مرغ : 2 عدد
  •  تمشک و برگ نعناع جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه:

1. تمشک و پودر قند را داخل مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا یکنواخت شوند. سپس آن را داخل یک آبکش یا صافی بریزید و با فشار پشت قاشق مخلوط را از صافی عبور داده و صاف نمایید.

2. یک قاشق غذاخوری از خامه کم چرب را جهت تزیین نگه دارید.

3. اسانس وانیل و باقی مانده خامه کم چرب را داخل کاسه بریزید. مخلوط تمشک را هم به آن ها اضافه نمایید و خوب هم بزنید.

4. سفیده تخم مرغ ها را داخل یک کاسه ای جداگانه بریزید و آنقدر بزنید تا کاملا سفت شوند و از ظرف نریزند. سفیده ها را کم کم و به آرامی به مخلوط تمشک اضافه نمایید و با استفاده از یک قاشق فلزی, مواد را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

5. مخلوط آماده شده را درون ظروف مخصوص سرو بریزید و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال سرد شوند. دسر تمشک را با یک قاشق خامه کم چربی که از قبل کنار گذاشته بودید به همراه برگ نعناع و خود تمشک تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز:

هر چند تهیه این دسر با تمشک تازه بهتر است اما اگر از تمشک های منجمد موجود در سوپر مارکت ها هم جهت تهیه دسر تمشک استفاده نمایید, نتیجه مطلوبی به دست خواهید آورد.

وب‌سایت آوای سلامتی

5 1000
ارسال شده در 15 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • فیس ماسک ارتودنسی چیست؟
  • گوشت شترمرغ و تاثیرات مفید آن بر بدن
  • همه مشکلات اطفال با دستشویی رفتن
  • اختلالات روحی در فصول سرد سال
  • فایل PDF راهنمای اورژانس بیمارستانی در مواجهه با ابولا
  • درمان یبوست، کم‌خونی و پیشگیری از سرطان با خوردن انگور
  • بی‌حسی و خواب رفتگی در ناحیه پا از نشانه های دیسک کمر است
  • افزايش اثربخشي داروها با پروتئين‌هاي جفت‌شده
  • محبوبترین ها

  • خوردن انواع مکمل و این آسیب ها
  • فروش هرگونه دارو خارج از داروخانه جرم است
  • عوارض سوء مصرف داروي ترامادول خطرناک‌تر از ترياک است
  • آزمایش داروهای سرطانی بر روی عروسک زنده
  • تاثير ژن‌ها در بهبود تاثير داروي ضد انعقاد خون بربيماران
  • كشف 1792 نوع گياه دارويي در نپال
  • داروی جدید سرطان ریه
  • دسفوناك از لحاظ اثربخشي و ايمني تفاوتي با دسفرال ندارد
  • رپورتاژ

  • کلینیک شنوایی افشین قرایی
  • کلینیک تخصصی ارتودنسی و دندانپزشکی دکتر گوگانی
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x