طر تهیه دسر تمشک دسر تمشک آموزش تهیه دسر تمشک

اگر علاقه مند به مزه های ترش هستید پیشنهاد می کنیم این دسر تابستانی با طعم تمشک را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید

 درست نمودن دسر تمشک بسیار آسان است. می توانید آن را از قبل آماده نمایید و تا زمان دلخواه جهت سرو, در یخچال نگه دارید.

مواد لازم:

  • تمشک تازه : 300 گرم
  •  پودر قند : 50 گرم
  • خامه کم چرب بعلاوه مقداری جهت تزیین : 300 میلی لیتر
  •  اسانس وانیل : نصف قاشق چای خوری
  •  سفیده تخم مرغ : 2 عدد
  •  تمشک و برگ نعناع جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه:

1. تمشک و پودر قند را داخل مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا یکنواخت شوند. سپس آن را داخل یک آبکش یا صافی بریزید و با فشار پشت قاشق مخلوط را از صافی عبور داده و صاف نمایید.

2. یک قاشق غذاخوری از خامه کم چرب را جهت تزیین نگه دارید.

3. اسانس وانیل و باقی مانده خامه کم چرب را داخل کاسه بریزید. مخلوط تمشک را هم به آن ها اضافه نمایید و خوب هم بزنید.

4. سفیده تخم مرغ ها را داخل یک کاسه ای جداگانه بریزید و آنقدر بزنید تا کاملا سفت شوند و از ظرف نریزند. سفیده ها را کم کم و به آرامی به مخلوط تمشک اضافه نمایید و با استفاده از یک قاشق فلزی, مواد را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

5. مخلوط آماده شده را درون ظروف مخصوص سرو بریزید و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال سرد شوند. دسر تمشک را با یک قاشق خامه کم چربی که از قبل کنار گذاشته بودید به همراه برگ نعناع و خود تمشک تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز:

هر چند تهیه این دسر با تمشک تازه بهتر است اما اگر از تمشک های منجمد موجود در سوپر مارکت ها هم جهت تهیه دسر تمشک استفاده نمایید, نتیجه مطلوبی به دست خواهید آورد.

وب‌سایت آوای سلامتی

ارسال شده در 15 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • همه چیز راجع به سنکوپ
  • اگر می خواهید چاق نشوید از این ساندویچ ها دوری کنید
  • منفعتهای مخفی کتاب خواندن
  • ندامت و پشیمانی با این کارها
  • رژیم غذایی و تاثیر آن روی زیبایی
  • واقعیاتی در مورد آنتی باکتریال ها
  • چرا انسان های افسرده با نشاط نمی شوند
  • کدام افراد بیشتر در معرض سرطان هستند
  • محبوبترین ها

  • علل گوش درد و وزوز گوش چیست؟ (بخش اول)
  • رایج ترین وسیله بهداشتی که ممکن است سرطانزا شود!
  • آموزش تصفیه کردن اب با جوشاندن
  • معرفی یک مکمل فوق العاده عالی
  • درمان های مختلف با حجامت
  • اوضاع بدن پس از خوردن این خوراکی پرطرفدار
  • اختلافات مختلف در دنیای خانم ها وآقایان
  • تاثیرات گرما بری از بین بردن چربی شکم
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    پرپین آلا

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است