مشاوره زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
5882
هرگز برای فرزندتان پاستیل تهیه نکنید این خوراکی پرطرفدار عوارض چانبی مخرب زیادی روی فرزندانتان میگذارد و موجب بروز عارضه های گوناکون در بدن آن ها می شود

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه ، درباره پاستیل‌ها بیان کرد: ‌پاستیل بعنوان یکی از تنقلات محبوب در بین کودکان و بزرگسالان به حدی ارزش تغذیه‌ای پایینی دارد که می توان آن را بی ارزش تلقی کرد و به دلیل مواد تشکیل دهنده آن، حتی باعث ایجاد شرایط سوءیی می شود.
وی با بیان اینکه مصرف مدام پاستیل‌ها به دلیل مضراتش توصیه نمی شود، افزود: هرکدام از مواد تشکیل دهنده پاستیل ها اعم از ژلاتین، شکر، طعم دهنده‌ها و مواد افزودنی عمدتا اسانس‌های مصنوعی (متشکل از قند مصنوعی) می توانند به نوعی مضر باشند.
رحمانی روغن‌هایی که برای شفافیت بیشتر، روی پاستیل‌ها ریخته می شوند، مضر دانست و همچنین درباره ژلاتین آنها گفت: تمامی پروتئین های حیوانی حاوی اسید آمینه‌های ضروری هستند، جز ژلاتین. به همین دلیل  ژلاتین از ضعیف‌ترین پروتئین‌ها و پست ترین پروتیئن‌های حیوانی ( این پروتئین‌ها معمولا از استخوان و پوست گاو و گاها ماهی گرفته می شوند) محسوب می شود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه پاستیل‌های حاوی اسانس میوه مفید نیستند، افزود: با این حال، آنهایی که از کنسانتره میوه تشکیل شده‌اند ممکن است حداقل یک ارزش کمی را دارا باشند.
وی عنوان کرد: قند درون پاستیل‌ها از طرفی نیاز بدن کودکان را تامین و از طرفی اشتهای آنها را برای خوردن غذاهای متنوع و مفید دیگر کور می کند، بدین صورت بدن کودکان با محروم ماندن از سایر مواد مفید به سوء تغذیه مبتلا می شود.
رحمانی با اشاره به کالری بالای پاستیل عنوان کرد: هر 100 گرم پاستیل حدود 300 تا 500 کالری (معادل یک وعده غذای کامل به ویژه برای کودکان) را دارد که چون منجر به چاقی و اضافه وزن در کودکان می شوند باید در مصرفشان مراقب بود.
این متخصص تغذیه تاکید کرد:‌ خوردن پاستیل به افرادی که مشکلات گوارشی و سیستم ایمنی ضعیفی دارند به دلیل ایجاد اثرات سوء توصیه نمی شود. همچنین از آنجا که مواد افزودنی حساسیت می آورند، نباید به کودکان بیش فعال پاستیل داد.
باشگاه خبرنگاران
5 1000
ارسال شده در 19 خرداد 1395 توسط با موضوع سلامت کودک
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x