5882
هرگز برای فرزندتان پاستیل تهیه نکنید این خوراکی پرطرفدار عوارض چانبی مخرب زیادی روی فرزندانتان میگذارد و موجب بروز عارضه های گوناکون در بدن آن ها می شود

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه ، درباره پاستیل‌ها بیان کرد: ‌پاستیل بعنوان یکی از تنقلات محبوب در بین کودکان و بزرگسالان به حدی ارزش تغذیه‌ای پایینی دارد که می توان آن را بی ارزش تلقی کرد و به دلیل مواد تشکیل دهنده آن، حتی باعث ایجاد شرایط سوءیی می شود.
وی با بیان اینکه مصرف مدام پاستیل‌ها به دلیل مضراتش توصیه نمی شود، افزود: هرکدام از مواد تشکیل دهنده پاستیل ها اعم از ژلاتین، شکر، طعم دهنده‌ها و مواد افزودنی عمدتا اسانس‌های مصنوعی (متشکل از قند مصنوعی) می توانند به نوعی مضر باشند.
رحمانی روغن‌هایی که برای شفافیت بیشتر، روی پاستیل‌ها ریخته می شوند، مضر دانست و همچنین درباره ژلاتین آنها گفت: تمامی پروتئین های حیوانی حاوی اسید آمینه‌های ضروری هستند، جز ژلاتین. به همین دلیل  ژلاتین از ضعیف‌ترین پروتئین‌ها و پست ترین پروتیئن‌های حیوانی ( این پروتئین‌ها معمولا از استخوان و پوست گاو و گاها ماهی گرفته می شوند) محسوب می شود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه پاستیل‌های حاوی اسانس میوه مفید نیستند، افزود: با این حال، آنهایی که از کنسانتره میوه تشکیل شده‌اند ممکن است حداقل یک ارزش کمی را دارا باشند.
وی عنوان کرد: قند درون پاستیل‌ها از طرفی نیاز بدن کودکان را تامین و از طرفی اشتهای آنها را برای خوردن غذاهای متنوع و مفید دیگر کور می کند، بدین صورت بدن کودکان با محروم ماندن از سایر مواد مفید به سوء تغذیه مبتلا می شود.
رحمانی با اشاره به کالری بالای پاستیل عنوان کرد: هر 100 گرم پاستیل حدود 300 تا 500 کالری (معادل یک وعده غذای کامل به ویژه برای کودکان) را دارد که چون منجر به چاقی و اضافه وزن در کودکان می شوند باید در مصرفشان مراقب بود.
این متخصص تغذیه تاکید کرد:‌ خوردن پاستیل به افرادی که مشکلات گوارشی و سیستم ایمنی ضعیفی دارند به دلیل ایجاد اثرات سوء توصیه نمی شود. همچنین از آنجا که مواد افزودنی حساسیت می آورند، نباید به کودکان بیش فعال پاستیل داد.
باشگاه خبرنگاران

ارسال شده در 20 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع سلامت کودک

پیشنهاد سردبیر

  • تصاویر دستگاه تست توپوگرافی چشم
  • ازدواج مجدد پس از طلاق
  • بی فایده بودن شیر مادر پس از 2 سالگی
  • راه هایی برای به وجود آوردن انرژی مثبت
  • هرآنچه درمورد استرس و افسردگی در کودکان باید بدانید
  • 5 روش طبیعی برای کنترل سندرم تخمدان پلی کیستیک
  • نحوه ارتباط برقرار کردن با خویشاوندانی که از آنها خوشمان نمی آید
  • تصاویر گیج سانترال اکسیژن
  • دانستنی های مهم جنسی راجع به زنان
  • کشش نوجوانان به دخانیات
  • گوش و تست وبر Weber Test
  • هایپوتریکوسیز (مژه های کم پشت)
  • ماست سفت خانگی به شیوه کلمن
  • دست رباتیک این کودک
  • حساسیت به گرما و سرما و این بیماری
  • محبوبترین ها

  • سوختگی و زخم نتیجه رفع چین و چروک‌های صورت
  • پیامدها و نشانه های یبوست در خردسالان
  • آنچه که باید در خصوص سرطان سینه بدانید
  • آنچه باید درباره کيست هيداتيد ريه بدانید
  • کاهش آسیب ناشی از سنگ در کلیه
  • راه های پیشگیری از ابتلا به آنفولانزای پرندگان
  • کم خرج ترین راههای رفع آنفلوآنزا
  • هنگام سرماخوردگی چای ننوشید
  • مگر پانکراس هم سر کارمان می گذارد؟!!
  • ده راهکار برای پیشگیری،درمان و مقابله با همه نوع بیماری
  • اطلاعات پزشکی راجع به سرطان ریه
  • آیا ایدز متوقف شدنی است؟
  • درباره سندرم دامپینگ بیشتر بدانید
  • خوراکی های ضد التهابی برای مغز
  • درباره شایعترین بیماری قلبی تنگی عروق کرونر چه میدانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است