image_13950318753941

این معجون برای تقویت و سلامت قلبتان بسیار موثر خواهد بود در آن از میوه های خشک استفاده شده است با روش تهیه آن در ادامه مطلب آشنا شوید

 یک جراج مشهور روس که از پیشروان طب سنتی درآن کشور به شمار می آید ، برای تقویت قلب و دستگاه ایمنی بدن معجون جالبی توصیه کرده است.
، “نیکلای آموسف” که در سال 2002 درگذشت، معجونی تهیه کرده بود که آن را به اشخاص جراحی شده می داد.

او اطمینان داشت این معجون در تقویت قلب و دستگاه ایمنی بدن افرادی که مورد عمل جراحی قرار گرفته اند ، تاثیر شگرفی دارد.

معجون مذکور موسوم به “پاستا” ترکیبی از میوه های خشک است که بسیار خوشمزه بوده و می توان آن را به جای صبحانه یا شام تناول نمود، زیرا باعث منظم شدن ضربان قلب و رفع تصلب شرایین شده و عضله قلب را تقویت می کند.

پایگاه اینترنتی “راشا تودی” به نقل از “نیکلای آموسف” گزارش کرد: برای درک بهتر این معجون ابتدا باید بگویم که کشمش به خاطر دارا بودن “بور” مانند ارتشی طبیعی برای مقابله با پوکی استخوان است. زردآلوی خشک به خاطر آنکه دارای پتاسیم است، ضد افزایش فشار خون می باشد. هلوی خشک ضد یبوست است، چون سرشار از الیاف و “سوربیتول” می باشد که روند دفع فضولات معده را فعال می سازد. گردو نیز نقش مهم در زمینه مقابله با کلسترول مضر دارد.

** مواد لازم برای تهیه معجون پاستا
– نیم کیلو گرم کشمش.
– نیم کیلو گرم زردآلوی خشک.
– نیم کیلو گرم انجیر.
– نیم کیلوگرم هلوی خشک شده بدون هسته.
– نیم کیلوگرم عسل.
– دو فنجان مغز گردو.
– یک عدد لیمو ترش با پوست.
تمام این مواد را در مخلوط کن قرار داده خوب مخلوط کنید، سپس عسل را به آن اضافه کنید تا معجون حاصل شود آنگاه آن را در یخچال قرار داده و نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی (صبحانه، ناهار، شام) یک قاشق غذاخوری میل نمایید.
این معجون برای دانشجویان، ورزشکاران، سالمندان و اشخاصی که در معرض فشار کاری فراوان قرار دارند بسیار مفید بوده و سلامت روانی و جسمی شان را تامین می کند.

پایگاه خبری شبکه العالم

 

ارسال شده در 18 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع قلب و عروق

پیشنهاد سردبیر

  • کمک به جوانسازی پوست با این روش ها
  • دانستنی هایی در مورد سوسیس خام
  • داروهای خانگی برای اسپوندیلوز گردن
  • دلایل استفاده نکردن از عینک در بین جوانان
  • شست وشوی نوزاد چند بار درهفته است؟
  • سوپ میکس شده با گوجه
  • برنامه غذایی برای افرادی که غلظت خون دارند [فیلم]
  • اصول و روش درست تقویت و تحسین مهارت فرزند
  • شادی و شادکامی در دوران
  • تعریف اصطلاح روش کششی PNF
  • نکاتی برای جوانسازی دست و پاها
  • التهاب مانعی برای بهتر شدن زخم در اشخاص دیابتی
  • اهمیت دید مثبت داشتن
  • وضعیت بدنی و کمر درد
  • فواید نوشیدن آب روزانه
  • محبوبترین ها

  • برای آشپزی بهتر این ترفندها را بدانید
  • اگر اهل رژیم غذایی سخت و طاقت فرسایید بخوانید
  • در ۵ زمان شما هرگز نباید از روغن زیتون استفاده کنید
  • با خوردن این مواد به بیمارشدن خود کمک نکنید!
  • رسپی سوپ موسمی: سوپ ویتامین
  • مقابله با چاقی با تغذیه سالم
  • بررسی فواید و مضرات پاستیل
  • بهترین ساندویچ از نظر سلامت و ارزش غذایی
  • با قهوه با افسردگی پیکار کنید!
  • خوردنی های ممنوع برای مبتلایان به رفلاکس اسید معده
  • کم کالری ها و این تاثیرات مختلف
  • دانستنی هایی در مورد سوسیس خام
  • خوشحالی با این بوها را تجربه کنید
  • گوجه فرنگی چه خاصیت هایی برای بدن دارد؟
  • تن به هر روش درمانی ندهید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است