کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
555
برای رفع جوش های صورتتان پیشنهادات جالبی برایتان داریم می توانید با کمک شیر پرچرب به رفع آکنه های روی پوستتان بپردازید و تاثیرات مفید مصرف آن را ببینید

تا به حال نوجوان های زیادی را دیده اید که از جوش های متورم و قرمز دوران بلوغ یا به اصلاح آکنه صورت خود شکایت دارند و به طور مداوم در تلاشند تا با انواع کرم ها و داروها ظاهر صورتشان را از این عارضه های پوستی خلاص کنند.
مطالعه های جدید نشان داده است که رژیم غذایی می تواند در کاهش این آکنه های پوستی تاثیر زیادی داشته باشد و نوجوانان لاغری که از این عارضه ها رنج می برند می توانند با خوردن شیر پرچرب از بروز این جوش های پوستی جلوگیری کنند.
محققان کالج پزشکی پن استیت دو گروه از نوجوانان در رده سنی 14-19 سال را مورد مطالعه قرار دارند در روند تحقیقات رژیم غذایی یک گروه نوجوان لبنیات پرچرب و گروه دیگر فرآورده های لبنی بدون چربی یا کم چرب(با چربی کمتر از 2 درصد) گنجانده شد.
225 نوجوان روزانه از شیرپرچرب(3.5 درصد چربی) استفاده کردند و پس از مدتی متخصصان پوست با زیر نظر گرفتن آنها دریافتند که برخلاف باورها نه تنها شیر و سایر لبنیات پرچرب باعث افزایش جوش های پوستی نمی شوند بلکه در مواردی آکنه های پوستی در نوجوانانی که این لبنیات پرچربی را مصرف کرده بودند نسبت به کسانی که از نوع کم چرب آن استفاده می کردند بسیار کمتربود.
پزشکان اظهار کردند : نقش لبنیات و تاثیر آنها بر سلامتی بسیار پیچیده است، شیر پرچرب ممکن است در برخی افراد موجب بروز چاقی شود اما کم بودن کربوهیدرات ها و بیشتر بودن میزان پروتئین های خاص آن موجب افزایش سطح انسولین واسیدهای چرب با زنجیره متعدد و فعال منجر به کاهش مقاومت به انسولین در بدن می شود.
منبع:DAILY MAIL

5 1000
ارسال شده در 22 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آیا کاربرد فلوراید به تنهایی برای جلوگیری از پوسیدگی دندانها کافی است؟
  • اختلال در آنزیم های کبدی با مصرف این قرص
  • بدن با خوابیدن زیاد دچار چه اتفاقی میشود؟
  • شیوه هایی برای تقویت فرآیند چربی سوزی شما
  • ترفندهای آرایشی با رنگ های قرمز و بنفش
  • چند توصیه‌ ساده و بدون خطر برای تمیزکاری کبد
  • راهنمایی های موثر برای خوردن کربوهیدرات
  • فرناز رهنما از اسرار تناسب اندامش می گوید
  • محبوبترین ها

  • قاچاق لوازم آرایشی کار سختی نیست
  • معرفی روش های کراتینه کردن مو و بررسی فواید و مضرات آن
  • دوام اثر پرکننده‌های صورت، چه اندازه است
  • پیش از برداشتن ابروها این موارد ساده و مهم را بخوانید
  • کاهش تیرگی پوست با این روش ها
  • خطرناک بودن جراحی کاهش وزن و زیبایی
  • در سه دقیقه چگونه آرایشتان را تجدید کنید؟
  • دلایل مهم برای آرایش نکردن
  • رپورتاژ

  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • جوانسازی پوست، تزریق بوتاکس و لیزر
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • کلینیک ارتودنسی دکتر گوگانی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x