موضوعات

دسته بندی مسمومیت های غذایی

food poisoning

مسمومیت های غذایی در نتیجه مصرف غذاهای آلوده ایجاد می شوند. غذا ممکن است در اثر ماندن و یا در موقع تهیه و توزیع و یا از ابتدای تولید آلوده باشد. مسمومیت های غذایی باعث بیماری های مختلفی می شوند. مسمومیت ها را بطور کلی به چند گروه تقسیم بندی کرده اند:
1- مسمومیت غذایی ناشی از مصرف گیاهان و حیوانات سمی مثل مصرف بعضی از قارچ های سمی و بعضی ماهی های سمی.
2- مسمومیت های میکروبی که بیشتر در تابستان و در اثر عدم رعایت مسائل بهداشتی اتفاق می افتد.
3- حساسیت به بعضی از غذاها که در اثر بعضی از مواد غذایی مثل تخم مرغ، ماهی، گوجه فرنگی، توت فرنگی، بعضی از گوشت ها، ادویه، موز، حبوبات و غلات بوجود آمده و بیماری هایی مثل کهیر، آسم و یا اختلالات گوارشی را پدید می آورد.
4- مسمومیت های غذایی شیمیایی که این مسمومیت ها ناشی از استفاده از ظروف نامناسب مثل ظروف مسی بخصوص اگر غذاهای ترش در آن نگهداری شود و یا مسمومیت با بعضی از سموم دفع آفات نباتی و یا بعضی از حشره کش های خانگی
می باشد.
5- مسمومیت های انگلی که از گوشت حیوانات آلوده به انگل به انسان سرایت می کند مثل کرم کدو و یا تریشین که در گوشت گاو و خوک است.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

دکتر سلام

22 خرداد 1395

مطالب مرتبط

  • با این ویتامین ها از مبتلا شدن به کبد چرب پیشگیری کنید
  • بیمارانی که پیوند کلیه انجام داده اند،باید چه تغذیه ای داشته باشند؟
  • مصرف ماست را در پائیز فراموش نکنید
  • خوردنی های که به ظاهر مفید هستند
  • چند توصیه برای خوردن سبزیجات بیشتر (بخش دوم)
  • چند توصیه برای خوردن سبزیجات بیشتر (بخش اول)
  • مزایا و معایب استفاده از گیاه آرتیشو
  • برنامه ریزی تغذیه ای برای کلاس اولی ها
  • غذاهای مفید برای مدرسه کودک
  • خواص و ویژگی های هل سبز
  • آغاز امپراطوری انار
  • سفره غذایی ایرانیان روز به روز در حال کوچک تر شدن
  • میز صبحانه به سبک سایر کشور ها
  • 10 خوراکی که بدن ما به آن محتاج است
  • اسامی فرآورده های خطرناک برای سلامت انسان
  • پربازدیدترین مطالب

  • نکات مهم و جالب درباره ی ویتامین زمستانی
  • هر آنچه درمورد خاصیت های انار باید بدانید
  • علت بروز دلدرد بعد از خوردن میوه
  • ترشی لذیذ با طعم انجیر
  • 4 واقعیت شگفت آور در مورد شیرین کننده مصنوعی آسپارتام
  • با گوشت قرمز به پیری نزدیک می شوید
  • از عوارض رژیم های کم چرب چه میدانید
  • نگاهی‌ اجمالی به چاق شدن (3)
  • با این چند دلیل سرکه سیب را دوست بدارید
  • این خوراکی ها باعث بروز سرطان می شوند
  • لذیذترین نوشیدنی های مخصوص این فصل
  • تفاوت نیاز پروتئین در افراد معمولی و ورزشکار
  • کلسیم اصلی ترین ماده معدنی برای بدن
  • هرگز از این بستنی ها استفاده نکنید
  • جایگزین همبرگرهای گوشتی به بازار آمد
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • کشف واکسن جدید زیکا قدمی رو به جلو برای مقابله با سایر بیماری ها
  • مصرف ماست را در پائیز فراموش نکنید
  • عوارض خطرناک مواد گوشتی درون فست فودها
  • از بین رفتن استعداد خردسالان با مشاهده تلویزیون
  • مشکلات روانی در افراد وسواس
  • سرطان خون با این روش جدید درمان میشود؟
  • عشق و احساسات عاشقانه در مردان
  • ریشه یابی زخم زبان زدن
  • بیمارانی که پیوند کلیه انجام داده اند،باید چه تغذیه ای داشته باشند؟
  • تاثیر لیمو ترش بر بدن هنگام خواب
  • قرن 21 ، قرن شناسایی بیماری ها
  • با املت سبزیجات به میز صبحانه جان بدهید
  • شیوع بی رویه یک بیماری خطرناک در کبکاب و دشتی
  • حضور موجودات فرازمینی در مریخ
  • تاثیرات مفید داروها بر درمان ام اس
  • پیشنهاد سردبیر

  • تخم شربتی و یک دنیا خاصیت
  • در زمان کار با کامپیوتر مواظب اختلال ساختاری گردن باشید
  • عوارض کبدی ناشی از دیر خوابیدن
  • ارزیابی پرسشهایی درباره لباس ورزشی
  • عوامل مختلف مرگ و میر در مردان و زنان
  • اسنک های میوه ای زیادتر از شیرینی ها قند دارند
  • خود تسکینی در هنگام افسردگی
  • اهمیت دادن به عملکرد کبد
  • استرس ها و نگرانی های تازه مادران برای رابطه جنسی
  • حس بهترین خواب دنیا
  • فاصله شام و صبحانه چقدر باید باشد
  • مراقبت های تغذیه ای برای افراد میانسال
  • مصرف ویتامین B12، راهی برای تقویت حافظه
  • چرا ابتلا به بیماری روانی از نظر اجتماعی ناپسند است؟
  • ساخت توالت فرنگی ضد بیماری
  • 
       
    
    x