نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ویژگی های خرفه مصرف خرفه فواید خرفه خواص درمانی خرفه خرفه
خرفه از جمله مفید ترین سبزی های خوراکی به شمار میرود که می تواند در زمینه های زیادی باعث درمان مشکلات مختلف بدن شود در ماه رمضان از این سبزی در وعده های سحری و افطار بیشتر مصرف کنید

یک کارشناس طب سنتی گفت: خرفه سرد و تر بوده و برگ و ساقه خرفه مسکن صفرا است و حرارت خون, کبد و معده را تسکین می‌بخشد، همچنین سبزی آن مفید در وعده سحر و افطار ماه رمضان است و از تشنگی پیشگیری می‌‎‌کند.

سید جواد علوی درباره خرفه اظهار داشت: خرفه گیاهی خودرشد است که در تمام نواحی مرطوب و باغچه‌ها می‌روید، این گیاه توسط سازمان بهداشت جهانی لقب اکسیر جهانی را به خود گرفته است.

به‌گفته وی خرفه دارای طبع سرد و تر بوده و برگ و ساقه خرفه مسکن صفرا است و حرارت خون, کبد و معده را تسکین می‌بخشد و برای کاهش تب‌های صفراوی و تسکین عطش و کنترل ادرار در مورد بیماری دچار دیابت ناشی از گرما مفید است. همچنین برای ماه رمضان در وعده افطار و سحر سبزی بسیار مفیدی است.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: گیاه خرفه مدر یا ادرارآور بوده و برای خرد کردن سنگ مثانه و ازدیاد ترشح بول یا ادرار مفید است. مصرف خوراکی «خرفه» به‌عنوان سبزی خام و یا پخته همراه با پیاز و روغن برای تقویت روده‌ها، قطع اسهال و تبدار استفاده می‌شود و مصرف خام برگ و ساقه آن به‌صورت سالاد و همراه با سرکه برای درد کلیه مفید است.

علوی گفت: این گیاه در مصرف داخلی قطع‌کننده و بندآورنده خون‌ریزی است, ضماد برگ و ساقه آن به‌تنهایی برای تسکین حرارت اعضا و سوختگی آتش مفید است. اگر بر معده و کبد گذارند, برای تسکین حرارت نیز مفید است.

وی اضافه کرد: جویدن برگ خرفه به‌مقدار کم، کُندی دندان را رفع می‌کند (کُندی دندانی که از خوردن میوه ترش و یا علت دیگری ایجاد شده باشد) و زیاد جویدن آن کندی دندان ایجاد می‌کند. از عصاره آن برای التهاب‌های گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می‌شود.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: این گیاه در بیماران آسمی اثر گشادکننده مجاری تنفسی و پایین آورنده قند خون را دارد و خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضدتوموری نیز در آن دیده شده است.

علوی عنوان کرد: از خواص تخم خرفه می‌توان به تصفیه کنندگی خون، رفع التهابات گوارشی، رفع سرفه و تسکین دهنده تشنگی اشاره کرد. همچنین تخم خرفه تقویت کننده قوای عمومی بدن است. تخم گیاه خاصیت ضدکرم، به‌خصوص علیه کرم کدو را دارد. همچنین افراد سردمزاج باید آن را با نعناع و کرفس بخورند.

5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x