موضوعات

آشنایی با ضد التهاب های ساده

AntiinflammatoryArticleMemeV2

با استفاده از خوراکی های طبیعی قادر خواهید بود التهاب و درد بدن خود را تسکین دهید و آن را تحت کنترل خود در آورید لیستی از مفید ترین میوه ها و سبزیجات را در ادامه مطلب به شما معرفی خواهیم کرد

التهاب و درد ناشی از آن ناشی از واکنش بافت های بدن نسبت به عفونت، آلودگی، جراحت و یا یک ماده محرک است. نشانه های التهاب از این قرارند: درد، تورم و قرمز شدن محل درد. گاهی اوقات عملکرد بافت و یا اندام ملتهب شده دچار اختلال می گردد و فرد دیگر به درستی قادر به حرکت نیست. برخی از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی همیشه با التهاب همراه هستند.

معمولا در پزشکی برای درمان التهاب از روش ‌هایی مانند استراحت، ورزش سبک، کنترل وزن، حرکات کششی و همچنین مصرف دارو برای کاهش التهاب و کنترل درد استفاده می‌ شود. در درمان‌ های دارویی معمولا از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی و یا استروئیدی استفاده می‌ شود و در برخی موارد نیز ممکن است منجر به جراحی و تعویض مفصل در موضع التهاب شود. معمولا یکی از رایج ‌ترین درمان‌ ها همان استفاده از داروهای غیراستروئیدی است. اگرچه استفاده از این داروها در رفع التهاب مفید است، اما دارای عوارض جانبی بوده و می ‌توانند سبب تحریک معده و یا زخم معده شوند. حتی در مواردی که از این داروها استفاده طولانی مدت می ‌شود، می‌ توانند منجر به بروز مشکلاتی برای کلیه گردند.

در این میان برخی از اقلام خوراکی و میوه ها و سبزیجات حاوی خواص ضد التهابی و ضد درد هستند.

روغن زیتون: محققان دانشگاه پنسیلوانیا نشان داده اند که یک ماده شیمیایی در روغن زیتون به نام اولئوکانتال منجر به مهار آنزیم التهابی شده و درست مانند ایبوپروفن عمل می کند. این ماده همچنین خطر ابتلا به بیماری هایی مانند آلزایمر را نیز کاهش می دهد.

آناناس: بروملین، آنزیم موجود در این میوه گرمسیری منجر به کاهش میزان التهاب شده و دردهای ناشی از استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید را کاهش می دهد. مصرف این میوه تورم ناشی از سندرم تونل مچ دست را نیز در بیماران مبتلا کاهش می دهد.

سیب: جای تعجب نیست که پزشکان توصیه به مصرف روزانه یک عدد سیب می کنند چون حاوی آنتی اکسیدانی به نام کورستین است که خاصیت ضد التهابی دارد.

آجیل و دانه ها: غذاهای سرشار از تریپتوفان، اسید آمینه ایی که ممکن است منجر به کاهش درد شود، عبارتند از فندق، دانه کنجد، تخمه آفتابگردان، محصولات لبنی، سویا، غذاهای دریایی، غلات سبوس دار، برنج، لوبیا و عدس.

اسفناج: سبزیجات با برگ تیره مانند کلم، چغندر و اسفناج، حاوی کاروتنوئیدها و رنگدانه های گیاهی برای کاهش میزان التهاب و درد ناشی از آن هستند.

شکلات تیره: شکلات تیره نیز حاوی مواد شیمیایی برای کمک به مبارزه با التهاب است. مطالعات محققان ایتالیایی نشان می ‌دهد که مصرف شکلات تیره می تواند در کاهش التهاباتی که به بیماری‌ های قلبی عروقی منجر می‌ شود موثر باشد.

برنج قهوه ای: این نوع برنج به همراه دیگر غلات کامل برای مبارزه با درد ناشی از سندرم روده تحریک پذیر مفید هستند. غلات سبوس دار منبع خوبی از منیزیم است که به نظر می رسد منجر به کاهش دفعات میگرن، کمک به آرامش اعصاب، بهبود وضعیت عروق خونی و عضلات می شوند. مصرف منظم برنج قهوه ای از افزایش وزن که خود عامل بروز التهاب است، پیشگیری می کند.

انگور: حاوی رسوراترول است، که برای کاهش التهاب درست مانند آسپرین عمل می کند البته بدون تحریک معده، انگور همچنین سرشار از مواد مغذی برای کاهش خطر ابتلا به برخی از سرطان ها است.

ذغال اخته: محققان دانشگاه هاروارد نشان داده اند، زنانی که روزانه 10 اونس آب ذغال اخته می نوشند، 42 درصد کمتر از سایرین دچار التهاب و عفونت مثانه می شوند. زغال‌ اخته به دفع سموم و چربی‌ هایی که در بافت ‌های بدن تجمع می ‌‌کنند ‌‌یاری می‌‌ رساند. تجمع سموم و چربی‌ ها در بافت‌های بدن عامل التهاب و احتباس آب محسوب می ‌‌شود.

چای سبز، سیاه و سفید: سرشار از آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئید است که منجر به کاهش خسارت سلولی در مبتلایان به آرتریت می شود.

کلم بروکلی: این سبزی حاوی گلوتاتیون است؛ یک آنتی اکسیدان که منجر به محافظت در برابر آرتریت می شود. دیگر سبزیجات حاوی گلوتاتیون عبارتند از: مارچوبه، کلم، گل کلم، سیب زمینی، گوجه فرنگی، آووکادو، گریپ فروت، پرتقال، هلو، هندوانه.

ماهی: ماهی های روغنی بعلاوه دانه کدو تنبل، روغن زیتون، روغن کانولا و … حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که یک عامل ضد التهابی قوی است. این اسیدهای چرب به طور چشمگیری التهاب روده، گرفتگی عضله و درد معده را برطرف می کند و در برخی موارد مانند داروها درد را تسکین می بخشد. اسیدهای چرب امگا 3 عملکرد سیستم گوارشی را نیز بهبود می بخشد.

زنجبیل: ماده ضد درد موجود در زنجبیل درد عضله، مفصل، سفت شدن و ورم عضله را در عرض2 ماه تا 63 درصد کاهش می دهد. مصرف روزی حداقل یک قاشق مرباخوری خشک یا 2 قاشق مرباخوری زنجبیل تازه برای افراد مبتلا به درد عضله توصیه می شود.

جوی دو سر: آندومتریوزیس هنگامی رخ می دهد که جداره های ریز رحم کنده می شود و خارج از رحم رشد می کند. به گفته محققان، این سلول های مهاجر دوران قاعدگی را در برخی زنان به دوران زجرآوری تبدیل می کند و به حدی التهاب ایجاد می کند که فرد درد بسیار شدید دارد. رژیم غذایی غنی از جو دو سر طی 6 ماه این درد را تا 60 درصد کاهش می دهد. با خوردن روزی یک پیمانه جو دو سر می توان از این درد رهایی پیدا کرد.

گیلاس: نتایج بررسی ها نشان می دهد از هر 4 زن حداقل یک نفر به درد آرتریت، نقرس و سردردهای مزمن مبتلاست. آنتوسیانین ترکیبی که رنگ قرمز به گیلاس می دهد خاصیت ضدالتهابی دارد و 10 برابر از آسپرین قوی تر است. آنتوسیانین، آنزیم های ایجادکننده التهاب در بافت ها را متوقف می کند و در نتیجه مانع از بروز دردهای متفاوت می شود. مصرف روزی 20 گیلاس برای برطرف شدن درد، توصیه می شود.

زردچوبه: نتایج بررسی ها نشان می دهد، زردچوبه نسبت به آسپرین یا ایبوپروفن در تسکین درد 3 برابر موثرتر است. زردچوبه 50 درصد از درد بیماران آرتریت را کاهش می دهد. کورکومین، ماده فعال موجود در این ادویه، آنزیم تولیدکننده هورمون های دردزا را متوقف می کند. کافی است روزی یک چهارم قاشق مرباخوری از این ادویه مصرف کنید.

منبع:www.health.com

آوای سلامت

همکار دکتر سلام

23 خرداد 1395

مطالب مرتبط

  • با استفاده از میوه و سبزیجات قلبی سالم داشته باشید
  • طرز استفاده صحیح از سیر
  • خاصیت های مختلف برگ برخی از گیاهان
  • مبتلایان به امراض قندی بامیه بخورند
  • اسرار مصرف موز
  • خاصیت های معجزه آسای آناناس
  • اهمیت مصرف کاهو برای بدن
  • این برگ ها جادویی هستند
  • خاصیت های بی شمار پوست پرتقال
  • فایده های درمانی انار همراه با پیه
  • چطور میتوان مصرف نیترات را کاهش داد؟
  • تاثیر لیمو ترش بر بدن هنگام خواب
  • خواص باورنکردنی پوست انار برای سلامت پوست
  • درمان آلرژی فصلی از طریق خوراکی
  • سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری
  • پربازدیدترین مطالب

  • لاغری: اسفناج رابیازمایید
  • خواص گلابی را به بدنتان برسانید!
  • 9 معجزه غذایی برای لاغری و چربی سوزی
  • برای چی شلغم می خوریم؟
  • 10 میوه ای که آب زیادی دارد
  • دلیل رنگهای متفاوت در مارچوبه
  • اگر دل پیچه دارید زیتون سبز بخورید
  • خاصیت های شفابخش کرفس
  • معرفی گیاه خرفه پرپهن
  • درمان التهاب و کبودی پوست با آناناس
  • خاصیت های بی شمار نهفته در پوست میوه
  • عکس هایی از توت سفید و خواص آن
  • برای حفظ سلامتی ترب سیاه بخورید
  • کلم قرمز چندین برابر سالم تر از کلم سفید
  • بررسی ویژگی های درمانی کلم سبز
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • آشنایی با روش درمانی تحریک مغناطیسی مغز
  • بیماری پیسی و ارتباط آن با ژنتیک
  • همه چیز درباره ی زالو درمانی
  • نویسنده خندوانه داغدار شد
  • ارتباط تحرک و فعالیت با جوانی
  • بیرون راندن ویروس سرماخوردگی از منزل
  • لیف کشیدن و این نکات مهم
  • خوردنی های سالم برای 40 ساله ها
  • اهمیت مراقبت از موها
  • کم آبی بدن این بیماری ها را با خودش می آورد
  • هورمون های مختلف و تاثیرگذار بر چاقی
  • از 50 سال سن شان بیشتر شده؟پس این مواد غذایی را فراموش نکنید
  • نکات مهم برای تهیه نان محلی
  • فایده های درمانی انار همراه با پیه
  • دشواری های ترک سیگار
  • پیشنهاد سردبیر

  • با بخیه زایمان طبیعی چه کنیم
  • آمار ضربان قلبتان را با این ساعت مچی بسنجید
  • آشنایی با رایج ترین شیوه ها برای بهبود پف دور چشم
  • علل فرار از انجام کارها
  • چرا نباید در حین غذا خوردن آب نوشید [فیلم]
  • درمان های مختلف طب سنتی برای عادت ماهانه
  • سلامت قلب و عروق با تست خون بسنجید
  • بقچه خمیری ساده با ادویه جات
  • داروهاي ضد سرطان به رشد قد كمك مي كند
  • فرق سطح نگرش زنانه و مردانه به مسائل مختلف
  • اهمیت برخورد مردان با همسران باردار
  • با این روغن خوش عطر آرامش را تجربه کنید!
  • رژیم هایی که به عوض لاغر شدن، سبب چاقی می شوند!
  • آیا ورزشهای رزمی جزو پرورش اندام است؟
  • چرا مصرف آب میوه ها و سبزی ها از خوردن آن ها بهتر است؟
  • 
       
    
    x