آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی

نگهداری مواد غذایی به طریق خشک کردن نگهداری مواد غذایی به صورت قورمه کردن منجمد کردن مواد غذایی طریق نگهداری مواد غذایی روش نگهداری مواد غذایی در سرما آویزان کرن مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی از طریق آویزان کردن به دیوار و سقف که از این طریق می توان میوه جات مثل انجیر و انگور را برای چند ماه سالم نگهداشت.
نگهداری مواد غذایی به طریق قرار دادن در یخ
در صورت نداشتن یخچال یا فریزر در زمستان، برف و یخ را در گودالی زیر خاک مدفون و ماده غذای را در ظروف مناسب در لابلای آنها نگهداری کنید.
نگهداری مواد غذایی به طریق خشک کردن
که برای سبزیجات و میوه جات به کار می رود. میوه و سبزی مورد نظر را بعد از شستن با استفاده از نور آفتاب و هوا خشک می کنند و می توان سالها از آن استفاده کرد.
نگهداری مواد غذایی به طریق نمک زدن و دود دادن
آب نمک غلیظ مانع رشد میکروبها شده و ماده غذایی ماهها سالم می ماند مانند نگهداری پنیر، دود دادن نیز برای بعضی گوشتها به کار می رود مثل ماهی که با دود دادن مدتها سالم باقی می ماند. چون گرما باعث کشتن بعضی میکروبها می شود و رطوبت نیز کم شده و عوامل ضد فساد دیگری نیز دخالت دارند.
نگهداری مواد غذایی به طریق ترشی و مربا گذاشتن
که بیشتر میوه جات و سبزیجات با مخلوط سرکه و نمک جهت ترشی و همراه با شکر جهت مربا، ماهها سالم باقی می ماند. مشروط آنکه آنها را در محل خشک و خنک نگهداری کرد.
نگهداری مواد غذایی به صورت قورمه کردن
که در این روش گوشت را ریز خرد کرده بعد از پختن با مقداری آب و تمام شدن آب اضافی مقداری پیاز و روغن اضافه نموده و خوب سرخ می کنند و به آن نمک زده و در ظروف سفالی قرار می دهند. درش را باید خوب ببندند تا عرق نکند ظرف را در جای خنک و خشک نگهداری می کنند این طریق نگهداری گوشت می تواند ماهها گوشت را سالم نگهدارد.
روش نگهداری مواد غذایی در سرما
که از یخچال، فریزر و سردخانه استفاده می شود.
از یخچال می توان جهت نگهداری مواد غذایی در مدت کوتاه استفاده کرد چون بیشتر میکروبها در یخچال از بین نمی روند فقط تکثیر و رشد آنها متوقف می شود که بعد از بیرون آوردن ماده غذایی از یخچال رشد و تکثیر میکروبها شروع شده و غذا را فاسد
می نمایند.
زمانی که ماده غذایی را با مدت طولانی بخواهید نگهداری کنید لازم است از فریزر استفاده کنید. دمای لازم حدود 20- درجه سانتی گراد است که برای این امر مواد غذایی را بسته بندی کرده داخل ففریزر در طبقه فوقانی قرار دهید. بعد از یخ زدگی کامل می توانید از طبقات دیگر فریزر برای گذاردن همان بسته استفاده کنید. فریزر برای نگهداری مواد غذایی در زمان طولانی نیز مناسب نیست چون ارزش غذایی مواد را کاسته و شکل ظاهری و مزه اصلی آن از دست می رود.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x