دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال

food preservation

نگهداری مواد غذایی از طریق آویزان کردن به دیوار و سقف که از این طریق می توان میوه جات مثل انجیر و انگور را برای چند ماه سالم نگهداشت.
نگهداری مواد غذایی به طریق قرار دادن در یخ
در صورت نداشتن یخچال یا فریزر در زمستان، برف و یخ را در گودالی زیر خاک مدفون و ماده غذای را در ظروف مناسب در لابلای آنها نگهداری کنید.
نگهداری مواد غذایی به طریق خشک کردن
که برای سبزیجات و میوه جات به کار می رود. میوه و سبزی مورد نظر را بعد از شستن با استفاده از نور آفتاب و هوا خشک می کنند و می توان سالها از آن استفاده کرد.
نگهداری مواد غذایی به طریق نمک زدن و دود دادن
آب نمک غلیظ مانع رشد میکروبها شده و ماده غذایی ماهها سالم می ماند مانند نگهداری پنیر، دود دادن نیز برای بعضی گوشتها به کار می رود مثل ماهی که با دود دادن مدتها سالم باقی می ماند. چون گرما باعث کشتن بعضی میکروبها می شود و رطوبت نیز کم شده و عوامل ضد فساد دیگری نیز دخالت دارند.
نگهداری مواد غذایی به طریق ترشی و مربا گذاشتن
که بیشتر میوه جات و سبزیجات با مخلوط سرکه و نمک جهت ترشی و همراه با شکر جهت مربا، ماهها سالم باقی می ماند. مشروط آنکه آنها را در محل خشک و خنک نگهداری کرد.
نگهداری مواد غذایی به صورت قورمه کردن
که در این روش گوشت را ریز خرد کرده بعد از پختن با مقداری آب و تمام شدن آب اضافی مقداری پیاز و روغن اضافه نموده و خوب سرخ می کنند و به آن نمک زده و در ظروف سفالی قرار می دهند. درش را باید خوب ببندند تا عرق نکند ظرف را در جای خنک و خشک نگهداری می کنند این طریق نگهداری گوشت می تواند ماهها گوشت را سالم نگهدارد.
روش نگهداری مواد غذایی در سرما
که از یخچال، فریزر و سردخانه استفاده می شود.
از یخچال می توان جهت نگهداری مواد غذایی در مدت کوتاه استفاده کرد چون بیشتر میکروبها در یخچال از بین نمی روند فقط تکثیر و رشد آنها متوقف می شود که بعد از بیرون آوردن ماده غذایی از یخچال رشد و تکثیر میکروبها شروع شده و غذا را فاسد
می نمایند.
زمانی که ماده غذایی را با مدت طولانی بخواهید نگهداری کنید لازم است از فریزر استفاده کنید. دمای لازم حدود 20- درجه سانتی گراد است که برای این امر مواد غذایی را بسته بندی کرده داخل ففریزر در طبقه فوقانی قرار دهید. بعد از یخ زدگی کامل می توانید از طبقات دیگر فریزر برای گذاردن همان بسته استفاده کنید. فریزر برای نگهداری مواد غذایی در زمان طولانی نیز مناسب نیست چون ارزش غذایی مواد را کاسته و شکل ظاهری و مزه اصلی آن از دست می رود.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • بدبینی در بیماران افسرده
  • شیوه جدید درمان کم خونی با نان
  • بررسی مهم ترین نکاتی که باید درباره کاشت مو بدانید
  • ژنتیک عامل اصلی استرس فرزندان
  • عکس های سنگ شکن اولتراسونیک
  • وعده ای کم کالری با کلم و پودر کاری
  • فواید باورنکردنی مسافرت برای پوست
  • اصلا نباید به اشخاص دیابتی این حرفها را بگویید
  • محبوبترین ها

  • آنتی بیوتیک ها و ابتلای کودکان به دیابت نوع یک
  • اشتباهات مربوط به انسولین و هیپوگلایسمی
  • فاصله گرفتن از دیابت با این روش ها
  • به سرطان روده بزرگ یا دیابت مبتلا هستید؟پس به برنج قهوه ای دقت بیشتری کنید
  • مقابله با بیماری های قلبی و عروقی
  • باکتریهای دهان در هنگام بیماری متابولیسم را تغییر میدهد
  • مراقبت از چشم ها در برابر دیابتی ها
  • اهمیت نوشیدن آب در دیابتی ها
  • رپورتاژ

  • کاهش وزن همراه با حفظ حجم عضلات بدن
  • عمل جراحى زيبايى بينى به روش جديد clacc
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • جراحی لیفت ابرو دکتر نداف کرمانی
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x