نگهداری لبنیات نگهداری گوشت مواد غذایی و تغذیه مواد غذایی خراب شدنی شیوه نگهداری مواد غذایی

مثل گوشت و لبنیات و ماهی باید به اندازه مصرف روزانه خریداری نمود. در صورت استفاه از یخچال تا سه روز می توان از یخچال استفاده کرد، به شرط آنکه یخچال در محل گرم نباشد و در آن مرتبا باز و بسته نشود. درجه حرارت مناسب یک تا چهار درجه سانتی گراد خوبست در غیر این صورت درجه حرارت بالاتر نیاز دارد.
باید توجه نمود که مواد غذایی پخته شده از مواد غذیی خام در یخچال جدا نگهداشته شوند زیرا میکروبها از مواد غذایی خام به مواد غذایی پخته منتقل شده و آنها را آلوده می سازند. در صورت اینکه اینگونه مواد را بیشتر بخواهید نگهداری کنید باید از فریزر با درجه حرارت 18- تا 24- درجه سانتی گراد استفاده نمایید که طریق استفاده از مواد غذایی در فریزر بعدا توضیح داده خواهد شد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • مشکلات پوستی با نوروتیک عصبی
  • دوری از این موارد برای فرزند دار شدن
  • استفاده از دمنوش برای مادران ممنوع!
  • کاهش میل جنسی
  • با دسترسی بهتر به پزشک سلامتی افراد دیابتی بهتر بهبود می یابد
  • تمرینات لازم برای رفع غبغب
  • نحوه کمک رسانی انجمن ققنوس به بیماران
  • علل ایجاد هموکروماتوز
  • محبوبترین ها

  • حساسیت و آلرژی های بهاری
  • ارتباط بیماری ام اس با افسردگی
  • سرطان روده و علائم رایج برای آن
  • آسیب به کبد و مجاری صفراوی با این کارها
  • آسیت و این علائم و نشانه ها
  • چه زمانی بفهمیم کبد خوب کار نمیکند؟
  • ندانسته هایی از سرطان پروستات که باید بدانید
  • به صورت طبیعی با سنگ کیسه صفرا مبارزه کنید
  • رپورتاژ

  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • دندان تاجی از زیبایی
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما