نگهداری لبنیات نگهداری گوشت مواد غذایی و تغذیه مواد غذایی خراب شدنی شیوه نگهداری مواد غذایی

مثل گوشت و لبنیات و ماهی باید به اندازه مصرف روزانه خریداری نمود. در صورت استفاه از یخچال تا سه روز می توان از یخچال استفاده کرد، به شرط آنکه یخچال در محل گرم نباشد و در آن مرتبا باز و بسته نشود. درجه حرارت مناسب یک تا چهار درجه سانتی گراد خوبست در غیر این صورت درجه حرارت بالاتر نیاز دارد.
باید توجه نمود که مواد غذایی پخته شده از مواد غذیی خام در یخچال جدا نگهداشته شوند زیرا میکروبها از مواد غذایی خام به مواد غذایی پخته منتقل شده و آنها را آلوده می سازند. در صورت اینکه اینگونه مواد را بیشتر بخواهید نگهداری کنید باید از فریزر با درجه حرارت 18- تا 24- درجه سانتی گراد استفاده نمایید که طریق استفاده از مواد غذایی در فریزر بعدا توضیح داده خواهد شد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • مزایای استفاده از شیر و عسل برای سلامتی
  • از جمله خواص این نوع لبنیات
  • تکنیکهای ماهرانه استفاده از ماتیک قرمز
  • در مقابل آلودگی هوا چه باید کرد؟
  • نداشتن کنترل در علم رواننشاسی
  • ابتلا به بی اشتهایی عصبی بخاطر زیبایی
  • روش هایی برای بهتر شدن رابطه زناشویی
  • همسرتان در چه زمان از روز سرحال است؟
  • محبوبترین ها

  • با ترس از عود سرطان چگونه مقابله کنیم
  • تعریف لغوی افسردگی
  • ازروی خطوط کف دست ,شخصیتتان را بشناسید
  • نور آفتاب؛ یکی از عوامل خودکشی
  • مهارت‌های كنترل عصبانیت
  • مردان چه همسری را انتخاب میکنند؟
  • نشانه های خطرناک تنش های روانی
  • اینگونه شاداب شوید
  • رپورتاژ

  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است