مشاوره زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

food poisoning2

مثل گوشت و لبنیات و ماهی باید به اندازه مصرف روزانه خریداری نمود. در صورت استفاه از یخچال تا سه روز می توان از یخچال استفاده کرد، به شرط آنکه یخچال در محل گرم نباشد و در آن مرتبا باز و بسته نشود. درجه حرارت مناسب یک تا چهار درجه سانتی گراد خوبست در غیر این صورت درجه حرارت بالاتر نیاز دارد.
باید توجه نمود که مواد غذایی پخته شده از مواد غذیی خام در یخچال جدا نگهداشته شوند زیرا میکروبها از مواد غذایی خام به مواد غذایی پخته منتقل شده و آنها را آلوده می سازند. در صورت اینکه اینگونه مواد را بیشتر بخواهید نگهداری کنید باید از فریزر با درجه حرارت 18- تا 24- درجه سانتی گراد استفاده نمایید که طریق استفاده از مواد غذایی در فریزر بعدا توضیح داده خواهد شد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 22 خرداد 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان

پیشنهاد سردبیر

  • سرکه سیب را چه زمانی و چگونه مصرف کنیم
  • تمدد اعصاب و تجدید قوای عصبی با این ورزش
  • انرژی زایی آووکادو و بوقلمون
  • درباره اجتماع درمانی چه مطالبی می دانید
  • ضرورت مصرف برخی چربی های مفید
  • اگر با قورت دادن قرص مشکل دارید
  • میزان مصرف آنتی بیوتیک در ایران
  • چگونه پیده گوشتی درست کنیم
  • محبوبترین ها

  • تشخیص تخم مرغ مناسب از دیگر تخم مرغ ها
  • مصرف ماهی، روشی برای بهبود قدرت مغز
  • رژیم های لاغزی موثر را دریک نگاه مقایسه کنید
  • توصیه های مختص عاشقان قهوه
  • خود را با بیش از حد خوردن مریض نکنید
  • برای افزایش قدرت و حجم عضلانی سیب و گوجه فرنگی سبز بخورید!
  • سویا و مصرف آن در بانوان یائسه
  • فواید و مضرات استفاده از بستنی و نوشیدنی ها در فصل تابستان
  • رپورتاژ

  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • ليزر موهای زائد با الکس کوترا
  • محصولات پزشکی و بهداشتی شرکت رهاورد دانش پزشکی
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • کلینیک پیشرفته دندانپزشکی دیبا
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x