نگهداری لبنیات نگهداری گوشت مواد غذایی و تغذیه مواد غذایی خراب شدنی شیوه نگهداری مواد غذایی

مثل گوشت و لبنیات و ماهی باید به اندازه مصرف روزانه خریداری نمود. در صورت استفاه از یخچال تا سه روز می توان از یخچال استفاده کرد، به شرط آنکه یخچال در محل گرم نباشد و در آن مرتبا باز و بسته نشود. درجه حرارت مناسب یک تا چهار درجه سانتی گراد خوبست در غیر این صورت درجه حرارت بالاتر نیاز دارد.
باید توجه نمود که مواد غذایی پخته شده از مواد غذیی خام در یخچال جدا نگهداشته شوند زیرا میکروبها از مواد غذایی خام به مواد غذایی پخته منتقل شده و آنها را آلوده می سازند. در صورت اینکه اینگونه مواد را بیشتر بخواهید نگهداری کنید باید از فریزر با درجه حرارت 18- تا 24- درجه سانتی گراد استفاده نمایید که طریق استفاده از مواد غذایی در فریزر بعدا توضیح داده خواهد شد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت | 334 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • لوح فشرده ای با قابلیت دوام یکصد هزار ساله
  • راه های درمان موهای آسیب دیده با رژیم غذایی
  • کاهش تمایلات جنسی و راه حل های مشاورین
  • پرهیزهای غذایی مهم برای آنفلوآنزا
  • اختلال ADHD در سنین بالا
  • ویتامین های پیشگیری کننده چاقی
  • اگر دچار اختلال وسواس هستید مطالعه فرمایید
  • چگونه سرکه سیب «اسكارلت جوهانسون» را زیبا کرد
  • محبوبترین ها

  • تنظیم چربی موی سر
  • مدل موی گره ای را بشکل تصویری بیاموزید
  • برای شفافیت پوست این توصیه های مهم را بخوانید
  • در 15 روز پوست را جوان کنید
  • اهمیت رفتار صحیح با موها
  • ترکیبات صابون خرچنگ و فواید آن
  • چگونه ماسک آبرسان پوست درست کنیم؟
  • چگونه می توانیم از شر غبغب رها شویم؟
  • رپورتاژ

  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما