موضوعات

طریقه منجمد کردن گوشت، مرغ، ماهی و پرندگان

index

گوشت برای منجمد کردن باید تازه و سالم باشد و قب لاز انجماد گوشت باید کمی در هوای گرم مانده باشد تا برسد. سعی کنید به اندازه یک وعده بسته بندی کنید. برای استفاده راحت تر بین دو برش گوشت از کاغذ روغنی استفاده کنید تا به راحتی از هم جدا شوند.
– دل و جگر و سیرابی را نیز می توان تمیز شست و آبکش کرده و در بسته بندیهای کوچک نگهداری نمود. تاریخ مصرف دل و جگر باید حتما نوشته شود تا مدت زمان زیاد در فریزر نماند و زود مصرف شود.
– مرغ و جوجه را می توان درسته یا قطعه شده بعد از تمیز کردن و شستن و خشک شدن در کیسه پلاستیکی یا ظروف آلومینیومی گذارده روی آن را با ورق پلاستیکی پوشانده و در فریزر منجمد کرد.
جوجه یا مرغ شکم پر را نیز می توان منجمد کرد ولی مدت زمان آن از یک ماه بیشتر نشود.
– پرندگان نیز همانند مرغ منجمد می شوند ولی مدتی قب لاز انجماد در هوای آزاد آویزان کنید و برای استفاده بلافاصله بعد از آب شدن یخ فورا اقدام نمایید.
– ماهی را قبلا پاک کرده بشویید و بعد در کاسه ای از آب یخ نمک دار بیندازید و بعد آبکش نمایید. ماهی را در ظرفی بدون پوشش گذارده بعد از منجمد شدن تکه های ماهی یا ماهی درسته آنها را بسته بندی نمایید. برای منجمد کردن ماهی درسته شکم آن را از کاغذ روغنی پر کنید تا شکل مناسبی بخود بگیرد.
در موقع استفاده ماهی را می توان در حالت انجماد طبخ نمود و یا قبل از طبخ در یخچال 24 ساعت بماند تا یخ آن کاملا آب شود آبکش کنید و در روغن سرخ نمایید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

دکتر سلام

24 خرداد 1395

مطالب مرتبط

  • عملکرد مغز را با روغن ماهی حفظ کنید
  • راه حلی برای رفع آلرژی به بادام زمینی و تخم مرغ
  • داشتن پوست درخشان با این توصیه های غذایی
  • نوشیدن قهوه قبل از ورزش،چرا؟
  • قبل از خواب این موارد را فراموش نکنید
  • مناسب ترین راه برای از بین بردن کبودی
  • با این ویتامین ها از مبتلا شدن به کبد چرب پیشگیری کنید
  • بیمارانی که پیوند کلیه انجام داده اند،باید چه تغذیه ای داشته باشند؟
  • مصرف ماست را در پائیز فراموش نکنید
  • خواص فوقالعاده خوراک عدسی را فراموش نکنید
  • خوردنی های که به ظاهر مفید هستند
  • درمان های خوراکی بیماری ام اس
  • چند توصیه برای خوردن سبزیجات بیشتر (بخش دوم)
  • چند توصیه برای خوردن سبزیجات بیشتر (بخش اول)
  • مزایا و معایب استفاده از گیاه آرتیشو
  • پربازدیدترین مطالب

  • معرفی خوراکی های حاوی فیبر
  • کاهش انرژی برای اشخاص لاغر هم مفید است
  • آیا به استفاده از آنتی اکسیدان‌ها نیاز داریم؟
  • تفاوت غذا خوردن در کنار همسر با محل کار
  • سالم بودن توت فرنگی را چگونه تشخیص بدهیم
  • زغال اخته چه خاصیتی برای سلامتی دارد
  • توصیه های مهم در مورد خرید انواع چای
  • همه چیز در مورد این لبنیات پرمصرف
  • شرحی از رژیم غذایی با کربوهیدرات پایین
  • خانم هایی که با کمبود آهن مواجه اند ، بخوانند
  • مهلک ترین و کشنده ترین خطرات سوسیس و کالباس
  • بارداری و تغذیه
  • رژیم غذایی پروتئین دار
  • تلیتس ماده ای خطرناک در فست فودها
  • رسپی یک سحری سالم و رژیمی
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • روغن زیتون همراه با پومیس
  • آسیب زدن به موها هنگام خشک کردن
  • عوارض جسمی بلوغ زودرس
  • فایده های مختلف دویدن برای بدن
  • با دروغ گفتن همسر چیکار کنیم؟
  • اهدای عضو معامله با خدا است
  • مادر علی مسعودی معروف به علی مشهدی درگذشت
  • این برگ ها جادویی هستند
  • در نظام سلامت پرداختی ها به چه صورت است؟
  • آیا دستمال توالت سمی است؟
  • مفید بودن نیکوتین برای مغز،درست یا غلط؟
  • عملکرد مغز را با روغن ماهی حفظ کنید
  • طبق این مراحل به آلزایمر متبلا میشوید
  • پوست تان را جوان و زیبا کنید،با این 7 گیاه خانگی
  • احساس میکنم تنهام،چرا؟
  • پیشنهاد سردبیر

  • رازهای داشتن دستهایی زیبا
  • اهمیت گلدان داشتن در منزل
  • تیروئید را جدی بگیرید!
  • تناسب اندام خانم ها پس از مادرشدن
  • به روحیات کودکان احترام بگذارید
  • میوه جادویی که فرایند پیری را به تعویق می اندازد
  • بروز وقفه در ورزش و رفع آن
  • ورم چشم و راههای غذایی برای برطرف کردن آن
  • با پیچ های ابریشمی حل شونده شکستگی ترمیم میابد
  • حضور پررنگ کتایون ریاحی در دنیای مد
  • پرهیز از زایمان با روش سزارین
  • راهکار های درمانی عجیب ولی واقعی
  • کمبود این مواد غذایی عملکرد مغز را با مشکل مواجه میکند
  • خربزه خوردن و فایده های آن
  • از تغذیه تا سلامت سالمندان گرامی، سرمایه های کشور
  • 
       
    
    x