مواد لازم برای تهیه شیرگیاهی شیرگیاهی آموزش تهیه روش تهیه کاچی آموزش تهیه آنتی بیوتیک طبیعی   اگر از نوشیدن شیر متنفر هستید توصیه می کنیم از انواع شیرهای گیاهی استفاده کنید در ادامه روش تهیه آن ها را به شما آموزش خواهیم داد

تقریبا  75 درصد از بزرگسالان  با کاهش فعالیت آنزیم لاکتوز (آنزیم لازم برای شکستن قند شیر) در بدن خود مواجه و برخی از افراد نیز مبتلا به عدم تحمل لاکتوز در بدنشان هستند اما ما به آن ها جایگزین های خوبی را توصیه می کنیم.

برای کسانی که دچار مشکل آلرژی به شیر، عوارض گوارشی ناشی ازمصرف فرآورده های لبنی  و یا حتی کسانی که از فرآورده های حیوانی استفاده نمی کنند جایگزین های لبنی بسیار زیاد و محبوبی مثل بادام، برنج، کنف، شیر سویا و نارگیل وجود دارند  البته باید مراقب باشید  که این شیرها و مواد غذایی مواد افزودنی و قند مصنوعی نداشته باشند. برخی از این محصولات نیز با مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین B12 غنی شده هستند.

حال ما به شما  دو نوع شیر گیاهی توصیه می کنیم که جایگزین فرآورده های لبنی گاوی هستند.

1. شیر بادام
این دستور را می توانید با فندق، بادام زمینی، گردو و نیز انجام دهید.

مواد لازم:
½ فنجان بادام خام (یک شب خیس شده)
1.5 فنجان آب سرد یا آب نارگیل
شیرین کننده که به اختیار می توانید مصرف کنید (خرما، انجیر، و یا 1 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا)
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل، اختیاری

طرز تهیه:
بادام خام که حداقل 8 ساعت خیس یا ترجیحا یک شب خیس شده را به بقیه مواد اضافه کرده و در مخلوط کن با سرعت بالا هم بزنید سپس آن را از یک توری ریز یا الک عبور دهید، شیر راتا چهار روز در ظرف دربسته درون یخچال و ماده خمیری مانده در الک را برای استفاده در دسرها میتوانید نگه داری کنید.

فواید :
به طور طبیعی سرشار از کلسیم و منیزیم بوده که برای قوی شدن استخوان ها مفید است.
حاوی ویتامین E برای حفاظت از سلامت پوست
بادام به ثبات قند خون و سلامت قلب کمک می کند.

.2شیر شاهدانه
2 قاشق غذاخوری تخم شاه دانه
1.5  فنجان آب نارگیل سرد
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
همچنین می توانید  خرما، انجیر، عسل یا شیره افرا به آرامی اضافه کنید تا  شیرین شود.

طرز تهیه:
تخم شاه دانه و آب نارگیل در حدود 30 ثانیه با سرعت بالا مخلوط کنید تا به رنگ سفید شیری در بیاید این مخلوط را می توانید در ظرف مهر و موم شده درون یخچال تا 4 روزنگهداری کنید.

فواید این ترکیب:
حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا 3
منبع عالی پروتئین با قابلیت هضم بالا
اگر با استفاده از آب نارگیل تهیه شود سرشار از پتاسیم است.
منبع خوبی از آهن، منیزیم و روی  است.

منبع: THESCIENCEOFEATING

انتهای پیام/

5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه | 476 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • خستگی خود را با چای یمن از بین ببرید
  • خودکشی ناشی از ریزگردها
  • 7 رفتار عجیبی که دست انسان نیست
  • عوارض نوشیدن چای برای افراد کم خون
  • تمایل بازنشستگان به اشتغال
  • مینیسک مصنوعی با استفاده از چاپ سه‌بعدی
  • توصیه های مهم برای نامزدها
  • حساب کنید چقدر از بارداریتان می گذرد!
  • محبوبترین ها

  • مصرف کشمش در دوران بارداری چه فوایدی دارد؟
  • زنان در دوران حاملگی و انواع ویتامین های مورد نیاز
  • تناسب اندام خانم ها پس از مادرشدن
  • مغذی ترین نوشیدنی ها برای زن حامله
  • تجربه یک بارداری آسان با رعایت این نکات
  • سردرد دوران حاملگی
  • مهمترین نکات در زمینه زایمان به روش سزارین
  • تغذیه صحیح یک خانم باردار چگونه است؟
  • رپورتاژ

  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما