dairy-free-milk-alternatives-1اگر از نوشیدن شیر متنفر هستید توصیه می کنیم از انواع شیرهای گیاهی استفاده کنید در ادامه روش تهیه آن ها را به شما آموزش خواهیم داد

تقریبا  75 درصد از بزرگسالان  با کاهش فعالیت آنزیم لاکتوز (آنزیم لازم برای شکستن قند شیر) در بدن خود مواجه و برخی از افراد نیز مبتلا به عدم تحمل لاکتوز در بدنشان هستند اما ما به آن ها جایگزین های خوبی را توصیه می کنیم.

برای کسانی که دچار مشکل آلرژی به شیر، عوارض گوارشی ناشی ازمصرف فرآورده های لبنی  و یا حتی کسانی که از فرآورده های حیوانی استفاده نمی کنند جایگزین های لبنی بسیار زیاد و محبوبی مثل بادام، برنج، کنف، شیر سویا و نارگیل وجود دارند  البته باید مراقب باشید  که این شیرها و مواد غذایی مواد افزودنی و قند مصنوعی نداشته باشند. برخی از این محصولات نیز با مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین B12 غنی شده هستند.

حال ما به شما  دو نوع شیر گیاهی توصیه می کنیم که جایگزین فرآورده های لبنی گاوی هستند.

1. شیر بادام
این دستور را می توانید با فندق، بادام زمینی، گردو و نیز انجام دهید.

مواد لازم:
½ فنجان بادام خام (یک شب خیس شده)
1.5 فنجان آب سرد یا آب نارگیل
شیرین کننده که به اختیار می توانید مصرف کنید (خرما، انجیر، و یا 1 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا)
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل، اختیاری

طرز تهیه:
بادام خام که حداقل 8 ساعت خیس یا ترجیحا یک شب خیس شده را به بقیه مواد اضافه کرده و در مخلوط کن با سرعت بالا هم بزنید سپس آن را از یک توری ریز یا الک عبور دهید، شیر راتا چهار روز در ظرف دربسته درون یخچال و ماده خمیری مانده در الک را برای استفاده در دسرها میتوانید نگه داری کنید.

فواید :
به طور طبیعی سرشار از کلسیم و منیزیم بوده که برای قوی شدن استخوان ها مفید است.
حاوی ویتامین E برای حفاظت از سلامت پوست
بادام به ثبات قند خون و سلامت قلب کمک می کند.

.2شیر شاهدانه
2 قاشق غذاخوری تخم شاه دانه
1.5  فنجان آب نارگیل سرد
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
همچنین می توانید  خرما، انجیر، عسل یا شیره افرا به آرامی اضافه کنید تا  شیرین شود.

طرز تهیه:
تخم شاه دانه و آب نارگیل در حدود 30 ثانیه با سرعت بالا مخلوط کنید تا به رنگ سفید شیری در بیاید این مخلوط را می توانید در ظرف مهر و موم شده درون یخچال تا 4 روزنگهداری کنید.

فواید این ترکیب:
حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا 3
منبع عالی پروتئین با قابلیت هضم بالا
اگر با استفاده از آب نارگیل تهیه شود سرشار از پتاسیم است.
منبع خوبی از آهن، منیزیم و روی  است.

منبع: THESCIENCEOFEATING

انتهای پیام/

ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خواص بادام هندی و عکس هایی از آن
  • سن شروع دروغگویی
  • فست فود و این پیامدهای آلرژیکی
  • ازدواج چه تاثیراتی بر سلامت سالمندان دارد
  • لاک زدن برای دختر بچه های زیر 7 سال، چه عوارضی دارد؟
  • چگونه میتوان مردان را رام کرد
  • چگونه به چای طعم بهتری بدهیم؟
  • برای اینکه آرامش داشه باشید شکر گذاری کنید
  • علاقه مندان به یوگا بخوانند
  • تغییر روحیه مردان قبل از زایمان همسر
  • اصول مهم تغذیه ای برای افراد شیمی درمانی ها
  • درمان سرطان پروستات در مراحل پیشرفته
  • خلق زیباترین تصاویر با موبایل
  • اسپانيا نخستين واكسن ضد كوكايين را آزمايش کرد
  • عکس های دماسنج الکلی
  • محبوبترین ها

  • تصاویری از تجهیزات شوک ویو تراپی
  • عکس های سیستم جمع آوری اتومات خون
  • عکس های دستگاه یو وی باکس
  • آشنایی با گیاه شاهدانه و خواص آن
  • تصاویر فورسپس یا انبرک قفل دار اندو
  • عکس های با کیفیت و واقعی از جنین انسان
  • عکس گوجه سبز های خوشمزه و ترش
  • بلایی که با چشیدن لیمو سر بچه ها می آید
  • عکس های دستگاه ظهور و ثبوت فیلم رادیوگرافی اتوماتیک
  • خطرات کشنده دخانیات (سیگار، قلیان، پیپ و …)
  • عکس های زیبا و دیدنی از گل داوودی
  • تصاویر وسیله کرایو زنان
  • تصاویر سنگ شکن الکترو هیدرولیک
  • عکس های دستگاه پایرومتر
  • خواص نارگیل و عکس هایی از درخت آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است