مواد لازم برای تهیه شیرگیاهی شیرگیاهی آموزش تهیه روش تهیه کاچی آموزش تهیه آنتی بیوتیک طبیعی   اگر از نوشیدن شیر متنفر هستید توصیه می کنیم از انواع شیرهای گیاهی استفاده کنید در ادامه روش تهیه آن ها را به شما آموزش خواهیم داد

تقریبا  75 درصد از بزرگسالان  با کاهش فعالیت آنزیم لاکتوز (آنزیم لازم برای شکستن قند شیر) در بدن خود مواجه و برخی از افراد نیز مبتلا به عدم تحمل لاکتوز در بدنشان هستند اما ما به آن ها جایگزین های خوبی را توصیه می کنیم.

برای کسانی که دچار مشکل آلرژی به شیر، عوارض گوارشی ناشی ازمصرف فرآورده های لبنی  و یا حتی کسانی که از فرآورده های حیوانی استفاده نمی کنند جایگزین های لبنی بسیار زیاد و محبوبی مثل بادام، برنج، کنف، شیر سویا و نارگیل وجود دارند  البته باید مراقب باشید  که این شیرها و مواد غذایی مواد افزودنی و قند مصنوعی نداشته باشند. برخی از این محصولات نیز با مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین B12 غنی شده هستند.

حال ما به شما  دو نوع شیر گیاهی توصیه می کنیم که جایگزین فرآورده های لبنی گاوی هستند.

1. شیر بادام
این دستور را می توانید با فندق، بادام زمینی، گردو و نیز انجام دهید.

مواد لازم:
½ فنجان بادام خام (یک شب خیس شده)
1.5 فنجان آب سرد یا آب نارگیل
شیرین کننده که به اختیار می توانید مصرف کنید (خرما، انجیر، و یا 1 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا)
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل، اختیاری

طرز تهیه:
بادام خام که حداقل 8 ساعت خیس یا ترجیحا یک شب خیس شده را به بقیه مواد اضافه کرده و در مخلوط کن با سرعت بالا هم بزنید سپس آن را از یک توری ریز یا الک عبور دهید، شیر راتا چهار روز در ظرف دربسته درون یخچال و ماده خمیری مانده در الک را برای استفاده در دسرها میتوانید نگه داری کنید.

فواید :
به طور طبیعی سرشار از کلسیم و منیزیم بوده که برای قوی شدن استخوان ها مفید است.
حاوی ویتامین E برای حفاظت از سلامت پوست
بادام به ثبات قند خون و سلامت قلب کمک می کند.

.2شیر شاهدانه
2 قاشق غذاخوری تخم شاه دانه
1.5  فنجان آب نارگیل سرد
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
همچنین می توانید  خرما، انجیر، عسل یا شیره افرا به آرامی اضافه کنید تا  شیرین شود.

طرز تهیه:
تخم شاه دانه و آب نارگیل در حدود 30 ثانیه با سرعت بالا مخلوط کنید تا به رنگ سفید شیری در بیاید این مخلوط را می توانید در ظرف مهر و موم شده درون یخچال تا 4 روزنگهداری کنید.

فواید این ترکیب:
حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا 3
منبع عالی پروتئین با قابلیت هضم بالا
اگر با استفاده از آب نارگیل تهیه شود سرشار از پتاسیم است.
منبع خوبی از آهن، منیزیم و روی  است.

منبع: THESCIENCEOFEATING

انتهای پیام/

ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • رشته ی مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک
  • تماشای فیلم های پورنوگرافی و عارضه های آن
  • کانفتی نوعی دسر خوش طعم
  • راه هایی برای پیشگیری از مرگ زودرس
  • یک رژیم غذایی مناسب و سالم چه مشخصاتی دارد؟
  • علت کشدار بودن بعضی ماست‌ها
  • سوپ عدس و گوجه فرنگی
  • بعضی از خاصیت های گریپ فروت
  • محبوبترین ها

  • مشتقات به را دور نریزید!
  • فواید گیاه استویا را با هم مرور می کنیم
  • خواص شوید و تخم شوید
  • عکس هایی از رازیانه و خواص آن
  • 5 دلیلی که نشان میدهد انار باعث سلامتی میشود
  • باقلا و لوبیا زهر دارند!
  • به این دلایل حتما توت فرنگی بخورید!
  • آبلیمو و کمک به رفع انواع مشکلات بدن
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است