image_13950325177517

 انبه چه نوع میوه ای است این میوه چه خاصیت هایی برای بدن ما به همراه دارد چه ارزش غذایی دارد از مصرف این میوه غافل نشوید

انبه با اینکه یکی از شناخته شده ترین میوه های دنیاست ولی استفاده معمولش برای خیلی ها هنوز عجیب و غریب است. اگر شما هم در برابر این میوه چنین احساسی را دارید توصیه می کنم این ۶ دلیل را مطالعه کنید تا دیوانه انبه شوید.

۱- انبه می تواند به کاهش وزنتان کمک کند

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت دکتر کرمانی، انبه دوست برنامه غذایی شما است. چون به صورت طبیعی شیرین است، مصرفش می تواند هوس خوردن غذاهای شیرین را دفع کند. یک فنجان انبه تنها ۱۰۰ کالری دارد و در همین مقدار ۳ گرم فیبر است، این یعنی با کمترین کالری می توانید احساس سیری کنید. وزن انبه در واقع ۸۳ درصد آب است و تحقیقات نشان داده خوردن غذاهای سرشار از آب ( و چگالی انرژی پایین ) می تواند در حالی که کمتر می خورید سیر نگهتان دارد. در واقع یکی از تحقیقات نشان داده خوردن میوه قبل از یک وعده غذایی می تواند مقدار دریافت کالری در آن وعده را تا ۱۵ درصد کاهش دهد.

۲- سرشار از مواد مغذی هستند

انبه سرشار از ۲۰ نوع ویتامین و مواد معدنی است، به همین دلیل از میوه های مفید برای سلامت نیز به حساب می آید. تنها یک فنجان از این میوه می تواند ۱۰۰ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C که به قوی شدن سیستم ایمنی بدن ، سالم نگه داشتن دندان ها و لثه ها ، و حمایت از عملکرد کلاژن – برای داشتن پوستی سالم و درخشان – کمک می کند را تامین نماید. انبه همچنین سرشار از فیبر است، ماده مغذی که به سیر ماندن کمک می کند.

۳- انبه می تواند التهاب را کم کند

انبه ها حاوی چندین ترکیب ضد التهابی هستند، از جمله ویتامین C و بتا کاروتن. در تحقیقات اخیر محققان متوجه شده اند که انبه پتانسیل این را دارد تا کیفیت برنامه غذایی را بالا ببرد چون حاوی اسید گالیک و گالوتانن است که خواص ضد التهابی و ضد سرطانی دارند.

۴- از آنچه فکرش را می کنید راحت تر بریده و پوست کنده می شوند

نمی دانید بهترین روش برش یک انبه چیست؟ کافیست میوه را روی تخته برش قرار دهید. سپس با یک چاقو تیز دو سمت انبه را با کمی فاصله از مرکزش ( که هسته در آن است ) برش دهید، حالا دو قطعه انبه بدون هسته داریم. سپس می توانید با استفاده از یک لیوان گوشت داخل انبه را بیرون بکشید. فقط کافیست قسمت داخلی انبه را روی لیوان بگذارید و به طرف پایین فشار دهید، خواهید دید که چگونه پوست از گوشت جدا خواهد شد. حتی اگر به مرحله لیوان علاقه ای نداشته باشید می توانید بعد از برش دادن با یک قاشق چای خوری انبه را میل کنید.

۵- قرمز برابر با رسیده نیست

یک انبه قرمز همیشه انبه ای رسیده نیست! برای اینکه بدانید میوه آماده خورده شدن است، آرام فشارش دهید. یک انبه رسیده کمی نرم است. درست مانند دیگر میوه ها از جمله هلو، انبه نیز وقتی رسیده می شود نرم تر است. اگر انبه ای که خریدید سفت است، بیرون و در دمای اتاق قرارش دهید تا به رسیده شدن ادامه دهد. وقتی انبه ها رسیده شد می توانید آنها را تا بیش از ۵ روز در یخچال نگهداری کنید.

۶- انبه تازه تمام طول سال پیدا می شود

انبه انواع مختلفی دارد و ۶ نوع آن اصلی به حساب می آیند، بنابراین در تمام طول سال می توان انبه تازه پیدا کرد. هر نوع انبه بافت و طعم خاص خود را دارد، بنابراین امتحان کردن انواع آن در طول سال ارزشش را دارد.

اگر می خواهید انبه را به میوه های مورد استفاده خود اضافه کنید، باید بگویم موارد مصرفش بی شمار است. مردم بعضی مناطق از انبه روی ماهی کبابی استفاده می کنند، اما اگر شما زیاد طرفدار غذاهای دیگر فرهنگ ها نیستید می توانید از انبه در سالاد میوه، بستنی، ماست، و شیر استفاده نمایید

ارسال شده در 25 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • تبیین رسالت هلال احمر از زبان دبیرکل این جمعیت
  • مراقب مواد بوتاکس غیر مجاز باشید
  • زیتون و فواید آن
  • آسیب و خرابی دندان با آلات و ابزار موسیقی
  • اندازه گرفتن فشار خون در منزل
  • تغییرات کلی بدن انسان در پنجاه سالگی
  • در زمان کار با کامپیوتر مواظب اختلال ساختاری گردن باشید
  • آپاندیسیت چه علائمی دارد و علت آن چیست؟
  • خانمهایی که برای زیباتر کردن خود وقت ندارند این ترفندها را بخوانند
  • استفاده از داروهاي گياهي در درمان آفت دهان مفيدتر از انواع شيميايي است
  • عوامل تاثیرگذار بر کاهش وزن با تردمیل
  • محافظ ورزشی پیشرفته
  • حواستان به کانال های مستهجن تلگرام باشد
  • این مواد غذایی خواب آور هستند
  • رژیم میگیرید و نتیجه نمی بینید
  • محبوبترین ها

  • معجزه مغزها روی اخلاق شما
  • برای کاهش وزن، چه میان وعده ای مصرف کنیم؟
  • ارتباط نحوه غذا خوردن برای پیشگیری از آروغ
  • با منابع گیاهی سرشار ازپروتئین آشنا شوید
  • برای جلوگیری از سرطان سوسیس را با کاهو مصرف کنید
  • خوردن جعفری را از یاد نبرید ، چون …
  • برای بیماران مبتلا به سرطان سینه این سه نکته تغذیه ای را بدانید
  • رابطه مستقیم کشک روی لاغری
  • خوردن این 4 ماده غذایی را کنار بگذارید
  • دریافت پروتئین گیاهی و تاثیرات آن بر بدن
  • فلفل دلمه ای چه خواصی برای ما دارد ؟
  • وقتی صبحانه میخوریم برروی مغز چه تاثیری دارد؟
  • ترفندهای غذایی برای ایست ناگهانی کاهش وزن
  • مضرات تغذیه زمان راه رفتن
  • منابع مختلف برای دریافت ویتامین B12
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است