دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین

کشمش و توت خشک کاهش قند خون قند و شکر در افراد مبتلا به دیابت قند فرق خرما با قند سطح منحنی قند خون خرما تفاوت خرما با قند بالا رفتن قند خون

خرما و رطب برای افراد دیابتی مضر است یا مفید؟آیا در بالابردن قندخون آن ها تاثیرگذار هستند یا نه ؟می خواهیم در این مورد به دانستنی هایمان بیافزاییم با ما همراه باشید

بسیاری از افراد علاقه‌ای به خوردن خرما ندارند، چون فکر می‌کنند که خرما باعث افزایش سطح قند خون می‌شود. خوش‌بختانه مطالعات متعددی تا به امروز ثابت کرده‌اند که چنین تصوری کاملا اشتباه است.

بسیاری از افراد علاقه‌ای به خوردن خرما ندارند، چون فکر می‌کنند که خرما باعث افزایش سطح قند خون می‌شود. خوش‌بختانه مطالعات متعددی تا به امروز ثابت کرده‌اند که چنین تصوری کاملا اشتباه است. براساس گزارشی که Nutrition Journal در سال ۲۰۱۱ میلادی ارائه کرد، حتی مصرف خرما (کالری خرما چقدر است؟) برای بیماران مبتلا به دیابت هم مضر نیست.

این مطالعه نشان می‌دهد که خرما علی‌رغم قند طبیعی زیادی که دارد،‌ از شاخاص گلایسمیک پایینی برخوردار است و سطح قند خون را بعد از خوردن افزایش نمی‌دهد. با این‌حال اگر به بیماری دیابت مبتلا هستید، بهتر است قبل از اضافه کردن خرما به رژیم غذایی حتما با پزشک مشورت کنید.

خرما سرشار از فیبر است که به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک می‌کند و از ابتلا به چاقی،‌ بیماری قلبی و سرطان کولورکتال جلوگیری می‌کند. گزارش Critical Reviews in Food Science and Nutrition در سال ۲۰۰۸ میلادی نشان داد که فیبر موجود در خرما، نوعی فیبر نامحلول است که به چربی‌ها و کلسترول می‌چسبد و آن‌ها را از بدن خارج می‌کند.

گزارش دیگری از Journal of Agricultural and Food Chemistry در سال ۲۰۰۹ میلادی نشان داد که مصرف خرما می‌تواند سطح تری‌گلیسیرید را ۸ تا ۱۵ درصد کاهش دهد. کاهش سطح تری‌گلیسیرید می‌تواند خطر سخت شدن رگ‌های خونی و بروز سکته مغزی و حمله قلبی را کم‌تر کند.
منبع:livestrong

 سلامتیسم،

 

5 1000
ارسال شده در 28 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x