woman-sipping-coffee-tea-potion-drink1
نوشیدن چای می تواند فایده های زیادی برای سلامتی ما داشته باشد افرادی که مزاج سرد دارند بهتر است بیشتر از این نوشیدنی استفاده کنند

یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه چای برای کسانی که سنگینی معده همراه با زبان باردار سفید دارند، مفید است, گفت: همچنین مصرف سبزیجات خام در وعده افطار و سبزیجات پخته در وعده سحر، خوردن منظم ملیّن‌های خوبی چون کدو و هویج پخته به رفع یبوست کمک می‌کند.

ناصر رضایی‌پور درباره یبوست در روزه‌داری اظهار داشت: از نظر پزشکان طب ایرانی، لازم است افراد، به‌ازای هر وعده غذاخوردن، یک بار دفع کامل مدفوع با حجم قابل‌قبول و قوام نرم داشته باشند.

به‌گفته وی گام نخست درمان یبوست، اصلاح سبک زندگی است, پرهیز از غذاهای شور و خیلی‌ترش، غذاهای حاوی مواد نگه‌دارنده چون کنسروها و کمپوت‌ها و فست‌فودهایی چون سوسیس و کالباس، پرهیز از خوردن عدس و بادنجان و موز و چای پررنگ است.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: همچنین مصرف میوه‌ها و غذاهای فیبردار و سبزیجات خام در وعده افطار و سبزیجات پخته در وعده سحر، خوردن منظم ملیّن‌های خوبی چون کدو و هویج پخته و زیتون در کنار غذا، داشتن تحرک و ورزش مناسب و خواب منظم، پاسخ به‌جا و به‌موقع به احساس دفع مدفوع و… برای رفع یبوست مفید است.

رضایی‌پور گفت: ماساژ شکم و روده‌ها با روغن بادام شیرین نیز به‌ویژه در کودکان و سالمندان، بسیار مفید و مؤثر خواهد بود.

وی درباره مصرف چای در ماه رمضان نیز اضافه کرد: طبیعت چای، گرم و خشک است؛ پس برای مصرف سحرگاهی چندان مناسب نیست. از سوی دیگر، چای با افزایش ادرار و تعریق، موجب کاهش آب بدن در فرد روزه‌دار می‌شود.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: البته برای کسانی که نفخ و سنگینی معده همراه با زبان باردار سفید و مرطوب دارند، می‌توان توصیه کرد که در ابتدای بیدارشدن برای سحری، یک استکان چای همراه با کمی دارچین یا هل بنوشند، زیرا این کار به پاک‌شدن مواد لزج و چسبیده به سطح مخاط معده کمک می‌کند و موجب بهبود هضم وعدۀ سحری می‌شود.

رضایی‌پور خاطرنشان کرد: افراد گرم‌مزاج، بهتر است در سحر یا چای ننوشند یا چای را کم‌رنگ‌تر و بدون دارچین و زنجبیل مصرف کنند.

تسنیم,

ارسال شده در 2 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی
  • سلام خدا قوت
    در خصوص مصرف چایی بهتر است همگان تامل بیشتری داشته باشند. امروزه بسیاری از اطبا سنتی و حتی پزشکان مصرف چایی را منع میکنند. حداقل می توان گفت چایی موجود در بازار نه تنها قابل خوردن نیست بلکه مصرف آن مضر نیز هست. در ذیل به چند دلیل بسیار بدیهی اشاره میکنم:
    1 – تا به حال شوید خشکانده اید؟ اگر به روش درست شوید خشکیده شود رنگ آن به شکل طبیعی یعنی سبز و شفاف خواهد بود. ولی اگر همین شوید یا سایر سبزیها روی هم ریخته شود ابتدا گندیده شده و سپس بارنگی سیاه رنگ میخشکد. اتفاقی که دقیقاً برای چای رخ می دهد.
    2- فکر میکنید این رنگ خوش که از چای تراوش میکند از چیست؟ از گیاه است؟ خیر سخت در اشتباهید. چای را با رنگهای شیمیایی خوش رنگ میکنند که بلافاصله با ریختن آب جوش رنگ میگیرد و اگر چای 24 ساعت بماند آن رنگ مات زشت و کثیف را به خود میگیرد. شما سایر دمنوشها مانند بادرنجبویه را دم کنید. به جای 24 ساعت 48 ساعت بگذارید بماند همان رنگ طبیعی اولیه خود را خواهد داشت.
    3- تا به حال به عطر چایی توجه کرده اید؟ شاید باز هم فکر میکنید این عطر مربوط به چایی است؟ جواب شما منفی است. متاسفانه عطر چایی هم از مواد شیمیایی تامین میشود.
    4- آیا میدانید با وجودیکه شمال کشور ما محل کشت چایی است ولی 85درصد چایی کشور از واردات است؟ وآیا میدانید بیشترین سود چایی دنیا را صهیونیستهای لندن نشین به دست می آورند؟ آیا میدانید حدود صد سال قبل همین انگلیسیها چای را وارد کشورمان کردند و در بهترین نقطه کشور که می توانست بهترین محصولات مانند برنج کاشته شود را به این گیاه اختصاص دادند و ما همچنان در این توطئه که تامین کننده منافع انگلیسیها آن هم از نوع صهیونیست آن مشارکت میکنیم؟ وآیا میدانید بیشترین نتایج تحقیقات که چای که آن را مفید جلوه می دهد از انگلیس و دانشگاههای آن خارج میشود؟ از امروز بیشتر دقت کنید. پشت قوطی چاییها را بخوانید و با چشم خود ببینید که نام چه کشوری روی آن ثبت شده است. و اخبار را دنبال کنید تا منشا تحقیقات دروغین مفید بودن چایی را با گوش خود بشنوید.
    5- امروزه شما چایی را با چه چیزی مینوشید؟ با قند یا پولکی یا نبات. که همگی به دست آمده از شکر سفید است. در اینترنت مضرات شکر سفید را دنبال کنیدو ببنید داریم با دست خود چه بلایی بر سر خود می آوریم.
    بزرگواران همین چند دلیل کافی است تا با تامل بیشتری به اطراف خود نگاه کنیم. خداوند در قران کریم میگوید: انظر الا طعامک یعنی ای انسان بنگر که چه چیزی میخوری. شما میتوانید به جای چایی از دمنوشهای متنوع گیاهی طبیعی استفاده کنید.بادرنجبویه، دمنوش به ،کمی نعنا تازه را دم کنید و از عطر و طعم آن شگفت زده شوید. و انواع گیاهان دارویی دیگر با هزاران خواص مفید و درمانی.
    در پناه خداوند متعال سربلند و متندرست باشید.

  • پیشنهاد سردبیر

  • غلظت خون چیست و چه علائمی دارد
  • با سونا پوست خود را شاداب کنید
  • انتخاب طرح لباس متناسب با اندام
  • توت فرنگی و این ارزش تغذیه ای
  • هنگامیکه چربی دور شکم از بین نمی رود
  • فرار از ام اس با این ترفندها
  • اهمیت دادن به درد دندان بچه ها
  • برخی از باورهای غلط در مورد شیر مادر
  • ورزش چگونه قند خون بیماران دیابتی نوع دوم را کنترل می کند؟
  • چگونگی یک خمیردندان با کیفیت
  • هشدار وزارت بهداشت درباره مصرف داروهای هورمونی
  • خوراکی مضر و مفید برای میل جنسی
  • با سیب ترش به استقبال لاغری بروید
  • مبتلایان به امراض قندی مراقب کلیه هایشان باشند
  • خواص رازیانه را باهم مرور کنیم
  • محبوبترین ها

  • 23 فایده پودر شنبلیله برای پوست و مو و سلامتی
  • قند خون را با برگ بو پایین بیاورید
  • داروهای خانگی برای درمان برونشیت
  • درمان و معالجه دل درد
  • راه حل طب سنتی برای بوی بد دهان
  • داروهای سنتی برای از بین بردن چربی کبد
  • کاهش وزن به کمک سماق
  • خواص فوق العاده عرق پونه
  • برای تقویت کم‌کاری تیروئید این 5 روغن ضروریست
  • گیاه درمانی برای رفع اختلالات بینی
  • کمک داروهای گیاهی برای رفع مشکلات در مغز
  • تاثیرات مثبت دارچین بر معده
  • رزماری هدیه طبیعت برای درمان بیماریها
  • نوشیدنی منفجر کننده نقرس
  • لیمو و فلفل چه بیماریهایی را بهتر ازدارو درمان میکند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است