مصرف پروتئین خوردن غذاهای پروتئینی بیماری بهبود بیماری اهمیت گنجاندن پروتئین

یک از عواملی که موجب کاهش سرعت رشد نوزاد و عدم رشد ذهنی مناسب وی می شود کمبود پروتئین به شمار میرود وجود این عارضه در مادر هم صدق میکند

عدم استفاده از پروتئین باعث اختلال در رشد و اتلاف پروتئین از نسوج بدن می شود. همچنین کمبود پروتئین در تغذیه نوزاد می تواند باعث ایجاد بیماری شود. گیاهان قادرند با استفاده از منابع ازتی همچون آمونیاک و نمک های نیترات و نیتریت در مقابل انرژی خورشید پروتئین تولید کنند اما انسان و حیوانات اهلی برای رفع احتیاجات پروتئینی روزانه ناگزیر به استفاده از منابع خارجی پروتئین هستند.

براساس پیشنهاد سازمان خواروبار و کشاورزی (FAO) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) یک فرد می تواند 50 درصد پروتئین مصرفی روزانه خود را از پروتئین گیاهی و 50 درصد بقیه را از پروتئین حیوانی تامین کند. محققان می گویند: چنانچه جیره غذایی انسان محدود به پروتئین گیاهی همچون گندم و ذرت شود، بدن با کمبود شدید اسید آمینه ضروری و ایجاد عوارضی می شود، مانند کواشیور کور و مارسموس نمونه هایی از کمبود پروتئین است.

به گفته آنان مصرف گوشت، ماهی، برنج، ذرت با لوبیا، شیر با نان یا مخلوط کردن شیر خشک و آرد گندم باعث رفع کمبود لیزین گندم و بالا بردن ارزش بیولوژیکی پروتئین می شود.
بر اساس محققان نقش پروتئین ها در سرعت رشد نوزاد از آغاز تولد بسیار حائز اهمیت است به طوری که در صورت کمبود پروتئین نوزاد با علل اختلال در رشد در نوزادان، مغز و جسم مواجه می شود که جبران ناپذیر است.

به گفته محققان نقش پروتئین ها در بدن شامل تامین رشد، تولید ترکیبات ضروری، تنظیم تعادل آب، ثابت نگه داشتن PH خون و محرک سنتز پادتن ها است. آنان تاکید دارند که پروتئین طبیعی باعث ایجاد توازن و تعادل بین هشت اسید آمینه ضروری که بافت های بدن را می سازد؛ می شود که در مواد غذایی با منشاء حیوانی همچون گوشت، طیور، آبزیان و غذاهای دریایی و تخم مرغ وجود دارد. ولی پروتئین های غیرکامل فاقد اسید آمینه ضروری است و پس از تغذیه کامل در بدن موثر نیستند اما چنانچه با کمی پروتئین حیوانی ترکیب شوند به صورت کامل در می آیند.

5 1000
ارسال شده در 4 تیر 1395 توسط با موضوع سلامت کودک | 521 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • برای درمان‌های اندودنتیکس چه آنتی بیوتیکهایی مناسب است؟
  • مدل موی مناسب برای کم موها
  • کف زدن و ایجاد واکنش های شگفت انگیز در بدن
  • قبول و پذیرش مسئولیت های زیاد
  • عوامل جانبی تاثیرگذار بر پوکی استخوان
  • برای بیماران کلیوی چه غذاهایی توصیه میشود؟
  • تاثیرات منفی و خطرناک انگشت مکیدن اطفال
  • با درمان کبد خود پوستی سالم و شفاف داشته باشید
  • محبوبترین ها

  • آشنایی با عوارض گیاه زردک
  • با نوشیدن یک استکان آبغوره بیماری خود را تشخیص دهید
  • 15 نکته در مورد مصرف پیاز
  • چای موز و این همه خاصیت
  • مطابق با مزاجتان با نشاط شوید
  • ادویه ها گنجینه ارزشمند تندرستی‎
  • گیاهانی که دوست قلب اند!
  • خواص درمانی زعفران و مقابله با سرطان کبد!
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما