دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
مصرف پروتئین خوردن غذاهای پروتئینی بیماری بهبود بیماری اهمیت گنجاندن پروتئین

یک از عواملی که موجب کاهش سرعت رشد نوزاد و عدم رشد ذهنی مناسب وی می شود کمبود پروتئین به شمار میرود وجود این عارضه در مادر هم صدق میکند

عدم استفاده از پروتئین باعث اختلال در رشد و اتلاف پروتئین از نسوج بدن می شود. همچنین کمبود پروتئین در تغذیه نوزاد می تواند باعث ایجاد بیماری شود. گیاهان قادرند با استفاده از منابع ازتی همچون آمونیاک و نمک های نیترات و نیتریت در مقابل انرژی خورشید پروتئین تولید کنند اما انسان و حیوانات اهلی برای رفع احتیاجات پروتئینی روزانه ناگزیر به استفاده از منابع خارجی پروتئین هستند.

براساس پیشنهاد سازمان خواروبار و کشاورزی (FAO) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) یک فرد می تواند 50 درصد پروتئین مصرفی روزانه خود را از پروتئین گیاهی و 50 درصد بقیه را از پروتئین حیوانی تامین کند. محققان می گویند: چنانچه جیره غذایی انسان محدود به پروتئین گیاهی همچون گندم و ذرت شود، بدن با کمبود شدید اسید آمینه ضروری و ایجاد عوارضی می شود، مانند کواشیور کور و مارسموس نمونه هایی از کمبود پروتئین است.

به گفته آنان مصرف گوشت، ماهی، برنج، ذرت با لوبیا، شیر با نان یا مخلوط کردن شیر خشک و آرد گندم باعث رفع کمبود لیزین گندم و بالا بردن ارزش بیولوژیکی پروتئین می شود.
بر اساس محققان نقش پروتئین ها در سرعت رشد نوزاد از آغاز تولد بسیار حائز اهمیت است به طوری که در صورت کمبود پروتئین نوزاد با علل اختلال در رشد در نوزادان، مغز و جسم مواجه می شود که جبران ناپذیر است.

به گفته محققان نقش پروتئین ها در بدن شامل تامین رشد، تولید ترکیبات ضروری، تنظیم تعادل آب، ثابت نگه داشتن PH خون و محرک سنتز پادتن ها است. آنان تاکید دارند که پروتئین طبیعی باعث ایجاد توازن و تعادل بین هشت اسید آمینه ضروری که بافت های بدن را می سازد؛ می شود که در مواد غذایی با منشاء حیوانی همچون گوشت، طیور، آبزیان و غذاهای دریایی و تخم مرغ وجود دارد. ولی پروتئین های غیرکامل فاقد اسید آمینه ضروری است و پس از تغذیه کامل در بدن موثر نیستند اما چنانچه با کمی پروتئین حیوانی ترکیب شوند به صورت کامل در می آیند.

5 1000
ارسال شده در 4 تیر 1395 توسط با موضوع سلامت کودک

پیشنهاد سردبیر

  • درمان زگیل تناسلی با این روش ها
  • با این راهکارها از زوال عقل جلوگیری کنید
  • تست ورزش چه تاثیری بر قلب دارد؟
  • بدون عوارض جانبی گامی به سوی درمان دیابت برداریم
  • روزه گرفتن بیماران دیابتی
  • باز کردن مجراهای گرفته‌ی بینی در منزل
  • علائم تایید کننده سلامت جسمانی نوزاد
  • علت مقاومت لک‌ها و ماندگاری آنان روی پوست
  • محبوبترین ها

  • مواردی که به گفته متخصصان باید درباره سرطان پوست بدانید
  • سه نکته جدید برای از بین بردن پف های زیر چشم
  • بهترین ماسک ها برای فصل تابستان
  • حقایق و زیاده روی درباره PRP
  • استفاده از کرم ضد آفتاب فقط مخصوص تابستان نیست!
  • با این رژیم غذایی پوست زیبا و شفافی داشته باشید
  • با پوست چرب این کارها را نکنید
  • در فصل گرم سال مراقب موهایتان باشید
  • رپورتاژ

  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر صدرا مقدم
  • لیفت صورت با نخ روشی نوین برای جوانسازی پوست
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x