موضوعات

پرهیزات غذایی برای نقرس

622
عارضه نقرس چه ممنوعیات غذایی دارد افراد مبتلا چه ممنوعیات غذایی دارند و چه پرهیزهای غذایی باید داشته باشند توصیه متخصصین به این افراد چیست؟

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: یکی از بیماری های شایع امروزی (نقرس)است که به دلیل ته نشین شدن اسید اوریک اضافی خون در مفاصل ایجاد می شود.
انوشه ادامه داد: نقرس در اثر خوردن گوشت و مرغ بویژه گوشت قرمز ایجاد می شود و باعث قرمزی، تورم و گرگرفتگی درد و التهاب یک یا چند مفصل شده که بیشتر در انگشت شست ،پاشنه پا، قوزک پا، زانو و ارنج نمایان می شود.
مبتلایان به نقرس بهتر است از گوشت سفید استفاده کنند و میزان مصرف این دسته از مواد غذایی یک یا دو بار در هفته باشد. بیماران مبتلا به نقرس می‌توانند از انواع ماهی‌ها استفاده کنند اما تنها نوع ماهی که مصرف آن برای بیماران منع شده ماهی قزل آلا و کولی است.
وی اذعان داشت:رژیم غذایی مناسب و قرار دادن میوه و سبزیجات تازه در سبد غذایی برای درمان نقرس توصیه می شود و همچنین این افراد باید از خوردن گوشت قرمز،حبوبات،قارچ،اسفناج،مارچوبه،دلو جیگرپرهیز کنند.
انوشه گفت:در کنار رعایت رژیم غذایی مناسب مصرف مکرر آب در طول روز و قبل از خواب تاکید شده زیرا نوشیدن آب اسید اوریک اضافی را از بدن دفع می کند، همچنین بیماران مبتلا به نقرس می توانند برای درمان از قرص “کولشیزسین” با تجویز پزشک استفاده کنند.
انوشه اظهار داشت: همچنین قرار دادن پاها در آب ونمک، ورزش و تنفس در هوای پاک کمک شایانی به درمان نقرس می کند.
باشگاه خبرنگاران جوان

همکار دکتر سلام

9 تیر 1395

مطالب مرتبط

  • عملکرد مغز را با روغن ماهی حفظ کنید
  • راه حلی برای رفع آلرژی به بادام زمینی و تخم مرغ
  • داشتن پوست درخشان با این توصیه های غذایی
  • نوشیدن قهوه قبل از ورزش،چرا؟
  • قبل از خواب این موارد را فراموش نکنید
  • مناسب ترین راه برای از بین بردن کبودی
  • با این ویتامین ها از مبتلا شدن به کبد چرب پیشگیری کنید
  • بیمارانی که پیوند کلیه انجام داده اند،باید چه تغذیه ای داشته باشند؟
  • مصرف ماست را در پائیز فراموش نکنید
  • خواص فوقالعاده خوراک عدسی را فراموش نکنید
  • خوردنی های که به ظاهر مفید هستند
  • درمان های خوراکی بیماری ام اس
  • چند توصیه برای خوردن سبزیجات بیشتر (بخش دوم)
  • چند توصیه برای خوردن سبزیجات بیشتر (بخش اول)
  • مزایا و معایب استفاده از گیاه آرتیشو
  • پربازدیدترین مطالب

  • با این کارها بدنتان را نسبت به انواع سرطان ها بیمه کنید
  • تشدید گرسنگی با برخی خوراکی ها
  • حواستان به مواد غذایی تقلبی باشد!
  • عوارض کمبود گوگرد در بدن
  • افراد چاق مصرف مس را فراموس نکنند
  • مصرف قره قروت برای نوجوانان
  • با خواص باور نکردنی میگو آشنا شوید
  • تحریک اشتها با عصبانیت
  • هنر تزئین غذا و میوه توسط ماهرترین آشپزهای خارجی
  • این بیماران ماست را از یاد نبرند
  • ارزشمند ترین توصیه ها برای کاهش وزن با رژیم ساده
  • تقویت و افزایش شانس باروری مردان با گردو
  • برای افزایش وزن این 12 نکته را بخاطر بسپارید
  • در پیشگیری از سرطان کلروفیل چه تاثیری دارد؟
  • پرهیزات غذایی برای نقرس
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • خاصیت های مختلف برگ برخی از گیاهان
  • ترکیب خطرناک برخی داروهای گیاهی با شیمیایی
  • اختلالات ناشی از کاهش روی در بدن
  • مبتلایان به امراض قندی بامیه بخورند
  • شرایط لازم برای کاشت حلزون
  • راه حل جدید برای دفع سنگ کلیه
  • تولید واکسن با کمک آب
  • عادات تغذیه ای ناسالم در بین ایرانی ها
  • بررسی علل ابتلا به سرطان استخوان
  • پیامدهای جسمی و روحی سقط جنین ناخواسته
  • توقف تولید پروتئین در باکتری ها
  • نوشیدن آب در کنار غذا ممنوع
  • درمان بیماری ها با کمک انواع آنتی بیوتیک ها
  • تاثیرات مختلف آسپرین بر بیماران دیابتی
  • سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری
  • پیشنهاد سردبیر

  • ضرورت به همراه داشتن دارو توسط بيماران حين سفر 91
  • مشکلات برقراری رابطه پس از ازدواج
  • راههای جالب برای کالری سوزی
  • ارتباط آسم با بیماری های قلبی
  • آنفولانزا و توصیه ها و هشدارهای مهم
  • ورزش و کاهش وزن
  • شما می خواهید بدانید: سندرم کوشینگ
  • مطالب مهم جنسی مخصوص آقایان
  • گیاه هوفاریقون و این تاثیرات مفید
  • برای انتخاب رژیم غذایی گیاهی چه دلایل مهمی وجود دارد؟
  • تهدید سمپاشی خوراکی ها برای ذهن
  • تشخیص انواع مزاج
  • برطرف شدن مشکلات خواب با برنج
  • تکلیف ما با دندان عقل چیست
  • آقایان و کنار آمدن با یائسگی شان
  • 
       
    
    x