4566

آبمیوه های مختلف چه ویتامین ها و املاحی برای بدنمان دارند انواع آبمیوه با خاصیت های درمانی مختلف آن ها را در ادامه مطلب برایتان آورده ایم با ما همراه باشید

آب‌میوه‌ تازه منبع عالی ویتامین‌ها و مواد معدنی است. ویتامین‌ها، آنزیم‌هایی را فعال می‌کند که به‌عنوان کاتالیست در هزاران واکنش‌ شیمیایی که در سراسر بدن رخ می‌دهد، عمل می‌کند. آنزیم‌ها انرژی تولید می‌کنند که برای عمل هضم،جذب و تبدیل غذا به بافت بدن لازم است. بدون ویتامین‌ها آنزیم‌ها نمی‌توانستند فعالیت کنند و زندگی کردن برای ما انسان‌ها ناممکن می‌شد.

در صورت مصرف آب‌میوه تازه، ویتامین‌ها و مواد معدنی بیشتری جذب بدن می شود.

*آب‌پرتقال-از بروز التهاب پیشگیری می‌کند:
مصرف چند لیوان آب‌پرتقال در روز، مانع بروز التهاب براثر مصرف یک صبحانه ناسالم می‌شود.علاوه بر آن احتمال آسیب‌دیدگی رگ های خونی را نیز کاهش می‌دهد.این تأثیرگذاری ناشی از میزان زیاد فلاوانوئید،رنگدانه گیاهی است که خاصیت ضدالتهابی دارد.

*لیموناد-با سنگ کلیه مقابله می‌کند:
نتایج بررسی‌های متعدد نشان می دهد که مصرف لیموناد با سنگ کلیه مقابله می کند.اگر مشکل سنگ کلیه دارید با مصرف روزی یک لیوان لیموناد می‌توانید تشکیل مکرر سنگ را تا 90درصد کاهش دهید.

*آب انگور-عملکرد مغز را افزایش می دهد :
این میوه منبع عالی انتوسیانین نوعی آنتی‌اکسیدان است که عملکرد مغز را بالا می‌برد.

*آب زغال اخته- لوله ادراری را سالم نگه می‌دارد:
آب زغال‌اخته که هر یک لیوان آن حاوی 45 کالری است، مانع از بروز عفونت‌های لوله ادراری می شود . همچنین سلامت قلبی عروقی را بهبود می دهد زیرا سرشار از فلاوانوئید آنتی اکسیدان است.

*آب سبزی‌ها:

گوجه‌فرنگی حاوی لیکوپن است که خطر بروز پروستات و سرطان های دیگر را کاهش می دهد.آب سبزی‌ها غنی از ویتامین‌ها و مواد کانی است و فیبر موجود در آن فرد را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارد.

*آب‌آلو – به سیستم هاضمه کمک می‌کند:
این آب‌میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان ، پتاسیم و فیبر است.علاوه بر آن خاصیت رونده نیز دارد که در تنظیم سیستم گوارشی بسیار مؤثر است.

*آب انار -سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که با بیماری مقابله می‌کند:
آب انار از چای سبز هم آنتی‌اکسیدان بیشتری دارد .این میوه که خاصیت ضدالتهابی دارد می‌تواند از بدن در برابر بیماری قلبی نیز محافظت کند.
منبع:سایت هلث نیوز

روزنامه خراسان،

 

ارسال شده در 10 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • تلفات سالانه داروهای تقلبی
  • آشنایی با مشهورترین روانشناسان دنیا
  • ورود به دوره بارداری با این آمادگی ها
  • آزمایش اچ آی وی برای این افراد واجب است
  • قلبی سالم با رژیم غذایی مناسب
  • اطلاعاتی جامع در مورد دیسک کمر
  • علت علاقه نشان دادن به اشیاء بلااستفاده چیست؟
  • عدم تمایل خانم ها به نزدیکی
  • سرطان سینه گریبان گیر چه کسانی می شود
  • چگونه عطسه رخ می دهد
  • بررسی اجمالی تست اسپیرومتری
  • غذاهای پرکالری را بشناسید
  • عوامل اصلی افزایش وزن
  • بررسی جدید محققان ایرانی در مورد تریاک
  • باید و نباید های اضافه وزن یک زن باردار
  • محبوبترین ها

  • باورهای نادرست در زمینه حاملگی
  • تصاویری جالب از مراحل مختلف رشد جنین
  • تکنیک های طبیعی درمان ویار
  • توصیه های متخصصین در زمینه استراحت مطلق
  • اهمیت ورزش کردن در دوران حاملگی
  • پیشنهاداتی برای از دست دادن موها در بارداری
  • عوامل ایجادکننده میل به سقط جنین
  • اختلالات رایج خواب درحاملگی و این نکات مهم
  • تاثیرات منفی تزریق آمپول اکسی‌ توسین
  • اصول و اهمیت دویدن در بارداری
  • عوارض جبران ناپذیر مصرف الکل در بارداری
  • مادران حامله و چاقی بعد از بارداری
  • خانه داری کنید تا از سرطان سینه جلوگیری شود
  • افزایش تمایل همسر به بچه دار شدن
  • ممنوع ترین حرف ها برای یک زن حامله
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است