35
 نوتلا علاقمندان زیادی دارد این صبحانه مقوی و پرخاصیت را می توانید در خانه و به آسانی تهیه کنید روش تهیه نوع سالم و بی ضرر و بدون مواد افزودنی غیرمجاز را در ادامه مطلب برایتان آورده ایم با ما همراه باشید

شاید شما هم جزء کسانی باشید که رژیم غذایی‌تان به شما اجازه نمی‌دهد با خیال راحت نوتلا نوش جان کنید. عده‌ای نوتلا (Nutella) را همان شکلات فندقی می‌پندارند، با این تفاوت که در نوتلا شکر بیشتری یافت شده و ممکن است در آن مواد غیرسالم نیز وجود داشته باشد.
در طرز تهیه نوتلای خانگی هیچ شکر مصنوعی به کار نرفته و در عوض از مواد ارگانیک و طبیعی استفاده می‌شود.
توجه کنید با دستورالعمل زیر می‌توان یک فنجان نوتلا تهیه کرد، که در صورت نگهداری مناسب حداکثر یک هفته ماندگاری دارد.
توصیه می‌کنیم جهت دستیابی به بهترین نتیجه، از عسل ارگانیک و تازه استفاده کنید.
همچنین اگر تهیه نمک صورتی هیمالیا برایتان مقدور نیست، حذف آن مشکلی ایجاد نمی‌کند (البته مزه نوتلا کمی تغییر خواهد کرد).
مواد لازم
پودر شکلات بدون شکر 6 قاشق غذاخوری
فندق دو فنجان
روغن نارگیل 3 قاشق چایخوری
شیره برنج یک دوم فنجان
عسل تازه و ارگانیک دو سوم فنجان
نمک هیمالیا صورتی یک هشتم قاشق چاخوری
طرز تهیه
1.توستر را بر روی دمای 176 درجه سلسیوس (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
2.فندق‌ها را روی ورقه آلومینیوم ریخته و تنها یک لایه از فندق را به صورت هموار بر روی ورقه ایجاد کنید. به مدت 12 دقیقه فندق‌ها را توست کنید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیایند.
3.در مرحله بعدی، آن‌ها را از توستر خارج کرده و روی حوله تمیزی قرار دهید. حوله را به خوبی فشار دهید تا پوسته شل فندق‌ها خارج شود. اگر تعدادی از پوسته‌ها به فندق چسبیده بودند، مسئله‌ای نیست.
4.صبر کنید فندق‌ها کاملاً خنک شوند. سپس آن‌ها را در میکسر قرار داده و دستگاه را فعال کنید.
5.سپس مواد دیگر را به میکسر اضافه کنید. در ابتدا نصف شیره برنج را به میکسر بیافزایید (یعنی یک چهارم فنجان). میکس را تا جایی ادامه دهید که مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. اگر غلظت مخلوط حاصله رضایت شما را جلب نکرد و تمایل دارید نوتلای رقیق‌تری را تهیه کنید، مابقی شیره برنج را درون میکسر بریزید.
اکنون، نوتلای خانگی‌تان آماده شده است. می‌توانید آن را درون ظرفی کوچک و سربسته قرار دهید و ظرف را در فریزر نگه دارید.
انتهای پیام/

ارسال شده در 13 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • نان سنتی ترکیه
  • شکل بدن و سلامت قلب و عروق
  • آقا دامادها چه اشتباهات مهمی را مرتکب می شوند؟
  • رفع خشکی و چین و چروک پوست
  • نخ دندان و مراقبت از لثه ها در برابر بیماری
  • چقدر نسبت به هپاتیت آگاهی دارید؟
  • بیماری که در شب ظاهر می شود
  • همه چیز درمورد لواشک های خانگی و صنعتی
  • تفکرات اشتباه غذایی خود را اصلاح کنید
  • تنها با نوشیدن آب سر درد خود را مهار کنید
  • ید و هورمونهای تیروئیدی
  • 7 ویتامین برای پر انرژی شدن
  • اختلالات مربوط به ضربان قلب
  • کسب محبوبیت میان اطرافیان با این ترفندها
  • پسیکوزهای کارکردی
  • محبوبترین ها

  • افسردگی یکی از اصلی ترین مشکلات اعتیاد
  • افسرده شدن با شبکه های اجتماعی،چطور؟
  • دوران بلوغ و ایجاد تغییرات تغذیه ای در نوجوانان
  • زندگی مشترک با این موارد راهی طلاق می شود
  • یافتن راه درست در زندگی
  • تا چه حد به همسرتان وابسته اید؟
  • آیا میدانید لحظه مرگ چه احساسی دارید؟
  • فصل تولد وتاثیر آن روی خلق و خو
  • با چند روش ساده به جنگ ضعف حافظه بروید
  • عوامل زن ذلیل شدن
  • تاثیر خلق و خوی همسر بر زندگی
  • والدین و احساسات منفی فرزندان
  • دلیل تمایل افراد جامعه به مهمانی رفتن
  • استرس و بیمار شدن
  • توجه به تعارضات روان شناختی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است