477534954_XS

شکر قرمز چه فایده هایی برای سلامتی افراد مصرف کننده دارد این نوع شکر در چه مواردی کاربرد دارد آیا افراد دیابتی می توانند از آن استفاده کنند یا خیر؟شکر سرخ چه تفاوت هایی با شکر سفید دارد پیشنهادات متخصصین تغذیه در این زمینه چیست این شکر به چه طریقی تهیه می شود مصرف آن چه تفاوتی با دیگر شکرها دارد

 نسترن محمدی با اشاره به اینکه شکر سرخ از انواع دیگر طبیعی و مفید شکر است که علاوه بر مصارف خانگی در شیرینی‌پزی و به‌ویژه پخت انواع کیک به‌ویژه در کشورهای توسعه یافته مصرف فراوانی دارد، اظهار داشت: ضوابط این ماده به‌شماره 12772 در سازمان غذا و دارو قابل استناد بوده و برحسب کیفیت، مزه و بوی آن در ترکیبات شیر، خامه شیرینی و مخلوط‌های انواع کیک و بستنی به‌کار می‌رود.

این مقام مسئول گفت: استفاده از این شکر قهوه‌ای‌رنگ خام که به شکر سرخ معروف است سابقه‌ای 300 ــ 400 ساله دارد و با آنکه تولید و مصرف شکر سفید رواج داشته است به‌عنوان درمانگر برخی بیماری‌ها کاربرد داشته است.

محمدی عنوان کرد: با پیشرفت و توسعه صنعت قند و آشنایی مردم با پروسه تولید محصولات قندی از عصاره نیشکر و چغندرقند مشخص شد این ماده ناخالص که با طیفی از رنگ‌های تیره از زرد کهربایی تا قهوه‌ای نسبتاً تیره دیده می‌شود نه‌تنها اثر طبی ندارد بلکه با وجود برخی از میکروارگانیزم‌های مضر در آن، غیرقابل مصرف بوده و لزوماً نیازمند تصفیه است.

رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی در ادامه به ایفدونا گفت: دانشمندان و قندسازان ماهر با ترکیبی از شکر تصفیه شده طبیعی و لایه نازک از ملاس طبیعی توانستند به تولید نوعی شکر قابل مصرف دست یابند که همان شکر قهوه‌ای یا شکر سرخ است.

وی گفت: با وجود  اینکه مقدار شیرینی مطبوع شکر مذکور نسبت به شکر سفید از ساکارز و کالری کمتری برخوردار است ولی طعم و بوی آن در لذیذ شدن این فرآورده‌ها تأثیر بیشتری دارد.

محمدی در پایان تأکید کرد: توربینادو، باربادوس یا ماسکووادو و دمرا از انواع قابل مصرف شکرهای قهوه‌ای هستند که با خواص متفاوت تولید شده و در شیرینی و کیک‌پزی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذای و آشامیدنی با منشأ گیاهی، خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو با بررسی‌های مستند و علمی از هرگونه نوآوری مواد اولیه، رنگ، طعم، بو و بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی استقبال می‌کند، همچنین این سازمان با فراهم کردن شرایط گام‌های مهمی در جلب  نظر مخاطب داخلی و بیرونی نسبت به فرآورده‌های تولید داخل برمی‌دارد.تسنیم

ارسال شده در 18 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • استفاده های دارویی از ریواس
  • با سیب کم حوصلگی را درمان کنید؟
  • اطللاعات کامل درباره مشکل بی خوابی کودکان
  • انتظارات و توقعات فرزندان در خانواده ها
  • با مصرف سه موز در روز سلامت خود را تضمین کنید
  • برخی نیازهای جنسی اقایان که به انها بی توجهید!
  • چرا نیاز داریم که زیاد چای بنوشیم
  • برخی پیشنهادات جالب برای رفع سرماخوردگی
  • مردی با غیرعادی ترین دندان ها
  • راههای رسیدن به آرامش دوران کودکی
  • با کدو حلوایی پوستتان را شاد کنید
  • افسردگی زنان ایرانی
  • رسپی سالاد برای سیر نگه داشتن
  • افسردگی ناشی از شتاب زدگی
  • دیر خوابیدن سبب کاهش یادگیری دانش آموزان می شود
  • محبوبترین ها

  • خواب خوب در روزهای امتحانی
  • خشونت اقتصادی علیه زنان چه معنایی دارد
  • آسیب های مختلف فضاهای مجازی
  • مشاجره و اختلاف نظر در هنگام سفر
  • بعد از سکته مغزی چگونه به زندگی مان ادامه دهیم
  • مادران تنبل ،دختران تنبل تر
  • آشپزخانه اتوماتیک و هوشمند مدل 2014
  • اگر حواستان سرجایش نیست….
  • میگرن چه راههای درمانی معمولی دارد؟
  • لطفا کفش فانتزی نخرید
  • عدم کنترل بر تغذیه و ناتوانی در برابر کم شدن وزن
  • راهکارهایی برای مدیریت کردن زمان
  • اضافه وزن و ابتلا به سرطان
  • آبرسانی با تانکر در چهار محال و بختیاری
  • نظافت تلفن همراه و تبلت
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است