مصرف شکر قرمز فواید درمانی شکر قرمز شکرسرخ شکر قرمز استفاده از شکر قرمز

شکر قرمز چه فایده هایی برای سلامتی افراد مصرف کننده دارد این نوع شکر در چه مواردی کاربرد دارد آیا افراد دیابتی می توانند از آن استفاده کنند یا خیر؟شکر سرخ چه تفاوت هایی با شکر سفید دارد پیشنهادات متخصصین تغذیه در این زمینه چیست این شکر به چه طریقی تهیه می شود مصرف آن چه تفاوتی با دیگر شکرها دارد

 نسترن محمدی با اشاره به اینکه شکر سرخ از انواع دیگر طبیعی و مفید شکر است که علاوه بر مصارف خانگی در شیرینی‌پزی و به‌ویژه پخت انواع کیک به‌ویژه در کشورهای توسعه یافته مصرف فراوانی دارد، اظهار داشت: ضوابط این ماده به‌شماره 12772 در سازمان غذا و دارو قابل استناد بوده و برحسب کیفیت، مزه و بوی آن در ترکیبات شیر، خامه شیرینی و مخلوط‌های انواع کیک و بستنی به‌کار می‌رود.

این مقام مسئول گفت: استفاده از این شکر قهوه‌ای‌رنگ خام که به شکر سرخ معروف است سابقه‌ای 300 ــ 400 ساله دارد و با آنکه تولید و مصرف شکر سفید رواج داشته است به‌عنوان درمانگر برخی بیماری‌ها کاربرد داشته است.

محمدی عنوان کرد: با پیشرفت و توسعه صنعت قند و آشنایی مردم با پروسه تولید محصولات قندی از عصاره نیشکر و چغندرقند مشخص شد این ماده ناخالص که با طیفی از رنگ‌های تیره از زرد کهربایی تا قهوه‌ای نسبتاً تیره دیده می‌شود نه‌تنها اثر طبی ندارد بلکه با وجود برخی از میکروارگانیزم‌های مضر در آن، غیرقابل مصرف بوده و لزوماً نیازمند تصفیه است.

رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی در ادامه به ایفدونا گفت: دانشمندان و قندسازان ماهر با ترکیبی از شکر تصفیه شده طبیعی و لایه نازک از ملاس طبیعی توانستند به تولید نوعی شکر قابل مصرف دست یابند که همان شکر قهوه‌ای یا شکر سرخ است.

وی گفت: با وجود  اینکه مقدار شیرینی مطبوع شکر مذکور نسبت به شکر سفید از ساکارز و کالری کمتری برخوردار است ولی طعم و بوی آن در لذیذ شدن این فرآورده‌ها تأثیر بیشتری دارد.

محمدی در پایان تأکید کرد: توربینادو، باربادوس یا ماسکووادو و دمرا از انواع قابل مصرف شکرهای قهوه‌ای هستند که با خواص متفاوت تولید شده و در شیرینی و کیک‌پزی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذای و آشامیدنی با منشأ گیاهی، خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو با بررسی‌های مستند و علمی از هرگونه نوآوری مواد اولیه، رنگ، طعم، بو و بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی استقبال می‌کند، همچنین این سازمان با فراهم کردن شرایط گام‌های مهمی در جلب  نظر مخاطب داخلی و بیرونی نسبت به فرآورده‌های تولید داخل برمی‌دارد.تسنیم

5 1000
ارسال شده در 18 تیر 1395 توسط با موضوع تغذیه | 1,980 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • افزایش کالری قهوه با این افزودنی ها
  • چگونه روغن دارچین درست کنیم
  • معجون خانگی به منظور تسکین و پیشگیری از سرفه
  • معرفی چای هایی با خاصیت لاغری
  • بررسی عوارض جانبی یبوست
  • با این ترفندها بیشتر آب وارد بدنتان کنید
  • چه چیزی باعث انسداد مجاری صفراوی می شود؟
  • علت و درمان سرفه های مزمن
  • محبوبترین ها

  • اطلاعات کامل و جامع درباره سندرم اپرت
  • عوامل تاثیرگذار بر سرطانی شدن دستگاه گوارش
  • چهار چیز که زنان باید در مورد سرطان پروستات بدانند
  • درمان های خانگی ساده برای برخی اختلالات رایج
  • چه عاملی سبب بروز سرطان لب می شود
  • درمان گلودرد اطفال در خانه
  • منیزیم بدن تان با این نشانه ها کم است
  • در هنگام سرماخوردگی از انجام این اشتباهات بپرهیزید!
  • رپورتاژ

  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما