66

چگونه قادر خواهیم بود چای سالم و طبیعی را از چای ناسالم و تقلبی تشخیص دهیم چه کارهایی به ما در این زمینه کمک می کنند چای های اسانس دار و حاو مواد افزودنی چه ویژگی هایی دارند این چای ها چه عوارضی برای مصرف کنندگان به همراه دارند

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه قدس گیلان گفت: نتایج آزمایش‌ها نشان داده است چای خارجی به دلیل اسانس‌های غیرمجاز، در مدت زمان کم، رنگ و طعم زیادی دارد درحالی که چای ارگانیک و سالم دنیا در ایران کشت می‌شود.

اسفندیار قربانی – مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه قدس گیلان درباره چای وارداتی به کشور اظهار داشت: واقعیت انکارناپذیری وجود دارد مبنی براینکه اکثر چای وارداتی به کشور از کانال سیستم‌های کنترلی خاصی وارد نمی‌شود و عمدتاً چای خارجی به‌دلیل اسانس‌های شیمیایی دارای مشکلات بهداشتی است.

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه قدس گیلان، ادامه داد: افزودن انواع اسانس‌ها به منظور تغییر ذائقه مردم است، حتی آزمایش‌ها نشان داده است مواد بسیار خطرناک غیرمجازی هم در انواع چای خارجی استفاده شده است.

وی با تأکید براینکه چای ارگانیک و سالم دنیا در ایران کشت می‌شود، به بسیج پزشکی گفت: اگرچه ممکن است چای داخلی، رنگ و ذائقه پذیری چای خارجی را که دارای مواد شیمیایی و اسانس‌های غیرمجاز است، نداشته باشد، اما ارگانیک بودن چای داخلی کاملاً مورد تایید است و به مردم توصیه می‌کنیم که از چای داخلی استفاده کنند؛ چای تولیدی داخلی کاملاً مورد تایید و دارای استانداردهای لازم است و به صورت بهداشتی بسته بندی می‌شود.

این کار‌شناس ارشد محیط زیست، متذکر شد: تاییدیه آزمایشگاهی درخصوص افزوده شدن اسانس‌های شیمیایی به چای خارجی وجود دارد، درحالی که اگر چای ارگانیک داخلی ما که در شرایط کاملاً بهداشتی در کارخانه‌های سطح کشور بسته‌بندی می‌شوند، کاملاً عاری از افزودنی‌های غیرمجاز است.

وی نشانه‌های چای ناسالم را اینچنین برشمرد: اگر چای بعد از دم کردن، رنگ و طعم زیادی در مدت زمان کم داشته باشد، مطمئن باشید که این چای سالم و ارگانیک نیست؛ چای سالم و ارگانیک حداقل یک ربع زمان نیاز دارد تا رنگ، طعم و مزه خود را آزاد کند؛ بیشتر چای‌های خارجی که استفاده می‌شود در مدت زمانی کم، رنگ‌های زیاد و طعم‌های مختلفی دارند، در این چای‌ها از اسانس‌های شیمیایی و غیرمجاز استفاده می‌شود. تسنیم

 

ارسال شده در 21 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • فواید خوردن چای سبز
  • فایده های درمانی پرتقال
  • میان‌وعده‌هایی کم کالری بخش دوم
  • مشاوره برای سم زدایی بدن
  • ابتلا به کبد چرب با این کار
  • کوفته ریزه با طعم نخودچی
  • بروز تحریکات عصبی و ریفلاکس معده نوزاد
  • تحت تاثیر قرار گرفتن احساسات فرد در مقابل نور
  • چگونه به برنامه ریزی مان پایبند باشیم؟
  • با سبک چینی ها برای رفع چربی های بدن آشنا شوید
  • سرکوب افسردگی با ورزش
  • جنسیت جنین میتواند بر دیابت بارداری تاثیر بگذارد؟
  • اهمیت تنفس با بینی در برخی مکان ها
  • جلسه کمیته اضطرار آلودگی تشکیل می شود
  • دانستنی ها و نکات طلایی در رابطه با رژیم غذایی
  • محبوبترین ها

  • بعد از اینکه از خواب بیدار شدید آب نخورید
  • با این اشتباهات رایج غذایی به استخوان هایتان آسیب نزنید
  • رفع اشتهای زیاد با این توصیه ها
  • موسیر بر علیه سرطان
  • چک لیستی برای فواید گزنه
  • چگونه کودک را به خوردن شیر عادت دهیم؟
  • استفاده از چه جویدنی هایی برای بدن مضر است
  • غذای پر نمک روی مغز اثر می گذارد
  • انواع مختلف چاقی
  • نظرات رایج میان مردم در مورد کم کردن وزن
  • تناسب اندام بیشتر با کمک ماساژ چینی
  • 7 غذایی که میتوانند شما را مسموم کنند
  • ممنوعات غذایی قبل از خوابیدن
  • چگونه در طی یک سال آبلیمو تازه بماند؟
  • غذاهای سالم برای طولانی شدن عمر
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است