دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

ویژگی چای ناسالم نشانه های چای ناسالم مصرف چای ناسالم چای ناسالم تشخیص چای ناسالم

چگونه قادر خواهیم بود چای سالم و طبیعی را از چای ناسالم و تقلبی تشخیص دهیم چه کارهایی به ما در این زمینه کمک می کنند چای های اسانس دار و حاو مواد افزودنی چه ویژگی هایی دارند این چای ها چه عوارضی برای مصرف کنندگان به همراه دارند

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه قدس گیلان گفت: نتایج آزمایش‌ها نشان داده است چای خارجی به دلیل اسانس‌های غیرمجاز، در مدت زمان کم، رنگ و طعم زیادی دارد درحالی که چای ارگانیک و سالم دنیا در ایران کشت می‌شود.

اسفندیار قربانی – مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه قدس گیلان درباره چای وارداتی به کشور اظهار داشت: واقعیت انکارناپذیری وجود دارد مبنی براینکه اکثر چای وارداتی به کشور از کانال سیستم‌های کنترلی خاصی وارد نمی‌شود و عمدتاً چای خارجی به‌دلیل اسانس‌های شیمیایی دارای مشکلات بهداشتی است.

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه قدس گیلان، ادامه داد: افزودن انواع اسانس‌ها به منظور تغییر ذائقه مردم است، حتی آزمایش‌ها نشان داده است مواد بسیار خطرناک غیرمجازی هم در انواع چای خارجی استفاده شده است.

وی با تأکید براینکه چای ارگانیک و سالم دنیا در ایران کشت می‌شود، به بسیج پزشکی گفت: اگرچه ممکن است چای داخلی، رنگ و ذائقه پذیری چای خارجی را که دارای مواد شیمیایی و اسانس‌های غیرمجاز است، نداشته باشد، اما ارگانیک بودن چای داخلی کاملاً مورد تایید است و به مردم توصیه می‌کنیم که از چای داخلی استفاده کنند؛ چای تولیدی داخلی کاملاً مورد تایید و دارای استانداردهای لازم است و به صورت بهداشتی بسته بندی می‌شود.

این کار‌شناس ارشد محیط زیست، متذکر شد: تاییدیه آزمایشگاهی درخصوص افزوده شدن اسانس‌های شیمیایی به چای خارجی وجود دارد، درحالی که اگر چای ارگانیک داخلی ما که در شرایط کاملاً بهداشتی در کارخانه‌های سطح کشور بسته‌بندی می‌شوند، کاملاً عاری از افزودنی‌های غیرمجاز است.

وی نشانه‌های چای ناسالم را اینچنین برشمرد: اگر چای بعد از دم کردن، رنگ و طعم زیادی در مدت زمان کم داشته باشد، مطمئن باشید که این چای سالم و ارگانیک نیست؛ چای سالم و ارگانیک حداقل یک ربع زمان نیاز دارد تا رنگ، طعم و مزه خود را آزاد کند؛ بیشتر چای‌های خارجی که استفاده می‌شود در مدت زمانی کم، رنگ‌های زیاد و طعم‌های مختلفی دارند، در این چای‌ها از اسانس‌های شیمیایی و غیرمجاز استفاده می‌شود. تسنیم

 

5 1000
ارسال شده در 21 تیر 1395 توسط با موضوع عمومی

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x