ویژگی چای ناسالم نشانه های چای ناسالم مصرف چای ناسالم چای ناسالم تشخیص چای ناسالم

چگونه قادر خواهیم بود چای سالم و طبیعی را از چای ناسالم و تقلبی تشخیص دهیم چه کارهایی به ما در این زمینه کمک می کنند چای های اسانس دار و حاو مواد افزودنی چه ویژگی هایی دارند این چای ها چه عوارضی برای مصرف کنندگان به همراه دارند

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه قدس گیلان گفت: نتایج آزمایش‌ها نشان داده است چای خارجی به دلیل اسانس‌های غیرمجاز، در مدت زمان کم، رنگ و طعم زیادی دارد درحالی که چای ارگانیک و سالم دنیا در ایران کشت می‌شود.

اسفندیار قربانی – مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه قدس گیلان درباره چای وارداتی به کشور اظهار داشت: واقعیت انکارناپذیری وجود دارد مبنی براینکه اکثر چای وارداتی به کشور از کانال سیستم‌های کنترلی خاصی وارد نمی‌شود و عمدتاً چای خارجی به‌دلیل اسانس‌های شیمیایی دارای مشکلات بهداشتی است.

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه قدس گیلان، ادامه داد: افزودن انواع اسانس‌ها به منظور تغییر ذائقه مردم است، حتی آزمایش‌ها نشان داده است مواد بسیار خطرناک غیرمجازی هم در انواع چای خارجی استفاده شده است.

وی با تأکید براینکه چای ارگانیک و سالم دنیا در ایران کشت می‌شود، به بسیج پزشکی گفت: اگرچه ممکن است چای داخلی، رنگ و ذائقه پذیری چای خارجی را که دارای مواد شیمیایی و اسانس‌های غیرمجاز است، نداشته باشد، اما ارگانیک بودن چای داخلی کاملاً مورد تایید است و به مردم توصیه می‌کنیم که از چای داخلی استفاده کنند؛ چای تولیدی داخلی کاملاً مورد تایید و دارای استانداردهای لازم است و به صورت بهداشتی بسته بندی می‌شود.

این کار‌شناس ارشد محیط زیست، متذکر شد: تاییدیه آزمایشگاهی درخصوص افزوده شدن اسانس‌های شیمیایی به چای خارجی وجود دارد، درحالی که اگر چای ارگانیک داخلی ما که در شرایط کاملاً بهداشتی در کارخانه‌های سطح کشور بسته‌بندی می‌شوند، کاملاً عاری از افزودنی‌های غیرمجاز است.

وی نشانه‌های چای ناسالم را اینچنین برشمرد: اگر چای بعد از دم کردن، رنگ و طعم زیادی در مدت زمان کم داشته باشد، مطمئن باشید که این چای سالم و ارگانیک نیست؛ چای سالم و ارگانیک حداقل یک ربع زمان نیاز دارد تا رنگ، طعم و مزه خود را آزاد کند؛ بیشتر چای‌های خارجی که استفاده می‌شود در مدت زمانی کم، رنگ‌های زیاد و طعم‌های مختلفی دارند، در این چای‌ها از اسانس‌های شیمیایی و غیرمجاز استفاده می‌شود. تسنیم

 

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 21 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • برای تندرستی بدن مواد غذایی تند چه فوایدی دارد؟
  • آسپرین و اهدای خون مسکنی برای افرادی که غلظت خون دارند
  • زنان افسرده بهبود سرطان سینه شان کند پیش میرود
  • چگونه نارضایتی جنسی پیش می آید؟
  • نتیجه بد رفتاری با کودکان
  • بستنی یخی برای چه کسانی ضرر دارد
  • نشانه های افسردگی در بیماری عروق کرونری قلب بستری در بیمارستان
  • داشتن فرزند باعث افزایش طول عمر می شود
  • محبوبترین ها

  • هدیه شهاب سنگ 33 تنی برای خواستگاری از زن
  • اولین جنین تلفیقی انسان و خوک
  • تاثیر مصرف ماست بر درمان افسردگی
  • ثروتمندترین دختر مجرد جهان کیست
  • پدید آمدن زمین لرزه با عوامل انسانی
  • ورزشکاران در مصرف پروتئین زیاده روی نکنند
  • غر نزنید وگرنه میمیرید!
  • فیلتر ۵۰۰۰ سایت غیرمجاز تبلیغات کالاهای سلامت
  • رپورتاژ

  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است