147

این میوه که در این فصل از سال به وفور یافت می شود می تواند کمک زیادی به کنکوری ها کند و در تقویت حافظه و ذهن آن ها نقش زیادی بیافریند زردآلو خاصیت ها و ارزش تغذیه ای بالایی به همراه دارد توصیه می کنیم اگر در شرف کنکور دادن هستید بیشتر از این میوه پرخاصیت مصرف کنید

یک کارشناس تغذیه به کنکوری‌ها پیشنهاد کرد: در این روزهای باقی مانده تا کنکور از “زردآلو” که به آن میوه متفکرها گفته می‌شود، برای تقویت حافظه استفاده کنند.

مریم شیرمستی در خصوص مواد غذایی که می‌تواند برای عملکرد حافظه مفید باشد، گفت: از بین میوه‌ها زردآلود بیشترین خاصیت را دارد و حتی در طب سنتی به آن میوه متفکرها گفته می‌شود. البته می‌توان علاوه بر خود میوه زردآلو از برگه خشک آن نیز استفاده کرد.

وی همچنین مصرف سیب قرمز، فلفل سیاه، سیب و طالبی را نیز برای تقویت حافظه مفید دانست.

این کارشناس تغذیه مصرف یک عدد “کندر” در روز را نیز برای تقویت حافظه مناسب دانست و یادآوری کرد: مصرف منابع کلسیم از جمله لبنیات کم چرب نیز برای سازماندهی اطلاعات در مغز مفید است.

شیرمستی خاطرنشان کرد: باید در این ایام از مصرف مایعات و آب غافل نشد، زیرا عدم مصرف مایعات و کاهش فشار خون، افت عملکرد مغز را به همراه دارد.

وی در خصوص مواد خوراکی که برای آرامش اعصاب مفید است نیز ادامه داد: مصرف عرق بهارنارنج و عرق بادرنجبویه به میزان یک تا دو وعده در روز و هر بار یک نصفه استکان مفید است و حتی می‌توان آن را به صورت شربت کم شکر هم استفاده کرد.

به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف دمنوش گل گاور زبان و سنبل‌الطیب و همچنین دمنوش نعناع نیز برای کاهش استرس مفید است.

شیرمستی به کنکوری‌ها توصیه کرد: به هیچ عنوان برای کاهش استرس از قهوه، چای غلیظ و نوشابه‌ها استفاده نکنند.

وی اظهار کرد: غذاهای چرب و شیرینی‌های ساده نیز هم استرس‌زا است و هم چون خونرسانی به معده را زیاد می‌کند باعث کاهش خونرسانی به مغز شده و توصیه نمی‌شود.

این کارشناس تغذیه در مورد خوراکی که کنکوری‌ها بهتر است برای جلسه کنکور همراه داشته باشند نیز یادآوری کرد: آبنبات و شکلات توصیه نمی‌شود و بهتر است خرما، کشمش و توت خشک جایگزین آن شود.

به گفته شیرمستی، به جای بیسکویت و کیک هم بهتر است برای جلوگیری از گرسنگی از لقمه نان و پنیر و گردو استفاده شود.

وی افزود: کنکوری‌ها نباید بطری آب را برای جلسه فراموش کنند و حتی اگر مقدور بود آبمیوه طبیعی همراه ببرند.

ایسنا،

ارسال شده در 22 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • استفاده روزانه از چای گل‌گاوزبان چه عارضه هایی دارد؟
  • خوردن این غذا ها اعتیاد آور است
  • چگونه میتوانیم یک تونیک خانگی تهیه کنیم
  • سخن گفتن شیرخواران در رده های سنی مختلف
  • آیا اعضای بدن میتوانند دوباره رشد کنند؟
  • مصرف هفتگي يك قرص آهن براي دختران نوجوان‌الزامي است
  • موفق شدن در تمرکز با این روش های آسان
  • از عادات بد غذایی بپرهیزید
  • محبوبترین ها

  • بررسی کالری چغندر
  • کارکرد فیبر در کاهش ریسک چاقی و دیابت
  • جایگزین های طبیعی و مفید برای آب سرد
  • درباره روزه داری این موارد نادرست هستند
  • چرا باید ماست در رژیم غذایی باشد؟
  • نکات ریز اما ضروری در تغذیه ی افراد
  • راه حلی برای تغییر خلق افراد بد اخلاق
  • فواید ترک نوشیدنی های گازدار
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است