دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
capo
برای اینکه در نوشیدن مواد شیری تنوع ایجاد کنیم می خواهیم در این بخش برایتان طریق درست کردن کاپوچینو را آموزش دهیم اما همانطوریکه می دانیم برای درست کردن این نوشیدنی به دستگاه مخصوص نیاز است که ما در این بخش بدون دستگاه وب ه شیوه خانگی آموزش میدهیم

نوعی شیر قهوهٔ ایتالیایی است که مخلوطی از اسپرسو یا همان قهوهٔ پررنگ، شیر داغ کف کرده روی آن است. از پودر کاکائو و یا پودر دارچین جهت طعم‌دهی و تزیین روی کفِ شیر نیز استفاده می‌گردد. در این مطلب طرز تهیه کاپوچینو بدون نیاز به دستگاه را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم:

  •     200 میلی لیتر شیر چرب
  •     ½ قاشق چایخوری شکر
  •     قهوه یا اسپرسو دم کرده

طرز تهیه:

1-شیر سرد را با شکر مخلوط کرده و روی شعله گاز قرار می دهیم تا بجوش بیاید .ظرف را از روی حرارت برداشته و با استفاده از همزن دستی یا برقی هم می زنیم تا خوب کف کن نکته اینجاست که باید از یک طرف شروع به هم زدن کنید و به صورت چرخشی از همزن استفاده نکنید.

2-قهوه را دم کرده که می توان از قهوه ترک استفاده کرد و یا اسپرسو که طرز تهیه قهوه ترک و اسپرسو در سایت در قسمت نوشیدنی ها موجود است.

3-داخل فنجان تا یک سوم آن قهوه می ریزیم و با استفاده از یک قاشق شیر گرم را داخل فنجان می ریزیم تا دوسوم فنجان و آخرین مرحله اضافه کردن کف شیر هست. استاندارد اندازه فنجان کاپوچینو 150-180ml است. اما شما می توانید فنجان بزرگتر در صورت نیاز استفاده کنید.

4-و در انتها می توانید روی آن را با پودر دارچین یا قهوه تزئین کنید

وب سایت مواد لازم

5 1000
ارسال شده در 23 تیر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • ضرورت وجود ویتامین های آنتی اکسیدانی در رژیم غذایی ورزشکار
  • خطر ابتلا به سرطان با رنگ زدن مداوم مو
  • علت بروز پرخاشگری در سنین نوجوانی
  • مرور خاطرات غمگین ممنوع!
  • ماجرای روغن های دودی و زعفرانی
  • اگر دندان مصنوعی دارید بخوانید
  • آیا از علت خستگی در بدن خود خبر دارید؟
  • عکس هایی از ریشه و بوته شیرین بیان
  • محبوبترین ها

  • معجون طبیعی برای پاکسازی راحت بدن از فضولات و سموم
  • گیاهان دارویی نیروی های ویژه شما برای مقابله با کم خونی
  • لیمو و فلفل چه بیماریهایی را بهتر ازدارو درمان میکند
  • بر روی پوست ,داروهای گیاهی چه عارضه ای دارد؟
  • در فصول سرد سال پزشک طبیعی خود باشید
  • آیا از درمان خانگی آسم اطلاعاتی دارید؟
  • چگونه با طب سنتی ریزش مو را درمان کنیم؟
  • ویژگی های منحصر به فرد چای سبز
  • رپورتاژ

  • دستگاه بخور و لزوم خرید آن برای خانه
  • لیفتینگ با نخ
  • لاپاروسکوپی
  • بالون معده بدون نیاز به بیهوشی و بستری توسط دکتر فرامرزی
  • دکتر علیرضا نوروزعلی جراح دندانپزشک
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x