مشاوره زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی

نارسایی کلیوی ناشی از چیست مصرف گوشت قرمز چه ضررهایی دارد خطرات مصرف گوشت قرمز چه گوشتی را جایگزین گوشت قرمز کنیم آخرین تحقیقات درباره گوشت قرمز

همانطور که میدانید گوشت قرمز در اکثر غذاهای ما ایرانی ها هست و این مسئله کمی نگران کننده میباشد. طبق تحقیقات به عمل آمده مصرف زیاد گوشت قرمز میتواند آسیب جدی به کلیه ها بزند و پروتئین های موجود در گوشت قرمز مخصوصا گوشت خوک میتواند خطر نارسایی کلیوی را افزایش دهد. در ادامه با جزئیات کامل این خبر را دنبال کنید:

نتایج یک مطالعه بزرگ در سنگاپور نشان می‌دهد که خوردن گوشت قرمز می‌تواند خطر ابتلا به نارسایی کلیوی را تشدید کند اما جایگزین کردن آن با پروتئین دیگر برای حتی یک وعده در روز، می‌تواند این خطر را کاهش دهد.

متخصصان سلامت در این مطالعه هشدار داده‌اند که خوردن گوشت قرمز به ویژه گوشت خوک ارتباط قوی با افزایش خطر ابتلا به مرحله نهایی نارسایی کلیوی دارد که به مختل شدن عملکرد طبیعی این عضو منجر می‌شود. همچنین مطالعات فوق آشکار ساخت که این ارتباط “وابسته به مقدار مصرف” است به این معنی که هر چه مصرف گوشت قرمز بیشتر باشد خطر ابتلا به نارسایی کلیه نیز بیشتر می‌شود.

به گزارش یونایتدپرس، پزشکان تاکید کردند این ارتباط حتی در صورت رعایت کردن سایر فاکتورهای سلامتی همچون انتخاب الگوی زندگی سالم برای جبران پیامدهای مصرف گوشت قرمز، همچنان باقی می‌ماند.

دکتر “وون پوای کو” استاد اداره علوم بالینی در دانشکده پزشکی “Duke – Nus” در سنگاپور تاکید کرد که اگرچه مصرف پروتئین برای بدن ضروری است اما بر اساس این مطالعه، هم مبتلایان به نارسایی کلیه و هم افراد سالم که به سلامت کلیه‌های خود اهمیت می‌دهند باید در وعده‌های غذایی خود جایی هم برای پروتئین‌های گیاهی باز کنند.

5 1000
ارسال شده در 25 تیر 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی
پيلتن شاپ

پیشنهاد سردبیر

  • روزه گرفتن مبتلایان به کبد چرب
  • خوراکی های دوستدار دندان
  • نکاتی در خصوص چربیهای طبیعی پرمنفعت
  • دانسته هایی در مورد استفاده از روغن پالم در لبنیات
  • کارهای که ژاپنی ها برای سم زدایی بدن می کنند
  • نوشیدنی شکلاتی مدرن
  • چگونه بفهمیم کلیه هایمان مشکل دارند؟
  • مصرف انگور ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد
  • محبوبترین ها

  • مرگ و میر کودکان فراوان بخاطر بیماری های مادرزادی قلب
  • فواید رژیم غذایی گیاهی
  • اهدای عضو معامله با خدا است
  • زمین در خیابان ولیعصر تهران فرونشست
  • آیا بیماران ام اس رژیم غذایی خاصی را باید رعایت کنند؟
  • برنامه غذایی روزانه مناسب برای کودکان در ایام نوروز
  • خبر فوت کیومرث منشی زاده + علت مرگ
  • دخانیاتی که منجر به درگیری در زندگی مشترک می شود
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • لاپاروسکوپی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x