نارسایی کلیوی ناشی از چیست مصرف گوشت قرمز چه ضررهایی دارد خطرات مصرف گوشت قرمز چه گوشتی را جایگزین گوشت قرمز کنیم آخرین تحقیقات درباره گوشت قرمز

همانطور که میدانید گوشت قرمز در اکثر غذاهای ما ایرانی ها هست و این مسئله کمی نگران کننده میباشد. طبق تحقیقات به عمل آمده مصرف زیاد گوشت قرمز میتواند آسیب جدی به کلیه ها بزند و پروتئین های موجود در گوشت قرمز مخصوصا گوشت خوک میتواند خطر نارسایی کلیوی را افزایش دهد. در ادامه با جزئیات کامل این خبر را دنبال کنید:

نتایج یک مطالعه بزرگ در سنگاپور نشان می‌دهد که خوردن گوشت قرمز می‌تواند خطر ابتلا به نارسایی کلیوی را تشدید کند اما جایگزین کردن آن با پروتئین دیگر برای حتی یک وعده در روز، می‌تواند این خطر را کاهش دهد.

متخصصان سلامت در این مطالعه هشدار داده‌اند که خوردن گوشت قرمز به ویژه گوشت خوک ارتباط قوی با افزایش خطر ابتلا به مرحله نهایی نارسایی کلیوی دارد که به مختل شدن عملکرد طبیعی این عضو منجر می‌شود. همچنین مطالعات فوق آشکار ساخت که این ارتباط “وابسته به مقدار مصرف” است به این معنی که هر چه مصرف گوشت قرمز بیشتر باشد خطر ابتلا به نارسایی کلیه نیز بیشتر می‌شود.

به گزارش یونایتدپرس، پزشکان تاکید کردند این ارتباط حتی در صورت رعایت کردن سایر فاکتورهای سلامتی همچون انتخاب الگوی زندگی سالم برای جبران پیامدهای مصرف گوشت قرمز، همچنان باقی می‌ماند.

دکتر “وون پوای کو” استاد اداره علوم بالینی در دانشکده پزشکی “Duke – Nus” در سنگاپور تاکید کرد که اگرچه مصرف پروتئین برای بدن ضروری است اما بر اساس این مطالعه، هم مبتلایان به نارسایی کلیه و هم افراد سالم که به سلامت کلیه‌های خود اهمیت می‌دهند باید در وعده‌های غذایی خود جایی هم برای پروتئین‌های گیاهی باز کنند.

ارسال شده در 26 تیر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • انتخاب بهترین روش کاشت ناخن با توجه به نوع ناخن های شما
  • آیا شما نیز در دوران تعطیلات استرس دارید؟
  • به کمک مواد گیاهی ، فلزات مضر را از بدن خود خارج کنید
  • ضرورت پلک زدن برای این افراد
  • کیک های رژیمی زیبا و اشتها آور
  • درد مزمن در گوش و این عوامل
  • اهمیت مصرف صبحانه در کودکان
  • عوامل هورمونی و ژنتیکی در ریزش مو
  • با این ترفندها سلطان قلب فرد مورد علاقه تان شوید!
  • مصرف ماکارونی غنی شده را فراموش نکنید
  • 6 خواص درمانی از 6 میوه ی تابستانی
  • کنترل وزن بدن با ادویه جات
  • بازیگران مشهور چه رژیم های غذایی دارند؟
  • از ابتلا به سرطان هراسان هستید ؟ روغن زیتون بخورید
  • سه شیوه برای تاثیر بهتر قرص آسپرین
  • محبوبترین ها

  • آسپيرين از سرطان كلركتال معده جلوگيري مي‌كند
  • مصرف آنتی بیوتیک و این دانستنی های مهم
  • داروهای نقرس
  • ابداع میکروابزاری جدید برای انتقال مستقیم دارو به سلول
  • قرص آهن و همه تاثیرات منفی آن روی بدن
  • اشتباه آزمايشگاهي و کشف داروي جديد
  • آسپرين عمر بيماران سرطاني- قلبي را افزايش مي‌دهد
  • ارتباط مکمل کلسیم و ویتامین D با پایین آمدن کلسترول خون
  • بی تاثیری این داروها برعارضه های مفصلی بدن
  • مصرف ويتامين E در كاهش التهاب ماهيچه‌ها موثر است
  • تجويز غيرمنطقي دارو از علل اصلي نارسايي کليه است
  • مصرف زیاد استامینوفن موجب مسمومیت می شود
  • دسترسی به داروهای تخدیری در خارج از شبکه توزیع دارویی کشور
  • هشدار درباره مصرف آنتی اكسیدان ها در بیماران سرطانی
  • مبتلایان به سکته مغزی و استفاده از آسپیرین
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است