mp90043301311-2000x925

بهتر است زیتون را به صورت تازه مصرف کنید بد نیست بدانید ارزش غذایی آن در بسته بندی های کنسروی از بین خواهد رفت و حتما آن را همراه با غذا میل کنید تا به خوبی جذب بدنتان شود و باعث شود از خاصیت های مختلف آن بهره مند ش.ید

یک متخصص طب سنتی گفت: زیتون را فقط باید همراه غذا خورد تا ترکیبات آن به‌خوبی جذب شود و آثار مغذی آنها ظاهر شود. زیتون و سبزی‌خوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها کنار غذا، به‌طور عمومی منعی ندارد.

ناصر رضایی‌پور درباره زیتون اظهار داشت: ماده مؤثره زیتون، از ترکیبات فنلی است که در زیتون سبز فراوان است ولی با تیره و سیاه‌شدن آن، کم می‌شود و متأسفانه در زیتون کنسروی و شور تقریباً وجود ندارد!

به‌گفته وی این ماده مؤثره که خواص پرشمار زیتون را موجب می‌شود، در روغن زیتون فرابکر (تصفیه‌نشده و بودار) وجود دارد و با تصفیه‌شدن، حذف می‌شود.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: زیتون را فقط باید همراه غذا خورد تا ترکیبات فنلی آن، به‌خوبی جذب شوند و آثار مغذی آنها ظاهر شود. زیتون آثار ضددیابتی، ضدسرطانی، ضدمیکروبی، کاهش فشار خون، محافظت از قلب و عروق و فعالیت آنتی‌اکسیدانی دارد.

رضایی‌پور افزود: زیتون را فقط باید همراه غذا خورد؛ زیتون و سبزی‌خوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها در کنار غذا، عموماً منعی ندارد.

وی توصیه کرد: از خوردن سالاد، ماست، ترشی‌های زیاد و نوشیدنی‌های مختلف در کنار غذای اصلی پرهیز کنیم و تا جای ممکن از زیتون، هویج پخته و سبزی خوردن استفاده کنیم، مگر آنکه منع پزشکی خاص یا توصیه ویژه‌ای داشته باشیم.

تسنیم

ارسال شده در 29 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • پریشانی در ایام امتحانات
  • اهمیت فعالیت ورزشی برای سلامتی ریه ها
  • درمان مشکلات ناشی از سنگ کلیه با لیمو
  • داروهاي استروئيدي افزايش خطر بروز پوكي استخوان را مي‌دهند
  • سرطان چیست و چگونه بوجود می آید
  • آموزش تصویری درست کردن شیر برای بچه
  • عوامل سبزرنگ بودن مدفوع نوزادان
  • با نوشیدن چای از استخوان هایتان محافظت کنید
  • بکارگیری برخی از درمان‌های طبیعی برای از بین بردن خشکی پوست
  • جلوگیری از بروز حمله قلبی و سکته مغزی با این چسب هوشمند
  • آموزش ورزش دادن چشم
  • درد قفسه سینه مهم ترین ابزارهای تشخیص بیماری قلبی
  • از بین بردن کاشت ناخن
  • گذشتن از خط قرمزها در زندگی دو نفره ممنوع!
  • گل گاوزبان و این مصارف
  • محبوبترین ها

  • با استفاده از ادویه های تند به جنگ پیری بروید
  • معرفی روغن های دارویی
  • ( به ) متخصص خانگی همه فن حریف شما
  • احتقان قفسه سینه و داروهای خانگی
  • به زانو درآورن سرطان با زنجبیل
  • فواید معجزه آسای بومادران
  • سیر و عسل و این روش های درمانی
  • حقایقی در ارتباط با غبغب و درمان با طب سنتی
  • تاثیرات مفید حنا بر موها
  • بررسی خصوصیات و ویژگی های درمانی فلفل سیاه
  • دانسته هایی درباره خاصیت درمانی بامبو
  • چای بابونه خوابیدنتان را آسان می کند
  • ترفندهای طب سنتی برای مبتلایان به سنگ کلیه
  • تاثیرات مفید سیر و لیمو در گردش خون
  • گیاهان مناسب برای رهایی از کیست در تخمدان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است